2001 godište sigurno!!!Tracy3McGrady je napisao/la:Šta je sad tacno, čitam daleko najmlađi a tamo piše '99 godište.sajo10 je napisao/la:Zasto pise: 5 Adi Alikadic PG 1.89 13.06.1999 Goradze (BIH)DrinaGZ je napisao/la:Mali Alikadić će tek sada u Augustu napuniti 14 godina. 2001 godište.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nista izgleda od srba. Idemo sutra pobijediti fince! 
P.s. Moze li neko reci sta je sa Rusijom na ovom turniru? :/
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Nista izgleda od srba. Idemo sutra pobijediti fince!
Rusi su izbaceni
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
DrinaGZ je napisao/la:2001 godište sigurno!!!Tracy3McGrady je napisao/la:Šta je sad tacno, čitam daleko najmlađi a tamo piše '99 godište.sajo10 je napisao/la: Zasto pise: 5 Adi Alikadic PG 1.89 13.06.1999 Goradze (BIH)
Alikadić je 1999 godište, nemojte širiti laži. Najmlađi u našem timu je Đaković 2000 godište.
Zadnja izmjena: Chstal, dana/u 07 avg 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Džanan Musa, 23 poena, 19 skokova, 7 asistencija, a tako dominantno i mocno djeluje na terenu 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
But remember: 0/7 do sada za 3.Željooooo je napisao/la:Džanan Musa, 23 poena, 19 skokova, 7 asistencija, a tako dominantno i mocno djeluje na terenu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
But also remember : 50 points in two games. Remember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Volvic je napisao/la:But remember: 0/7 do sada za 3.Željooooo je napisao/la:Džanan Musa, 23 poena, 19 skokova, 7 asistencija, a tako dominantno i mocno djeluje na terenu
Jealous people.
Momku je 16 godina, i najbolji je Evropski igrac u toj kategoriji. Ja licno cu "remember" ove pozitivne stvari kojih je napretek. A uvijek sve gledati kroz "Marfijeve zakone" je izbor nekoga drugoga.
BosnaE
Ja sam vec i ranije napisao, njegov izbor Cedevite kao kluba je loš, oni u omladinskim kategorijama nemaju trenera koji može napraviti od Muse igraca, niti popraviti neki segment njegove igre. Mi u BiH imamo lošu percepciju Cedevite, jer mislimo da su oni razvili Nurkića a istina je potpuno drugacija, ljudi iz Zadra su mu dosta na strucan nacin ukazali mane i poceli da mu to ispravljaju. Pogledajte ove druge talente iz Cedevite, gotovo nijedan nije napredovao bar sekundu što se kaže. Musi bi bilo bolje da je otišao u Cibonu jer oni rade dobro sa mladim igracima..Volvic je napisao/la:But remember: 0/7 do sada za 3.Željooooo je napisao/la:Džanan Musa, 23 poena, 19 skokova, 7 asistencija, a tako dominantno i mocno djeluje na terenu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
newton_heath_lyr je napisao/la:But also remember : 50 points in two games. Remember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Volvic je napisao/la:But remember: 0/7 do sada za 3.Željooooo je napisao/la:Džanan Musa, 23 poena, 19 skokova, 7 asistencija, a tako dominantno i mocno djeluje na terenu
Jealous people.
Momku je 16 godina, i najbolji je Evropski igrac u toj kategoriji. Ja licno cu "remember" ove pozitivne stvari kojih je napretek. A uvijek sve gledati kroz "Marfijeve zakone" je izbor nekoga drugoga.
Smiri se
Citaj sta sam prije ovdje piso. Ja ovdje najvise "navijam" za ovog Momka, ide se samo o tome, da on mora (!) u buducnosti na tom Sutu da radi. I ako bi cito sta razni Scouts pisu, znao bi o cemu pricam.
Calm down, dude. Calm down...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Finci vode protiv Srbije 3.četvrtina 3 minute do kraja 9 razlike, haman ćemo morati i njih pobijediti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
But also remember : 50 points in two games. Remember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jealous people.
