To znaci ako udjemo u 1/2 idemo na SP ?Wandelanoite je napisao/la:Mahmutoviću još Radončića nam dovedi i da se potučemo s Amerikancima na u17 SP sljedeće godine
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nisam mislio na tu rečenicugeoxx je napisao/la:Pa ne dizes neku kantu za nabijanje nego jednu od najboljih reprezentacija u ovom uzrastu. Momci dobiju brdo pohvala sto i zasluzuju. Osim par komentara onih koji se ocito hajkaju ovdje se sve korektno pise. Al' ljudi recenicu ' imat cemo strasnu seniorsku reprezentaciju ukoliko se momci nastave ovako razvijati', okarakterisu kao dizanje u nebesa.pinoglavi je napisao/la:Dijelim mišeljnje, da ja imam 16, a ovako sam popularan čitao bi šta god mogu naći o sebiVolvic je napisao/la: Kladim se da citaju
Čak i da ne čitaju, ima drugih ljudi koji čitaju, a nisu upućeni u košarku, pa se bespotrebno stvara euforija i pritisak od javnosti, al dobro, svako ima svoje mišljenje jebga, znam da @stecak ne misli ništa loše
Nad tobom sunce najljepše sja
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Prvih pet ide na SPBihac96 je napisao/la:To znaci ako udjemo u 1/2 idemo na SP ?Wandelanoite je napisao/la:Mahmutoviću još Radončića nam dovedi i da se potučemo s Amerikancima na u17 SP sljedeće godine
Evo sanse da ostali igraci dobiju povecanu minutazu a da se najbolji odmore od sredine trece cetvrtine.
Očigledno se nismo razumjelilumani je napisao/la:@nermin,
Haris je uvijek igrao 4,ne znam odakle ti 5..Mozda je imao gradu za centra.
@volvic,
Jusuf je sve naucio za 3,4 god nemoj mi o tome tko je veci talenat.Igrati sa 18 god kako je on igrao,slabo koji igrac moze...
Mujezinović je u našoj reprezentacije često centra igrao
Jusuf je daleko bolji od sikirasa
A za polutka sam rekao da ima potencijala da bude poboljšani Stipanovic jer je jak i pokretan, a školovan je i ima meku ruku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Šteta samo što će SP biti vjerovatno u J.Americi pa bi valjalo raniti, ali nek se momci plasiraju i sa Radončićem bi vjerovatno tamo bili drugi favoriti.LARSSONCHE je napisao/la:Prvih pet ide na SPBihac96 je napisao/la:To znaci ako udjemo u 1/2 idemo na SP ?Wandelanoite je napisao/la:Mahmutoviću još Radončića nam dovedi i da se potučemo s Amerikancima na u17 SP sljedeće godine
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Musa ko LeBron. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Meni vuče na Duranta.Greivis je napisao/la:Musa ko LeBron.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Durant je skorer. Musa je all around ko James.Clutch je napisao/la:Meni vuče na Duranta.Greivis je napisao/la:Musa ko LeBron.
Ma za klasu je iznad ostalih na ovom prvenstvu. Ovakav ja budem kad igram sa petnaestogodisnjacima basketa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Musa 21 15 5

Ovaj naš broj 7 Janković je daleko najlošiji igrač. Izgubljen slučaj. Valjda nacionalni ključ u pitanju 
Ne glupiraj seDrinaGZ je napisao/la:Ovaj naš broj 7 Janković je daleko najlošiji igrač. Izgubljen slučaj. Valjda nacionalni ključ u pitanju
Poslije Muse, najviše skokovaDrinaGZ je napisao/la:Ovaj naš broj 7 Janković je daleko najlošiji igrač. Izgubljen slučaj. Valjda nacionalni ključ u pitanju
Nad tobom sunce najljepše sja
Koja je uloga ovog Barukcije, ne kontam nikako ? ofanzivno izgleda da ne smije da pogleda prema košu a defanzivno ga prolaze kako hoce..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
E veliki problem ovdje skupiti skokove. Vidi koliko se šuteva uputi prema košu?pinoglavi je napisao/la:Poslije Muse, najviše skokovaDrinaGZ je napisao/la:Ovaj naš broj 7 Janković je daleko najlošiji igrač. Izgubljen slučaj. Valjda nacionalni ključ u pitanju
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jučer je Barukčija odigrao sasvim solidnu rolu i defanzivno , a ofanzivno pogotovo . I danas evo ima oko 5-6 skokova koliko sam upratio, tako da to i nije zanemarivo. Ako ga ne ide šut , Bože moj , ići će protiv Finske 
pogubili smo se, sva sreća da imamo rezultatski plus.
Ne mogu da vjerujem da i u ovakvoj utakmici se nadju neki da kritikuju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
evo i trojke talijana haha, igra naših u posljednjoj četvrtini nikakva, al hajde... pobjeda je bitna .D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- LARSSONCHE
- Kontakt:
18 0 serija italijana