PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
al evo pise mi jedan da im je to vip tribina i spusteno je napred da im neide snjeg u lice 
- zenicacelik
- Kontakt:
Hahahhah golemo brate golemo....na sve misle......meni su oni komedija.... All bas....
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Mi smo ti komedija ti za Čelik navijaš? Napuštam ovu temu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zenicacelik
- Kontakt:
E ljepsi Dan mi nije mogao svanut...ispratio bi te, all ....ne gumo od smjeha.......Ajzea je napisao/la:Mi smo ti komedija ti za Čelik navijaš? Napuštam ovu temu![]()
![]()
![]()
![]()
- samoposteno
- Kontakt:
mi u zenici evo otvaramo prostorije za dojenje pa navrnite nekadAjzea je napisao/la:Mi smo ti komedija ti za Čelik navijaš? Napuštam ovu temu![]()
![]()
![]()
![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zencu ima ko da brani robijasi huligani
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zenicacelik
- Kontakt:
Pa nek igraju u Nemili,bolji je stadion.... Skuckat cemo neku VIP lozu.....samoposteno je napisao/la:al evo pise mi jedan da im je to vip tribina i spusteno je napred da im neide snjeg u lice
- samoposteno
- Kontakt:
nemogu oni igrat na selu oni mrze seljakezenicacelik je napisao/la:Pa nek igraju u Nemili,bolji je stadion.... Skuckat cemo neku VIP lozu.....samoposteno je napisao/la:al evo pise mi jedan da im je to vip tribina i spusteno je napred da im neide snjeg u lice
- zenicacelik
- Kontakt:
A seljaci bas posteni ljudi......RADNICI ,BORCI...... Ne razumijem......

Opa, imamo novinu na temi, Zenicani se ukljucuju polahko. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- storm_raider
- Kontakt:
Slazem se, ali ti si prvi poceo. Neka ste se uljucili Zenicani, zato i postoji ova tema. Salu na stranu, meni je Zenica draga, svratim rado tamo. A sada evo petak.samoposteno je napisao/la: Cuj poginuli i uvreda sto ja kazem golubarnik a nije vrijedjanje citavog grada iz kojeg su mnogi poginuli braneci tvoju guzicu bla bla rat ovo rat ono mani se rata bolan
Poz druze, ne zamjeri, malo prcanja.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sad ce doc tepsija,pastrmka,batva,heller... da ovo rastjerajuuNbx je napisao/la:Opa, imamo novinu na temi, Zenicani se ukljucuju polahko.
Zna se čija je tema
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 avg 2015, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
Neka Sveti bude primjer svim novajlijama na temi, da odmah znaju sta ih ceka kad se pokusaju ukljucit u raspravu... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- samoposteno
- Kontakt:
ma nista ba necemo o necemu sto je sveto pozzz i tebistorm_raider je napisao/la:Slazem se, ali ti si prvi poceo. Neka ste se uljucili Zenicani, zato i postoji ova tema. Salu na stranu, meni je Zenica draga, svratim rado tamo. A sada evo petak.samoposteno je napisao/la: Cuj poginuli i uvreda sto ja kazem golubarnik a nije vrijedjanje citavog grada iz kojeg su mnogi poginuli braneci tvoju guzicu bla bla rat ovo rat ono mani se rata bolan![]()
![]()
Poz druze, ne zamjeri, malo prcanja.
Najgore sto mi i sarajlije imamo dugogodisnje rivalstvo navijacko, te tema milion za prcanje a zasjenila nas u potpunosti ova nova rasprava fukara i red armya
Ne znam odakle je nastalo ali njihovo je prepucavanje zanimljivije puno
Brat bratu se 200 stranica raspravljaju ljudi ..
Btw ko vodi ovu stranicu baza bez poraza coek dere i ne vadi
Ne znam odakle je nastalo ali njihovo je prepucavanje zanimljivije puno
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Misliš BazabezBoda, ex BazabezPoraza ?BadrHari je napisao/la:Najgore sto mi i sarajlije imamo dugogodisnje rivalstvo navijacko, te tema milion za prcanje a zasjenila nas u potpunosti ova nova rasprava fukara i red armya![]()
Ne znam odakle je nastalo ali njihovo je prepucavanje zanimljivije puno![]()
Hahah ja evo sad vidim.Pappy je napisao/la:Misliš BazabezBoda, ex BazabezPoraza ?BadrHari je napisao/la:Najgore sto mi i sarajlije imamo dugogodisnje rivalstvo navijacko, te tema milion za prcanje a zasjenila nas u potpunosti ova nova rasprava fukara i red armya![]()
Ne znam odakle je nastalo ali njihovo je prepucavanje zanimljivije puno![]()
U bogatoj i slavnoj Željinoj istoriji mnogo je utakmica koje su bile odlučujuće, istorijske, najveće i najbitnije i sve smo izgubili. Ali to nikada nije bio razlog da te poraze ne pretvorimo u pobjede i umjesto da tugujemo, slavimo našeg Želju
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 07 avg 2015, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
I ja se pitam odakle liku (ovima) tolika inspiracija. Al' zdrava je zajebancija mogu reći, zato mi se i sviđa. Isto kao što je bio i onaj sat sa posljednjim trofejom Sarajeva. 
Ima ipak dobrog smisla za humor u nasem glavnom gradu, samo na forumu nema.
Svaka rasprava vodi grbavica rat vuk izudin kmecanje ..
Ovo je sto ti kazes zdrava zajebancija
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A ko uvijek okreće na tu temu pa kmeči? Patetičari sa iskopine, naravno.BadrHari je napisao/la:Ima ipak dobrog smisla za humor u nasem glavnom gradu, samo na forumu nema.
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.