Ja ti pričam o prvih 11 koji je igrao (u većini) drugu poslusezonu i početak ove, izuzev Stepanova i prinova recimo... Pričam o istim igračima koji su zaboravili igrati dok se Dženo nije vratio. A sada se isto ponašaju. Ne trče, ne gore. Kakvo crno zasićenje kod Stoječeva, sad ga tako peremo je l'? Svo ovo peljanje lopte još od jesenas do danas, je krajnje nepoštivanje dresa, grba, kluba i navijača.amypitar je napisao/la:Ova I grupi su igraci,koji imaju pozamasna primanja.Ja ovde osim Velkoskog ne vidim igraca,a da ne daje 100 %.PitarBordo je napisao/la:Sve to stoji, ali kad ti u prvoj ekipi preko čune igra recimo jedan u vezi, jedan na beku, jedan na krilu, jedan u odbrani, ne možeš nikakvu igru uspostaviti... džaba ti 50 prvoklasnih, ne možeš meda nikome.
Nama su problem igraci koji su jednostavno zasiceni ovom ligom (Stojcev),igraci koji nisu zadovoljni minutazom(Okic),igrac koji je u totalnom raspadu (Puzigaca).Igraci iz III grupe njih je cini mi se 6 koji ne mogu sa klupe poboljšati igru.
Imamo previse povrijeđenih,uvrijeđenih igraca,i onih iz III grupe koji sa klupe ne mogu dici nivo igre.
Treba nam svjeza krv,igraci koji zele uspjeh u karijeri,napredak,a to im Sarajevo sigurno garantuje.
Najjače mi je kad kažu "Stoječv je donio titulu u Lukavici", a niko se ne pita koliko je to uktamica zakomplikovao isti i doveo nas do toga da nam je u Lukavici pobjeda bila krucijalna.
Neću da imenujem igrače jer za svakog očigledno ponaosob ovdje ima neko ko će odbraniti. Ćinjenica da postoji taj "klan" i činjenica je da ga Dženo ne može razbiti, nije mogao ni Meho posle, a ni Dženo evo u drugom mandatu. A kad ti takvi igraju u prvom sastavu - ne možeš meda. Jasan dokaz je utakmica protiv Travnika. Ili protiv Borca, Drine... pa i Zrnjiskog kojeg smo pobjedili 1:0, dan danas niko ne zna kako.. A taj klan je zadržan i haman Stojčev mora da igra u prvih 11, a i ostatak tog klana koji očigledno igra kad se njima ćefne. Možeš ti sad grupisati to sve, ali ovo je nešto što nije nastalo "nakon samo prvog poraza i to na početku sezone" nego traje već gotovo godinu dana.