Prije svega navijacki. Dalje smatram da smo bolja ekipa od Jedinstva. Sezonu otvaramo kuci i ne smijemo dozvoliti kiks. Imamo jako dobar kolektiv sa solidnim strucnjakom i nadam se da ce (iako limitiran trener) moci dosta toga dobrog napraviti makar u prvoj polusezoni a za dalje cemo vidit).
NK Gorazde - NK Zvijezda 1
Zvijezda je napravila komplentan remont ekipe kao i Gorazde. Ipak imam neki osjecaj da ce tu biti neka minimalna pobjeda domacina.
NK Sloga - HNK Branitelj 1
Novi klub naseg Mousse Diabanga je jako dobro odigrao pripremne utakmice. Dijelim misljenje sa vecinom forumasa kada kazem da mislim da ce Sloga biti hit ovog prvenstva. S druge strane Branitelj ce i ovu sezonu odigrati standardno i bez pritiska. U gostima bunker, kuci napast pa sta im Bog da.
HNK Orasje - NKPodgrmec 1
Ovu utakmicu zaista nema potrebe dublje anaalizirati. Sve osim visoke pobjede Orasja bi bilo iznenadenje.
FK Buducnost - FKRudar X
U Banovicima se u velikoj vecini utakmica moglo "igrati" za razliku od nekih drugih gradova. Tako da ne sumnjam (pogotovo sto je prvo kolo) da ce i ova utakmica biti dosta otvorena. Rudar se nece doci braniti jer oni uvjek igraju otvoreno, tako da mi sve "mirise" na podjelu bodova.
NK GOSK - FK Radnicki X
Otvaranje je sezone pa mislim da nema potrebe za "saketanjem" sudaca u sluzbenim prostorijama. Tvrda tekma s malo golova. Nadam se da ce komsije uzet makar bod. Takode se nadam da ce moj brat Sulja zabit prvijenac.
HNK Capljina - NK Bosna V. 1
Renato rekao

NK NoviTravnik - Mettaleghe X
Novi Travnik ako misli ostat u ligi ne smije gubiti bodove kuci. S druge strane po meni Mettaleghe je medijski napuhan sto ce se i pokazati u prvih par kola.
Sretno svima.