Nemoj zajebavati,mozda i ulaze na Butmir,ali u poljoprivredno drustvo,da se bave uzgojem domacih zivotinjaobiteljskicovjek je napisao/la:Da ironija bude veca, sjecam se prije par godina kad njihov predsjednik svecano izjavljuje kako njihov klub ulazi na posjed "Butmira" koji koristi bubamara i pravi kamp za njihove potrebe. Kao stvar je pred realizacijom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pantelija je napisao/la:nemoj se truditi, bespotrebno ti je to, oni ce sve sto mi radimo prikazati kao ublehu, lošu stvar, svaki nas rezultat kao nesto bezvezemma_hz je napisao/la:Ma znam brate,al ovim ljubomornim dusebriznicima hocu da objasnim da je to od drustvene koristi a ne samo FK Sarajevo razumijete..
prosle godine mi igramo Play off pa nismo se digli ovoliko.... al eto.. elem, kod nas sve ali bas sve ide po planu. Jedno jos da rijesimo ŠSŠ i komplet štab ali sam siguran da to sve ide po otplati duga poreznoj... tada cemo biti na NULI sto se tice SVIH dugovanja, dakle sav novac cemo dalje ulagati u
-infrastrukturu
-igracki kadar
_omladinski pogon
valjda vam je onda jasno sta to znaci ako sda u klubu imate jednog Ikandea, Barbarica, Stepanova, Benku
Mislim da brže napredujemo nego što je iko ocekivao.
Kamp ide laganim tokom,vrlo brzo cemo biti na otvaranju.Za mjesec dana vise necemo imati dugove,mislim da smo mozda i jedini sportski kolektiv,sa pozitivnim poslovanjem.Imamo igrace koje pokusavamo prodati za 2 i više mil km,sto jos nikom i nikad nije pošlo za rukom.A.Sve sto smo uradili,uradili smo sa svojim novcem,a zlatne koke su jos u klubu,jos nismo nikog prodali. A tek slijede transferi od Dulje,Radovca, na kojim cemo uzeti vise para ,nego sto je neciji budzet.
Gledam kod kona opsta euforija najbolje igrace prodali za 115 k eura,a drugog za 500k eura,(mada je tacna cifra 400 k eura,od toga dobar dio ide igracu,i njegovom menadzeru) oba ne vrijede kao naš Cimi.
Malo realnosti ljudi,nije na odmet.
Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ja nisam ni pristalica tog nekog ****, raditi lagano po planu i na kraju će se sve vidjeti.mma_hz je napisao/la:Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
Bitno je da sutra odigramo pobjedničku utakmicu.
Pa kazem malo se kurcimo,koliko mozemo ..razumijes..hilmo je napisao/la:Ja nisam ni pristalica tog nekog ****, raditi lagano po planu i na kraju će se sve vidjeti.mma_hz je napisao/la:Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
Bitno je da sutra odigramo pobjedničku utakmicu.
FK SARAJEVO.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nikakvo qrcenje, u ovom vremenu i okruzenju tim iz ove lige, da pravi nesto ovako, nije mala stvar, jos kad je to moj tim.... sreci nema kraja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. utakmica u Championshipu a Cardiff-Fulham 0:1 vec
volio bih da udju opet u premier ligu sto zbog amidze sto zbog nasih igraca koji bi mogli tamo otici,naravno ako se dokazu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BlueFamily
- Kontakt:
Pozz komsije,halalite sto vam upadam na temu,ali interesuje me sta je sa Cimirotom?Ide li ili ne?
Je li ista dogovoreno,posto ovi nasu mediji nista ne govore..
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A evo ne znamo ni mi,najblize je Kortrijku kao i Subic pa ce valjda njih u paketu..sta liBlueFamily je napisao/la:Pozz komsije,halalite sto vam upadam na temu,ali interesuje me sta je sa Cimirotom?Ide li ili ne?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hoćel' se ko prodat da se nešto zaradi??
