Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Teško će on imati uticaj u reketu kakav Juka može imati, u NBA okvirima, prije svega zbog Jukine fizičke dominantnosti, a Sikiraš nije takav tip igrača. Ofanzivno jeste veći talenat, ali ja ga vidim kao dominantnu euroligašku četvortku/peticu, za NBA ćemo vidjeti..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vidjecmo. Dijete je to jos od 16 godina. Neka ostane ziv i zdrav, ko zna gdje i kakav je sa 20 godina.Clutch je napisao/la:Teško će on imati uticaj u reketu kakav Juka može imati, u NBA okvirima, prije svega zbog Jukine fizičke dominantnosti, a Sikiraš nije takav tip igrača. Ofanzivno jeste veći talenat, ali ja ga vidim kao dominantnu euroligašku četvortku/peticu, za NBA ćemo vidjeti..
Ali za svoje godiste ima nevjerovatnu tehniku i mehku ruku.
Za njega, Atica i Musu vazi samo jedno: The sky is the limit.
By the way: Nesto gledam Statistiku od U-20 EP.
Da nije bilo Buze, to bi bio totalni Fiasko. Buza odlicno odigro.
Ali sta je sa Polutkom?
Zar nije bilo prije par Godina pravi "Hype" oko njega?
Da nije bilo Buze, to bi bio totalni Fiasko. Buza odlicno odigro.
Ali sta je sa Polutkom?
Zar nije bilo prije par Godina pravi "Hype" oko njega?
Volvic je napisao/la:Mozda cete vi sada meni kontrirat, ali za mene je Sikiras jos veci Talenat od Nurkica. I ako jos naraste oko ~ 210 ce bit jedan Monster na 5.
Sikiras i Nurkic ne mogu u istu recenicu
Sve zavisi od njega inače ima predispozicije da bude poboljšani Stipanovic
I slažem se za Jusufa i sikirasa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da ja mogu birati,ja bi volio novog Mujezinovica!!!
Kazem; Njegos ima tek 16 godina. I vec u tim godinama ima strasnu tehniku u svim Aspektima. Da vidimo kako ce se razvijat, ali opet stojim pri tome: Sto se Talenta tice Sikiras > Nurkic. A za fizikalije Njegosa cemo pricat za 3-4 godine.lumani je napisao/la:Volvic je napisao/la:Mozda cete vi sada meni kontrirat, ali za mene je Sikiras jos veci Talenat od Nurkica. I ako jos naraste oko ~ 210 ce bit jedan Monster na 5.
Sikiras i Nurkic ne mogu u istu recenicuJusuf je miljama ispred,snaga,brzina,skok,shut....=nba
Ne znam zasto gurat Njegosa na 5 kad moze bit vanserijska 4. sa sutom za 3p
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakvi su Talijani?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mujezinović je bio 5 na 4, polutak može samo 5 bitilumani je napisao/la:da ja mogu birati,ja bi volio novog Mujezinovica!!!
A sikiras će biti 4
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Wandelanoite je napisao/la:Kakvi su Talijani?
Sutaju trojku ko budale.
Jucer skoro 20 Turnover imali.
Trebali bi njih dobit, ali treba uvjek napomenut: To su djeca, oszilaije su normalne. Iako treba ocekivat da Campara nece imat jos jedan off-day kao sinoc. Campara > 15p. Musa standardno > 20p.
Idemo na pobjedu
Sad koliko poboljsani Stipanovic?Pitam zato posto je ovaj daleko skolovaniji igrac od svih koji igraju na ovom prvenstvu i koliko sam ja pratio utakmica.Brz,jak,solidan sut,odlicna ledjna tehnika koja moze biti jos bolja vremena kao i ostali segmenti igre.Stipanovic je po meni jak i veliki borac cime nadomjesta ostale slabe strane koje ne posjeduje ili su veoma slabe.nerminh74 je napisao/la:Sve zavisi od njega inače ima predispozicije da bude poboljšani Stipanovic
Ne moze se mjerit sa Nurkicem jer je Jusuf cudo prirode..takva gradja,tezina brzina a da ima slifa za bilo kakav sport se rijetko rodi..
