FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Opet se vraćaamo na temu stadiona.Ljudi dragi nije to tek tako istok napraviti i dobiti licencu.Nama fali jos mnogo toga,ali nek se nesto radi,postepeno.Samo sabura necemo jos dugo trpit lavor..
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- jaludovolimte
- Kontakt:
Pa uradis sve to na istoku i rjesen problemElegant je napisao/la:Neko napisa da je zapad taj koji treba da se radi po UEFA pravilima. Loze, kojekave prostorije, mjesta za kamere.Biki je napisao/la:Kad bismo Istok dobili s licencom za pretkola Uefa lige ili CL za sezonu 2017/18, bilo bi odlicno! Samo da se sklonimo iz Lavora!

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
SlevinKelevra je napisao/la:
Ako mi se ista gadi na nasim stadionima, a na Grbavici posebno (valjda sto tu gledam 90% utakmica nase lige) jeste ovo prozivanje, yebanje majki, familije i sl. Sjecam se da sam jednom na poluvremenu presao na Jug jer nisam vise mogao slusati psovke na racun Milana Culuma (koji jeste lose igrao, ali nista losije od 5-6 igraca u toj utakmici), toliko mi se zgadilo. Prosle sezone je isla u direktan prijenos ona protiv Slobode bez navijanja, kada su se ona 2-3 sa zapada navalili na momkeMedju nasim navijacim treba graditi 'kulturu' usutkivanja ovakvih navijaca, oni tako NIKAKO ne pomazu ni igracima, ni klubu.

I dalje svoji, svojim snagama, na svojoj zemlji
Te "pratece" prostorije nam fale. Jedino kad bi se sve to sad pravilo na istoku ali to je vec preskupo u ovom trenutku. Nek se pravi malo po malo, kad bi do 2020. imali stadion makar za ova pretkola, bio bih prezadovoljan.Elegant je napisao/la:Neko napisa da je zapad taj koji treba da se radi po UEFA pravilima. Loze, kojekave prostorije, mjesta za kamere.Biki je napisao/la:Kad bismo Istok dobili s licencom za pretkola Uefa lige ili CL za sezonu 2017/18, bilo bi odlicno! Samo da se sklonimo iz Lavora!
Naravno. Ne bismo bili jedini klub koji potrpa sve potrebne sadrzaje u jednu tribinu, taman da nam zabrane i zatvore jug.jaludovolimte je napisao/la:Pa uradis sve to na istoku i rjesen problemElegant je napisao/la:Neko napisa da je zapad taj koji treba da se radi po UEFA pravilima. Loze, kojekave prostorije, mjesta za kamere.Biki je napisao/la:Kad bismo Istok dobili s licencom za pretkola Uefa lige ili CL za sezonu 2017/18, bilo bi odlicno! Samo da se sklonimo iz Lavora!
Samo da se skloniti nekako sa lavora za ove euro tekme

Ima tu jos dosta stvari, pristup stadion, sigurnost drugih tribina, WC, osvjeteljne, ulazi, parking...itd.jaludovolimte je napisao/la:Pa uradis sve to na istoku i rjesen problemElegant je napisao/la:Neko napisa da je zapad taj koji treba da se radi po UEFA pravilima. Loze, kojekave prostorije, mjesta za kamere.Biki je napisao/la:Kad bismo Istok dobili s licencom za pretkola Uefa lige ili CL za sezonu 2017/18, bilo bi odlicno! Samo da se sklonimo iz Lavora!
Gjde ces dalje ona šuma iza juga, mahuna izbija iz betona po jugu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo...shminka je napisao/la:Samo da se skloniti nekako sa lavora za ove euro tekme![]()
![]()

Sjetite se atmosfere kad smo 'vracali' titulu kad se Amar vratio. Protiv Borca 15 000 napravilo ludnicu. Ono se ne moze ponoviti na stadionu sa atletskom stazom kad bi 100 000 ljudi doslo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cestitke odovicu, postao je prvi trener koji je ostao na klupi nakon 4 uzastopna poraza
iskreno se nadam da cemo sad krenuti pobjednicki niz, od recimo 37 utakmica...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Istok ako se bude pravio ne moze se pretvoriti u zapad jer onaj ko bude pravio uzece poslovne prostore kao prvo a kao drugo onda bi bilo lakse napraviti zapad ko bi ponovo svlacionice i ta cuda radio. Znaci istok ne omogucuje igranje evropskih utakmica na Grb ali je korak vazan korak ka tome. A imalo bi i finansisku racunicu taj istok pogotovo sto ce biti vise derbija u narednom periodu.shminka je napisao/la:Samo da se skloniti nekako sa lavora za ove euro tekme![]()
![]()
Ima i precih stvari od istoka sto se kluba tice i radi se na tome sto je najbitnije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znate da su prije koji dan oko lokomotive bili neki radovi, mozda je rastavljaju da je sklone zbog ovoga. Ajde da se nadamo ako nista. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Onda je pocelo, mogli bi nazdraviti!Elegant je napisao/la:Znate da su prije koji dan oko lokomotive bili neki radovi, mozda je rastavljaju da je sklone zbog ovoga. Ajde da se nadamo ako nista.