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ove 2-3 slike sto je Head stavio,to nije izgrađeno,samo je izgrađeni ovi tereni,a ovo je kao plan kako bi trebao izgledati, pošto vidim da su neki zbunjeni...
Sabrine mi moje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mi necemo zaraditi. Sve pare od transfera idu kod amidze, valjda je to jasno.SiouxLukavac je napisao/la:Hoćel' se ko prodat da se nešto zaradi??
Princip je da Tan daje pare za Akademiju (ovaj trening centar), i mozda za platu 1, 2 igraca. Plus, vracanje duga. Ostalo Klub placa (plate i sl.), a pare dobija od sponzora (TA, Shidi, VM itd.).
Zato nema placanja odsteta za igrace, ulozio se napor da se nadju dobri igraci za free (Step, Barba, Benko..). Ceka se da dug bude isplacen (novembar), pa da se krene onda polako.
I na kraju, Tan je ulozio u Klub, i ocekuje da mu se to vrati, pa i da zaradi. Tako da ja ne ocekujem da mi naglo pocnemo trositi, nego po prioritetima; Akademija, trening centar, pa tek onda struka i igraci.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Halalite znam da je off, ali da ne otvaram novu temu lakse mi je ovdje postaviti pitanje. Treba mi patch ove nase lige za PES 2014. Može li mi neko pomoći ?
Prenosi li ko utakmicu?
Prenosi BHT1BBB je napisao/la:Prenosi li ko utakmicu?
ja kontam danas utakmicahilmo je napisao/la:Prenosi BHT1BBB je napisao/la:Prenosi li ko utakmicu?
kojom logikom pare idu Tanu od transfera de ti meni to reci bogati ? - on vlasnik nije, a sve i da jeste nijedan vlasnik na dunjaluku ne moze sebi u dzep strpati pare od transferamuhamedhulk je napisao/la:Mi necemo zaraditi. Sve pare od transfera idu kod amidze, valjda je to jasno.SiouxLukavac je napisao/la:Hoćel' se ko prodat da se nešto zaradi??
Princip je da Tan daje pare za Akademiju (ovaj trening centar), i mozda za platu 1, 2 igraca. Plus, vracanje duga. Ostalo Klub placa (plate i sl.), a pare dobija od sponzora (TA, Shidi, VM itd.).
Zato nema placanja odsteta za igrace, ulozio se napor da se nadju dobri igraci za free (Step, Barba, Benko..). Ceka se da dug bude isplacen (novembar), pa da se krene onda polako.
I na kraju, Tan je ulozio u Klub, i ocekuje da mu se to vrati, pa i da zaradi. Tako da ja ne ocekujem da mi naglo pocnemo trositi, nego po prioritetima; Akademija, trening centar, pa tek onda struka i igraci.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa tako je i sam Tan rekao... da je uložio toliko i toliko i da vraća dio tih para ove sezone od prodaje igrača... Ne kontam što napade lika kad je tačno rekao.
Samo Saraj'vo.
zato sto on ne moze te pare sebi uzeti nikako, kako vam to nije jasno osim ako u ugovoru kod Cimirota ne pise da 40,60,80 % od transfera ide Tanu a lupam 20% FKS a ne pise garantujem takvo nesto
edit: shvatam ja sta i on i ti hocete da kazete no ja samo govorim da Tan nema nacina (osim ovog gore da se ugradi i ugovor odredjenog igraca, a veliko je pitanje da li on takvo nesto smije uopste raditi) uzme sebi pare od transfera
edit: shvatam ja sta i on i ti hocete da kazete no ja samo govorim da Tan nema nacina (osim ovog gore da se ugradi i ugovor odredjenog igraca, a veliko je pitanje da li on takvo nesto smije uopste raditi) uzme sebi pare od transfera
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 08 avg 2015, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90 i 24 gosta.