@Gre
Ne znam, pretpostavljam da da.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Dijelim mišeljnje, da ja imam 16, a ovako sam popularan čitao bi šta god mogu naći o sebiVolvic je napisao/la: Kladim se da citaju
Evo ti link ali nemoj nikome recibankai je napisao/la:jel moguce da niko ne prenosi utakmicu ?
majku im jebbem bogaljsku, vizu za buducnost gledam 100. put
bankai je napisao/la:jel moguce da niko ne prenosi utakmicu ?
majku im jebbem bogaljsku, vizu za buducnost gledam 100. put
Ovako javno postavljas, hoces opet da abdest izgubim!Husika je napisao/la:Evo ti link ali nemoj nikome recibankai je napisao/la:jel moguce da niko ne prenosi utakmicu ?
majku im jebbem bogaljsku, vizu za buducnost gledam 100. put![]()
Pa ne dizes neku kantu za nabijanje nego jednu od najboljih reprezentacija u ovom uzrastu. Momci dobiju brdo pohvala sto i zasluzuju. Osim par komentara onih koji se ocito hajkaju ovdje se sve korektno pise. Al' ljudi recenicu ' imat cemo strasnu seniorsku reprezentaciju ukoliko se momci nastave ovako razvijati', okarakterisu kao dizanje u nebesa.pinoglavi je napisao/la:Dijelim mišeljnje, da ja imam 16, a ovako sam popularan čitao bi šta god mogu naći o sebiVolvic je napisao/la: Kladim se da citaju
Čak i da ne čitaju, ima drugih ljudi koji čitaju, a nisu upućeni u košarku, pa se bespotrebno stvara euforija i pritisak od javnosti, al dobro, svako ima svoje mišljenje jebga, znam da @stecak ne misli ništa loše
pinoglavi je napisao/la:Dijelim mišeljnje, da ja imam 16, a ovako sam popularan čitao bi šta god mogu naći o sebiVolvic je napisao/la: Kladim se da citaju
Čak i da ne čitaju, ima drugih ljudi koji čitaju, a nisu upućeni u košarku, pa se bespotrebno stvara euforija i pritisak od javnosti, al dobro, svako ima svoje mišljenje jebga, znam da @stecak ne misli ništa loše
Trenutno korisnika/ca: lopticaskocica, Nemanja86 i 24 gosta.