PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

BadrHari
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2015, 01:39

High je napisao/la:
Denvald je napisao/la:Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu :sick: :puke:

slika
Haman strumfići postadoše treća fašistčka skupine poslije škutorije iz west Mostara i bošnjačkih pravoslavaca iz Banja Luke
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 avg 2015, 01:40

Miran i uhvati se prvog auspuha.
Sport je lijek za tijelo i duh.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 avg 2015, 01:41

ultra desno :ljepota:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2015, 01:41

storm_raider je napisao/la:Miran i uhvati se prvog auspuha.
Sto da niste i tu bombe počeli mećat' ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 avg 2015, 01:46

[youtube][/youtube]

Mostar Osmanlı Türkiye :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 avg 2015, 02:06

RN87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:Ma puko lik.
Ma nigdje veze, ne sikiraj se.

Nego sam ja fakat i uzivo nezgodan, vjeruj mi.

Steta eto sto nismo sada u realnom svijetu, a ne u virtuelnom, sve bi ti se samo kazalo...
Ne vjerujem da si jaci od Van Dama :mrgreen:
Dobra ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 avg 2015, 08:05

Dok se ovdje prepucavaju fukare i red army donekle je i zanimljivo i gledljivo,cim ulete hz i manijaci to postane krvnicki,to da se vidi uzivo u tom trenutku bi se poklalo...jbt vi niste normalni..ko ima vise ubica,ko podrzava vise ubica,ko baca bombe a ko puca i bode..ko ima vise cetnika u ekipi a ko manje...pa jbt jestel vi normalno...
posto me ne interesuje stanje u TM,ja mogu reci svojim HZ..i mi smo se boli po tribini,i mi smo se tukli medjusobno i to nedavno,nasa prva ekipa i vecina sjevera koji ide redovno podrzava Vuka,i u nasoj prvoj ekipi je na slobodi ubica i jedan je od vidjenijih...ako vi mislite da Bilbija i Puzigaca nisu oni zadrti cetnosi onda vi niste normalno...Arsenijevic je u Listici i njihovim navijacima dizao 3 prsta ,mi smo ga kovali u zvijezde..i kako onda sa tim svim mozete otici kod komsija(koji su ako smo mi u kurcu,oni u trokurcu),i nesto im spocitavate..kofa sad fasisti..pa sta su to Dresdenovci..nesto bolje..15 milja ih je izaslo na proteste protiv islama i muslimana..ovi nasi im valjaju jer cugaju vise od njih.. :evil: :evil: :evil:
ehh to su vam cinjenice braco moja,a kad bi krenuo o strumfovima trebalo bi mi troduplo ovoliko jer su kako sam rekao u trokurcu...stoga ne mozete jedni drugima na nos nabijati sto imate u svojoj avliji... :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 avg 2015, 09:59

Nismo svjesni koliko ovi problemi na tribini i jednih i drugih moze uticati na sigurnost obicnih gradjana kad bude derbi utakmica. Ovo sve vodi nekom krvavom obracunu, jer su se na tribinama poceli skupljati, i kolo vode, kriminalci. Najlakse im se kriti iza imena "Manijaci" i "Hordee zla"
Ocekujem sljedeci derbi na grbavicu jos vecu netrpeljivost i vece probleme od proslog derbija. Zalosno, nije cilj da neko glavu izgubi al kakva se atmosfera pravi po tribinama vrlo je moguce.

