Eto ti mi pričaš ne postoji na internetu pretraživača kolko ti alternativnih ega imaš, momak sam sa sobom se dopisujes ima dobar hodža na mrakusijoker90 je napisao/la:Evo Jokera, sta je problem podvojeni? Hoces sad uci na acc lazar pa me i sa tog profila popljuvati..lisander je napisao/la:Ma memoj svega ti, gdje su ti joker i ostala svitaBitiSrcemVezan je napisao/la:
A ko uvijek okreće na tu temu pa kmeči? Patetičari sa iskopine, naravno.![]()
Nikad ja nisam spominjao Izudina, Mirzu rahmetli, ratna razaranja i slicno..
Zna se ko okrene na rat, kad diskusiju gubi..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako posaljes u isto vrijeme post sa acc sunderland i zenica celik vjerovat cu da nisi ti posto se to ne moze napraviti s jednog uređaja. Haj dokaži brato. Ali u isto vrijeme 
DŽELO ODLAZI
-
Sunderland
- Kontakt:
Jel ti ponekada procitas sta pises.Tifoz je napisao/la:Ako posaljes u isto vrijeme post sa acc sunderland i zenica celik vjerovat cu da nisi ti posto se to ne moze napraviti s jednog uređaja. Haj dokaži brato. Ali u isto vrijeme
Dobro rece momak iznad.ti si dezurna budala.
Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la:Jel ti ponekada procitas sta pises.Tifoz je napisao/la:Ako posaljes u isto vrijeme post sa acc sunderland i zenica celik vjerovat cu da nisi ti posto se to ne moze napraviti s jednog uređaja. Haj dokaži brato. Ali u isto vrijeme![]()
DŽELO ODLAZI
- zenicacelik
- Kontakt:
Vidis da je lik na opasnim opojnim sredstvima...….uzas..…Sunderland je napisao/la:Jel ti ponekada procitas sta pises.Tifoz je napisao/la:Ako posaljes u isto vrijeme post sa acc sunderland i zenica celik vjerovat cu da nisi ti posto se to ne moze napraviti s jednog uređaja. Haj dokaži brato. Ali u isto vrijeme![]()
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
-
Sunderland
- Kontakt:
Ne sumnjam ja da znas gdje ima kakvih hodza. Idi ti tom hodzi nek ti istjera zlo, a onda dođi meni strumficu da ti utjeram dobro!lisander je napisao/la: Eto ti mi pričaš ne postoji na internetu pretraživača kolko ti alternativnih ega imaš, momak sam sa sobom se dopisujes ima dobar hodža na mrakusi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo natego levata da u isto vrijeme sa dva acc posalje postove
koji otac 

DŽELO ODLAZI
Izbaci ga pastrmka iz cipela.
Ovdje u raspravu ne treba ulaziti bez konjskih zivaca. Realno, ko salu ne zna da primi i podnese nek ne ulazi.
Ovdje u raspravu ne treba ulaziti bez konjskih zivaca. Realno, ko salu ne zna da primi i podnese nek ne ulazi.
1946
-
Sunderland
- Kontakt:
Kako si poremecen covjekTifoz je napisao/la:Evo natego levata da u isto vrijeme sa dva acc posalje postove![]()
koji otac
![]()
![]()
Jel ti zaista gledas sta pises.kakva bolest
Sloboda je moja nacija
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat koliko su ovi Vrapcicani poremeceni
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Wienultras ako solinas aka sunderland aka target ako zenicacelik tako sam te izofirao vecras da ne znas gdje ti je glava a gdje zicagu
haj ti brato pogubit ces se u tim identitetima. Vjeruj ispocetka sam te gotivio ali si mi pravo pao u ocima. Jadno od tebe pravo i jos da ne izdrzis da mi se javis odmah veceras nakon sto sam te izofirao. Karam te u psihu duboko

DŽELO ODLAZI
-
Sunderland
- Kontakt:
Jedini kojeg ofiras si ti sam..Tifoz je napisao/la:Wienultras ako solinas aka sunderland aka target ako zenicacelik tako sam te izofirao vecras da ne znas gdje ti je glava a gdje zicagu![]()
haj ti brato pogubit ces se u tim identitetima. Vjeruj ispocetka sam te gotivio ali si mi pravo pao u ocima. Jadno od tebe pravo i jos da ne izdrzis da mi se javis odmah veceras nakon sto sam te izofirao. Karam te u psihu duboko
![]()
![]()
Dali zaista razmisljas kakve bolesti pises.
Nemogu da vjerujem da neko moze biti toliko bolestan..
Cuj momka hvali sam sebe.
Kako si samo poremecen Tito te zvekno
Sloboda je moja nacija
- zenicacelik
- Kontakt:
Piksel ajd ti druga svog Tastera zovi,pa se malo igrajte.…...Tifoz je napisao/la:Wienultras ako solinas aka sunderland aka target ako zenicacelik tako sam te izofirao vecras da ne znas gdje ti je glava a gdje zicagu![]()
![]()
![]()
Zaboravljas da smo vas provalili.…
Nemam komentar nakon sto sam te veceras oplodio toliko puta. Koja smijurija od lika

DŽELO ODLAZI
Da je slucajno pastrmka dobio ban, a mi ga spominjemo bilo bi vec 10ak postova od @rodjenisa tipa 'kako vas nije sramota spominjati ga dok je ban dobio, kad je tu sve vas pobaca', 'dok macke nema, misevi kolo vode' i sl. kao sto obicno i napise 
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Sunderland
- Kontakt:
Kada vidim koliko ga puta spomenes u svakom postu pitanje je ko je koga oplodio.
Ti njega il on tebe.
Jesil stvarno tako lud ili ti je samo dosadno

Evo solinasa i sa nickom pinoglavi
Ti njega il on tebe.
Jesil stvarno tako lud ili ti je samo dosadno
Evo solinasa i sa nickom pinoglavi
Zadnja izmjena: Sunderland, dana/u 07 avg 2015, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Sloboda je moja nacija
- zenicacelik
- Kontakt:
Jadno je kad covjek sam sebe hvali, all pusti to sta ocekivat od osobe za koju smo konstatovali da je psihicki bolesna,da je 24 sata dnevno na netu,da se svadja sam sa sobom kad nema s kim... A ti bolesni hackeru mozes oplodit nekog samo preko USB-a.....hahaahaaTifoz je napisao/la:Nemam komentar nakon sto sam te veceras oplodio toliko puta. Koja smijurija od lika![]()
Treba vas sve kolektivno banovat 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
poceli se zenicani i tuzlaci talit, najebo je citav forumzenicacelik je napisao/la:Jadno je kad covjek sam sebe hvali, all pusti to sta ocekivat od osobe za koju smo konstatovali da je psihicki bolesna,da je 24 sata dnevno na netu,da se svadja sam sa sobom kad nema s kim... A ti bolesni hackeru mozes oplodit nekog samo preko USB-a.....hahaahaaTifoz je napisao/la:Nemam komentar nakon sto sam te veceras oplodio toliko puta. Koja smijurija od lika![]()
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.