za 20 god da ste u kasikama za kahvu donosili malter dosad bi nesto sagradili nego hajde ti idi na tribinu i izaberi koga ce te sljedeceg roknut netreba vama neprijatelj vi ste sami sebi neprijateljistorm_raider je napisao/la:Na tom "golubarniku", kako ga nazivas, mnogo je zivota palo u odbrani ove zemlje, ali kako bi to zuta zenicka glava mogla znati. Samo ne kaslji, izlazi gore nego iz golfa 2.samoposteno je napisao/la:Bosko Buha nismo te prepoznali ......idi bolan skupljaj cigle da gradis onaj golubarnikstorm_raider je napisao/la: Taman posla, vec na kartu felatia. Evo ti 5 km, cadjavi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nije cudo sto vas skripari zovu djeca cvijeca
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- storm_raider
- Kontakt:
Sve je to suplja prica, u ovakvoj drzavi tesko. Da je to tako vi biste napravili davno grad, a ne prije par godina tek priznati kao grad. Zato auspuh u usta, 5 km i u Sarajevo na felatio. "Maket" se ne bi mogao.samoposteno je napisao/la: za 20 god da ste u kasikama za kahvu donosili malter dosad bi nesto sagradili nego hajde ti idi na tribinu i izaberi koga ce te sljedeceg roknut netreba vama neprijatelj vi ste sami sebi neprijatelji
Sport je lijek za tijelo i duh.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sinoc na Kosevu trans Gracanica koji je bio prije nekih 12 godina i kasnije na Tusnju kada je Sloboda igrala Evropu..
Mentalita seljak
nemaju oni pojma ni ko igra za Zelju xd
Mentalita seljak
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 avg 2015, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta ces Zenica je selostorm_raider je napisao/la:Sve je to suplja prica, u ovakvoj drzavi tesko. Da je to tako vi biste napravili davno grad, a ne prije par godina tek priznati kao grad. Zato auspuh u usta, 5 km i u Sarajevo na felatio. "Maket" se ne bi mogao.samoposteno je napisao/la: za 20 god da ste u kasikama za kahvu donosili malter dosad bi nesto sagradili nego hajde ti idi na tribinu i izaberi koga ce te sljedeceg roknut netreba vama neprijatelj vi ste sami sebi neprijatelji
- storm_raider
- Kontakt:
Nije vise, ima 2 godine kako je grad. Nema potrebe da se vrijedjamo, majko tvoja.samoposteno je napisao/la:Sta ces Zenica je selostorm_raider je napisao/la:Sve je to suplja prica, u ovakvoj drzavi tesko. Da je to tako vi biste napravili davno grad, a ne prije par godina tek priznati kao grad. Zato auspuh u usta, 5 km i u Sarajevo na felatio. "Maket" se ne bi mogao.samoposteno je napisao/la: za 20 god da ste u kasikama za kahvu donosili malter dosad bi nesto sagradili nego hajde ti idi na tribinu i izaberi koga ce te sljedeceg roknut netreba vama neprijatelj vi ste sami sebi neprijateljikoji si ti bolid majko moja
- samoposteno
- Kontakt:
hajde vidis sve se moze kad se hoce pa valjda ce te i vi za jedno 300 godina napravit stadion
Kada je čovjek neraspoložen samo se ova web stranica ukucajoker90 je napisao/la:http://www.bazabezporaza.com/2015/08/07 ... e-slaviti/
HAHAHAAHAH! E svaka cast ko god ovo vodi, yebu ne vade!![]()
Svaki text me posteno nasmije..
SRETAN BROJ - 1725
- storm_raider
- Kontakt:
Cekamo prvo da vidimo zenicanina bez cadji. Koliko vidim, nece se desiti to u skorije vrijeme, uslo duboko u DNK.samoposteno je napisao/la:hajde vidis sve se moze kad se hoce pa valjda ce te i vi za jedno 300 godina napravit stadion
- zenicacelik
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Tifoz i tepsijazenicacelik je napisao/la:
Evo ga ...... Hahahahahahahahahahahhahaha hercegovnac provaljen si
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
- samoposteno
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Cekamo prvo da vidimo zenicanina bez cadji. Koliko vidim, nece se desiti to u skorije vrijeme, uslo duboko u DNK.samoposteno je napisao/la:hajde vidis sve se moze kad se hoce pa valjda ce te i vi za jedno 300 godina napravit stadion
Yebo cim spomenes u bilo kakvom kontekstu grbavicu odmah rat rat rat bla bla..
