gonzales je napisao/la:6ŽK i jedan CK.amypitar je napisao/la:Koliko je zutih palo Partizan-Steaua.?
Cekam u Premijeru 100 km da je bilo vise od 5.Jebote svugdje 6,samo oni tvrde 5.Valjda sutra isprave.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gonzales je napisao/la:6ŽK i jedan CK.amypitar je napisao/la:Koliko je zutih palo Partizan-Steaua.?
gonzales je napisao/la:Greška, 5 je žutih kartona bilo. Ovaj 6. izvan terena tako da je oklada gubitna. Nisam obraćao pažnju, jbg izmače ti se joja.
Neće i neće, da se na trepavice posadim.badblueboylivno je napisao/la:Astana - Helsinki 1 @ 1,60
Astana apsolutni favorit, bolja momčad, već pokazali da mogu, a imaju veliki ulog - europska jesen. HJK u gostima poprilično neuvjerljiv, a primili su gol u 9/10 utakmica ove sezone. Siguran sam u pobjedu domaćina koji ima desetak stranaca i kao ambiciozan klub ovdje mora proći, sve im se poklopilo, a probat ću i s hendikepom.
Viktoria - Maccabi 1 @ 1,60
Očekujem pobjedu češkog prvaka, a i konačni uspjeh i plasman u skupine. Sređen i fin klub, nakon užasa lani ove godine sigurno se žele i moraju vratiti u elitu. Po mojim očekivanjima su riješili prvu utakmicu, ne vidim razloga da prolaz ne potvrde i domaćom pobjedom protiv slabih Izraelaca, koje je napatio i malteški predstavnik i koji, skupa s ostatkom lige, nisu na nivou na kojem su bili posljednjih 10-15 godina.
Partizan - Steaua 1 @ 2,00
Partizan zasad jako dobro odradio europski dio sezone, konačna potvrda bi trebala biti protiv rumunjske zvezde. Steaua mi djeluje slabije nego prije, napatili se protiv Slovaka, mislim da protiv Partizana padaju.
ajmooooooooo!
Prošao par... Pazar dobio 2-1sanjinho je napisao/la:Ne bi bilo lose danas pokušat odigrat Jagodina - Novi Pazar 2 @3,40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne.BlueIsTheColor je napisao/la:Zna li neko vezano za prijevremenu isplatu u williams kladionici, dal se moze izvrsiti prijevremena isplata ako samo odigrao listic u kladionici, a ne online na racunu? hvala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.