Zivim za utakmicu na kojoj ce se ponoviti onakva atmosfera.SlevinKelevra je napisao/la:Samo...shminka je napisao/la:Samo da se skloniti nekako sa lavora za ove euro tekme![]()
![]()
![]()
Sjetite se atmosfere kad smo 'vracali' titulu kad se Amar vratio. Protiv Borca 15 000 napravilo ludnicu. Ono se ne moze ponoviti na stadionu sa atletskom stazom kad bi 100 000 ljudi doslo.
Nije to lokomotiva ce se malo usminkati a efekti ce biti vidljivi na prvim domacim tekmama. Zamisli pisak i huk lokomotive nakon postignutog gola.Biki je napisao/la:Onda je pocelo, mogli bi nazdraviti!Elegant je napisao/la:Znate da su prije koji dan oko lokomotive bili neki radovi, mozda je rastavljaju da je sklone zbog ovoga. Ajde da se nadamo ako nista.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Imaju li nasi namjeru objaviti za koliko smo prodali Bajića..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
600.000 ecorleone87 je napisao/la:Imaju li nasi namjeru objaviti za koliko smo prodali Bajića..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
I ja to cekam,neki kazu 400 000,neki 500 000 eura..hmm ima li ko zvanicno da zna za koliko je love odleprsao?corleone87 je napisao/la:Imaju li nasi namjeru objaviti za koliko smo prodali Bajića..
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Vjerovatno transfer nije jos uvijek ni gotov. Kada bude gotov onda treba objaviti mada ne vjerujem da ce se to desiti.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Osim navijača Rome, transfer Edina Džeke u Romu, ili bilo koji klub na svijetu po odgovarajućoj cijeni, su željno iščekivali i navijači Željezničara. Klub sa Grbavice će zahvaljujući ovom transferu, prema pravilima FIFA-e, biti bogatiji za 1.200.000 KM.
Uzimajući u obzir 630.000 eura zarađenih učešćem u kvalifikacijama za Evropsku ligu, transfer Josipa Kvesića u Antalyaspor za 115.000 eura, transfer Riada Bajića u Konyaspor koji je, prema nezvaničnim informacijama, težak 500.000 eura, te novac zarađen od prodaje karata i oficijelnih navijačkih rekvizita, Željo će u ovu jesen ući finansijski mnogo snažniji nego prethodnih godina.
„Mi tek imamo pravo nakon mjesec dana tražiti, a oni mogu platiti posljednji dan, dakle 364. dan u godini oni mogu platiti. Njihova je obaveza za godinu dana to isplatiti“, izjavio je za ****.ba portal direktor FK Željezničar nakon pitanja u vezi sa sredstvima dobijenim od transfera Edina Džeke u Romu.
S obzirom na velika akumulirana sredstva koja je Željezničar ovo ljeto zaradio, zanimalo nas je na šta će ona biti utrošena, sanaciju postojećih dugova ili igrački kadar.
„Veliki su dugovi koje je ova uprava naslijedila od prethodne i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće. Ne bih želio govoriti o tačnoj cifri, ali je to veliki iznos. Novac od UEFA-e će doći tek krajem novembra ili početkom decembra. Naši troškovi su veliki, jer klub sada radi apsolutno transparentno. Svi igrači su prijavljeni, na njih se plaćaju doprinosi, socijalno, sve. Kada je prijelazni rok u pitanju, on nije završen. Riad Bajić je otišao, ali mi smo se pripremili dovođenjem Stokića, a imamo i kvalitetne igrače u omladinskom pogonu“, izjavio je Šiljak, ne želeći iznijeti tačan iznos transfera Riada Bajića u Tursku, iako je potvrdio da je iznos približan onom o kojem se spekuliše, a radi se o 500.000 eura.
Ono što znamo jeste da će uskoro biti raspisan tender za igradnju istočne tribine stadiona Grbavica, a u narednim sedmicama ćemo dobiti odgovore na pitanja o eventualnim promjenama u igračkom kadru.
* Sa izvora - Mirsad Šiljak
Uzimajući u obzir 630.000 eura zarađenih učešćem u kvalifikacijama za Evropsku ligu, transfer Josipa Kvesića u Antalyaspor za 115.000 eura, transfer Riada Bajića u Konyaspor koji je, prema nezvaničnim informacijama, težak 500.000 eura, te novac zarađen od prodaje karata i oficijelnih navijačkih rekvizita, Željo će u ovu jesen ući finansijski mnogo snažniji nego prethodnih godina.
„Mi tek imamo pravo nakon mjesec dana tražiti, a oni mogu platiti posljednji dan, dakle 364. dan u godini oni mogu platiti. Njihova je obaveza za godinu dana to isplatiti“, izjavio je za ****.ba portal direktor FK Željezničar nakon pitanja u vezi sa sredstvima dobijenim od transfera Edina Džeke u Romu.
S obzirom na velika akumulirana sredstva koja je Željezničar ovo ljeto zaradio, zanimalo nas je na šta će ona biti utrošena, sanaciju postojećih dugova ili igrački kadar.
„Veliki su dugovi koje je ova uprava naslijedila od prethodne i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće. Ne bih želio govoriti o tačnoj cifri, ali je to veliki iznos. Novac od UEFA-e će doći tek krajem novembra ili početkom decembra. Naši troškovi su veliki, jer klub sada radi apsolutno transparentno. Svi igrači su prijavljeni, na njih se plaćaju doprinosi, socijalno, sve. Kada je prijelazni rok u pitanju, on nije završen. Riad Bajić je otišao, ali mi smo se pripremili dovođenjem Stokića, a imamo i kvalitetne igrače u omladinskom pogonu“, izjavio je Šiljak, ne želeći iznijeti tačan iznos transfera Riada Bajića u Tursku, iako je potvrdio da je iznos približan onom o kojem se spekuliše, a radi se o 500.000 eura.
Ono što znamo jeste da će uskoro biti raspisan tender za igradnju istočne tribine stadiona Grbavica, a u narednim sedmicama ćemo dobiti odgovore na pitanja o eventualnim promjenama u igračkom kadru.
* Sa izvora - Mirsad Šiljak
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 07 avg 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ja sam cuo da to jos uvijek nista nije sigurno ali vjerujem da FKZ ima bolje ifoemacije od meneAjzea je napisao/la:Megamix i Misimović..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.