Bolje bi vam bilo da se ugledate na Mostarce ljudi su iz nicega napravili stadion pa ne kukaju a vi i dalje cekajte da vam se stadion sam napravi..
Bolje bi vam bilo da se ugledate na Mostarce ljudi su iz nicega napravili stadion pa ne kukaju a vi i dalje cekajte da vam se stadion sam napravi..
moSa likCe
- storm_raider
- Kontakt:
Hocu, ali te ne vidim od dima. "Dimljacarem" je li? Vjerovatno i kazes "sumljam", umjesto "sumnjam". Mozes ti Zenicu iz sela, ali ne mozes selo iz Zenice.samoposteno je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Cekamo prvo da vidimo zenicanina bez cadji. Koliko vidim, nece se desiti to u skorije vrijeme, uslo duboko u DNK.samoposteno je napisao/la:hajde vidis sve se moze kad se hoce pa valjda ce te i vi za jedno 300 godina napravit stadionde bolan smisli nesto drugo osim auspuha i cadji mozes ti to bolje **** te osjecam se koda sa dimljacarem pisem
Za ovog iznad, sto se ugleda: nije spomenuo Grbavicu, vec "golubarnik", e to je sramota za mjesto gdje je mnogo ljudi stradalo. Tesko da to njegova zuta glava moze shvatiti, ali mozda se moze "pomaket'".
- zenicacelik
- Kontakt:
Ma ko diro ? Haha
- samoposteno
- Kontakt:
**** te vise trave imate na tribinama nego na terenu jedan dan samo kad tarzan iskoci sa tribine
- storm_raider
- Kontakt:
Mora da si jutros duvao auspuh ponovo, pa si tako bistar.
- samoposteno
- Kontakt:
Cuj poginuli i uvreda sto ja kazem golubarnik a nije vrijedjanje citavog grada iz kojeg su mnogi poginuli braneci tvoju guzicu bla bla rat ovo rat ono mani se rata bolanstorm_raider je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Hocu, ali te ne vidim od dima. "Dimljacarem" je li? Vjerovatno i kazes "sumljam", umjesto "sumnjam". Mozes ti Zenicu iz sela, ali ne mozes selo iz Zenice.storm_raider je napisao/la:de bolan smisli nesto drugo osim auspuha i cadji mozes ti to bolje **** te osjecam se koda sa dimljacarem pisem
Za ovog iznad, sto se ugleda: nije spomenuo Grbavicu, vec "golubarnik", e to je sramota za mjesto gdje je mnogo ljudi stradalo. Tesko da to njegova zuta glava moze shvatiti, ali mozda se moze "pomaket'".
- zenicacelik
- Kontakt:
Sta te cudi trava? Pa moraju da jedu dok NAVIJAJUsamoposteno je napisao/la:**** te vise trave imate na tribinama nego na terenu jedan dan samo kad tarzan iskoci sa tribine
- samoposteno
- Kontakt:
kako bi ti ovo nazvostorm_raider je napisao/la:Mora da si jutros duvao auspuh ponovo, pa si tako bistar.
pa bolju tribinu ima FK PIZDICI al jbg zaboravio sam vi ste velegrad nemozete vi imati stadion ko seljaci- zenicacelik
- Kontakt:
Hahahahaha korida jeb.te ...... All reflektor je glavni hahaahaahahahsamoposteno je napisao/la:kako bi ti ovo nazvostorm_raider je napisao/la:Mora da si jutros duvao auspuh ponovo, pa si tako bistar.pa bolju tribinu ima FK PIZDICI al jbg zaboravio sam vi ste velegrad nemozete vi imati stadion ko seljaci
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.