Ovasj neandertalac opet pokazuje koliko je zaostao za civilizovanim narodom..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 avg 2015, 10:21

BadrHari je napisao/la:
Jesmo, prvo za ove sto dolaze da studiraju ovdje, a za 5 km rade felatio. Obicno iz grada ovisnika o auspuhu.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 avg 2015, 10:24

mma_hz je napisao/la:Dok se ovdje prepucavaju fukare i red army donekle je i zanimljivo i gledljivo,cim ulete hz i manijaci to postane krvnicki,to da se vidi uzivo u tom trenutku bi se poklalo...jbt vi niste normalni..ko ima vise ubica,ko podrzava vise ubica,ko baca bombe a ko puca i bode..ko ima vise cetnika u ekipi a ko manje...pa jbt jestel vi normalno...
posto me ne interesuje stanje u TM,ja mogu reci svojim HZ..i mi smo se boli po tribini,i mi smo se tukli medjusobno i to nedavno,nasa prva ekipa i vecina sjevera koji ide redovno podrzava Vuka,i u nasoj prvoj ekipi je na slobodi ubica i jedan je od vidjenijih...ako vi mislite da Bilbija i Puzigaca nisu oni zadrti cetnosi onda vi niste normalno...Arsenijevic je u Listici i njihovim navijacima dizao 3 prsta ,mi smo ga kovali u zvijezde..i kako onda sa tim svim mozete otici kod komsija(koji su ako smo mi u kurcu,oni u trokurcu),i nesto im spocitavate..kofa sad fasisti..pa sta su to Dresdenovci..nesto bolje..15 milja ih je izaslo na proteste protiv islama i muslimana..ovi nasi im valjaju jer cugaju vise od njih.. :evil: :evil: :evil:
ehh to su vam cinjenice braco moja,a kad bi krenuo o strumfovima trebalo bi mi troduplo ovoliko jer su kako sam rekao u trokurcu...stoga ne mozete jedni drugima na nos nabijati sto imate u svojoj avliji... :roll: :roll:
:salut:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 avg 2015, 10:38

Da li neko moze postavit raspored utakmica???Vrapcicani misle da igraju sa Travnikom,Tito te hebo :facepalm: ono naslo pricat,nidje veze,rasulo zivo :urnebes: :urnebes: joj strucnog staba i qurca,sa Travnikom :urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 avg 2015, 10:47

http://****/clanak/10382/skahic ... ednog-kola

:tralala: :tralala: pozdravio vas Velija Piric,koje rasulo,sad ocekujem pisanje....seljak,papak,ne zemo on igrat kod nas :urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2015, 11:45

storm_raider je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Jesmo, prvo za ove sto dolaze da studiraju ovdje, a za 5 km rade felatio. Obicno iz grada ovisnika o auspuhu.
:facepalm:
Sarajlija igra na kartu zagađenja .. Hmmm

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 07 avg 2015, 12:08

Coraco je napisao/la:[youtube][/youtube]

Mostar Osmanlı Türkiye :ljepota: :ljepota: :ljepota:
I kaze Pastrmka Mostar je Velegrad za Tuzlu.Hjoj :rol: :rol:

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 07 avg 2015, 12:15

Army i Fukare otvorite sebi posebno temu na kojoj mozete kenjat gluposti i poštedite ostatak foruma. Haj ćao.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 avg 2015, 12:20

tamburica je napisao/la:Army i Fukare otvorite sebi posebno temu na kojoj mozete kenjat gluposti i poštedite ostatak foruma. Haj ćao.
Ta'e bilooo :beba: :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 avg 2015, 12:24

BadrHari je napisao/la: :facepalm:
Taman posla, vec na kartu felatia. Evo ti 5 km, cadjavi.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 07 avg 2015, 12:37

Bosko Buha nismo te prepoznali ......idi bolan skupljaj cigle da gradis onaj golubarnik

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 avg 2015, 12:38

samoposteno je napisao/la:
Bosko Buha nismo te prepoznali ......idi bolan skupljaj cigle da gradis onaj golubarnik
Na tom "golubarniku", kako ga nazivas, mnogo je zivota palo u odbrani ove zemlje, ali kako bi to zuta zenicka glava mogla znati. Samo ne kaslji, izlazi gore nego iz golfa 2.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2015, 12:41

http://www.bazabezporaza.com/2015/08/07 ... e-slaviti/

HAHAHAAHAH! E svaka cast ko god ovo vodi, yebu ne vade! :urnebes: :urnebes: Svaki text me posteno nasmije..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.