Momku je 16 godina, i najbolji je Evropski igrac u toj kategoriji. Ja licno cu "remember" ove pozitivne stvari kojih je napretek. A uvijek sve gledati kroz "Marfijeve zakone" je izbor nekoga drugoga.[/quote]
Smiri se
Citaj sta sam prije ovdje piso. Ja ovdje najvise "navijam" za ovog Momka, ide se samo o tome, da on mora (!) u buducnosti na tom Sutu da radi. I ako bi cito sta razni Scouts pisu, znao bi o cemu pricam.
[/quote]
Procitao ,
, ali sa svojih 16 godina itekako da ima prostora za popravljanje suta....itekako. 
Jealous people.
Momku je 16 godina, i najbolji je Evropski igrac u toj kategoriji. Ja licno cu "remember" ove pozitivne stvari kojih je napretek. A uvijek sve gledati kroz "Marfijeve zakone" je izbor nekoga drugoga.[/quote]
Smiri se
Procitao ,
BosnaE
Vratili su se Srbi u igru 48-49, da dobiju da mi odmorimo igrace kljucne protiv Finaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mogu ovo dobiti jbt. Pa finci totalno loši, nama bi valjalo da odmorimo Musu i ostale.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma sumnjam opet da Musa nece igrati 15-20 minuta haha. I ako ga ne poznajem, lik mi dodje ko Messi u fudbalu, jednostavno obazava kosarsku i zeli da igra uvijek haha. Ali nadam se da ce ga Josip smiriti. Dobro bi bilo da Njegos odmori...Tracy3McGrady je napisao/la:Mogu ovo dobiti jbt. Pa finci totalno loši, nama bi valjalo da odmorimo Musu i ostale.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kakvo je stanje sa povredom Čampare?sajo10 je napisao/la:Ma sumnjam opet da Musa nece igrati 15-20 minuta haha. I ako ga ne poznajem, lik mi dodje ko Messi u fudbalu, jednostavno obazava kosarsku i zeli da igra uvijek haha. Ali nadam se da ce ga Josip smiriti. Dobro bi bilo da Njegos odmori...Tracy3McGrady je napisao/la:Mogu ovo dobiti jbt. Pa finci totalno loši, nama bi valjalo da odmorimo Musu i ostale.
hz1987 je napisao/la:ako srbija uzme finsku, nama posljednji mec ne igra nikakvu ulogu (prenijeli bi obje pobjede u drugi krug), te ne bi bilo lose da pandza izvede drugu postavu da ih sto bolje uigra i da se oslobode treme a i da odmori kljucne igrace za drugi krug i izbjegne eventualne povrede.
Moze li neko ovo pojasniti. Kako prenijeti obe pobjede u drugi krug. Zar prva 3 ne idu dalje.
Bit ce spremam.Rafael30 je napisao/la:Kakvo je stanje sa povredom Čampare?sajo10 je napisao/la:Ma sumnjam opet da Musa nece igrati 15-20 minuta haha. I ako ga ne poznajem, lik mi dodje ko Messi u fudbalu, jednostavno obazava kosarsku i zeli da igra uvijek haha. Ali nadam se da ce ga Josip smiriti. Dobro bi bilo da Njegos odmori...Tracy3McGrady je napisao/la:Mogu ovo dobiti jbt. Pa finci totalno loši, nama bi valjalo da odmorimo Musu i ostale.
Danas je pokazo koliko nam je potreban.
U ove dvije utakmice upala mi je u oči mala minutaža čerkezovica,od stalnog člana petorka spao je na 10 min po utakmici,gotivim ga jer je radan momak i uvijek ima popunjena sva statistička polja,vidim da su u prednosti mutic i barukčija al po mom mišljenju emir je bolji igrač od obojice,nije mi cilj da polemišem samo sam iznio zapažanje koji su vjerujem uočili svi forumaši koji duže prate ovu generaciju
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Od Barukcije jeste bolji, ali od Mutica tesko, mozde jeste ofanzivno bolji ali je Mutic jako jako koristan igrac i posle velike trojke, da ih tako nazovem, nas najvrijedniji igrac. Takodje i Cerkezovic mi se uvjek svidjao kako igra i nadam se da ce dobijti svojih 20ak minuta.
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 07 avg 2015, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.