Hocu da kazem da je Sikiras daleko ispred Stipanovica po potencijalu i moze bit top igrac jer ima jako samopouzdanje i ne boji se uzet vazne suteve,a to je itekako vazno za dalji razvoj.Kazem sve zavisi od rasta ako jos 5-6 centi naraste imacemo opasnog igraca na 4 i 5.
Mislim da je Polutka doveo u kontekst sa Stipanovićem..
Sikiraš i Stipanović nemaju baš nikakve sličnosti.
Sikiraš i Stipanović nemaju baš nikakve sličnosti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mozda je Nermin mislio na Polutka, jer sam gore njega spomeno...Lotus je napisao/la:Sad koliko poboljsani Stipanovic?Pitam zato posto je ovaj daleko skolovaniji igrac od svih koji igraju na ovom prvenstvu i koliko sam ja pratio utakmica.Brz,jak,solidan sut,odlicna ledjna tehnika koja moze biti jos bolja vremena kao i ostali segmenti igre.Stipanovic je po meni jak i veliki borac cime nadomjesta ostale slabe strane koje ne posjeduje ili su veoma slabe.nerminh74 je napisao/la:Sve zavisi od njega inače ima predispozicije da bude poboljšani Stipanovic
Ne moze se mjerit sa Nurkicem jer je Jusuf cudo prirode..takva gradja,tezina brzina a da ima slifa za bilo kakav sport se rijetko rodi..
Hocu da kazem da je Sikiras daleko ispred Stipanovica po potencijalu i moze bit top igrac jer ima jako samopouzdanje i ne boji se uzet vazne suteve,a to je itekako vazno za dalji razvoj.Kazem sve zavisi od rasta ako jos 5-6 centi naraste imacemo opasnog igraca na 4 i 5.
Jeb.o vas Amer i naturalizirani igraci u reprezentaciji, u budućnosti ako se nastave razvijati ovako kao sad moja reprezentacija bi izgledala ovako:
Gegic / Campara / Alikadic, možda i Aleksić
Atic / Buza / Nedim Djedovic, možda Dino Radoncic
Musa / Vrabac / Durmo, Nihad Đedović
Sikiras, Sulejmanovic, Karahodzic, Teletovic, možda i Mutić ako bude fizicki jak kao što je sad
Kikanović, Nurkić, Sikiras, možda Polutak ali on mora dosta raditi na sebi..
Evo link za današnju tekmu
https://www.youtube.com/watch?v=Z4E3l554gdM
Gegic / Campara / Alikadic, možda i Aleksić
Atic / Buza / Nedim Djedovic, možda Dino Radoncic
Musa / Vrabac / Durmo, Nihad Đedović
Sikiras, Sulejmanovic, Karahodzic, Teletovic, možda i Mutić ako bude fizicki jak kao što je sad
Kikanović, Nurkić, Sikiras, možda Polutak ali on mora dosta raditi na sebi..
Evo link za današnju tekmu
https://www.youtube.com/watch?v=Z4E3l554gdM
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@nermin,
Haris je uvijek igrao 4,ne znam odakle ti 5..Mozda je imao gradu za centra.
@volvic,
Jusuf je sve naucio za 3,4 god nemoj mi o tome tko je veci talenat.Igrati sa 18 god kako je on igrao,slabo koji igrac moze...
@volvic,
Jusuf je sve naucio za 3,4 god nemoj mi o tome tko je veci talenat.Igrati sa 18 god kako je on igrao,slabo koji igrac moze...
Time will tell...lumani je napisao/la:@nermin,
@volvic,
Sad se udobno smjestite i gledajte totalnu kosarku tj Ameriku

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
BosnuZivot je napisao/la:Sad se udobno smjestite i gledajte totalnu kosarku tj Ameriku![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo u nekoj školi utakmica ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.