Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

anlayan
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la anlayan » 03 feb 2009, 17:46

calcio je napisao/la:
dobricina je napisao/la:Ma nemoze spahic u bundes ligu, mogao bi jedino u cotbus, ili mehlengladbah, oj je prosijecan igrac i zato nemoze naci dobar klub, mi nemamo boljeg u reprezentaciji pa mislimo da je dobar, nazalost nije tolika klasa, ali moze nama bosancima zakrpiti ikolko rupe. Nece sada ni u Lokomotivi biti medju prvih 11, i onda ce propast kao igrac, a sjetite se kad je govorio da se nece vratiti ni za zivu glavu u lokomoivu i da nece vise tamo igrati, ali nemoze naci dobar klub pa se vratio i provalio, i jos nije prosao pripreme i nece ga biti nigdje, nazalost ali istinito
sinoc si govorio da treba da potpise za Bayern a danas druga prica :lol:
Za informaciju...dok su ga trazili Panatinaikos i Anderlecht cijena mu je bila 5.500.000 eura...a i sad nije lose 3 miliona..kakav prosjecan...pa i Corluku hvale na sve strane a proglasenim najgorim odbrambenim igracem PREMIERSHIPA...a i vjerujem da bi opet i ti i svatko drugi rekao da je opet Spaha niza klasa od Corluke... :twisted:
To je igrac koji je uvijek ostavljao srce na terenu...a i kada je u bolovima igrao igrao je sa veliki srcem...zato mislim da niko nema pravo za njega reci da je prosjecan igrac..

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 17:53

Pa i ja cu se truditi kolko mogu i ostavit srce na terenu, neka onda i mene pozove u reprezentaciju, igrao sam i ja jednom fudbala, ne tako davne 1990 i jos sam u formi, mozda cu potpisati za Wolsburg, hsv, anderlajt

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 feb 2009, 18:50

Emir je trebao otici u PSG mislim da mu je to bilo najbolje rjesenje,jer PSG bi bio standardan sigurno,a ovako samo mu propade pola sezone bezveze.Al i uprava Lokomotive je to smutila 100% i radi njih nije uspjeo ostvariti niti jedan transfer,nista zao mi je Spaha nemas srece,sretno care. :cry:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alsamy
Kontakt:

Post Postao/la alsamy » 03 feb 2009, 20:26

ej ljudi pa zar vam nije jasno da je emir covjek koji gine na terenu..vjerujte mi da covjek moze igrati u svakom evropskom klubu...kada bi dobio sansu u bilo kojem klubu covjek bi to iskoristio..mi boljeg odbrambenog nikad nismo imai...cast hibicu i knjicu koji su druga prica, ali emir je kompletan igrac odbrane..rijetki su ko on...vidic je klasicni stoper kao i ferdinand, oni su nezaobilazni, spaha ti je kanavaro na terenu, kad igra za italiju...CANAVARo od prije nekoliko godina...mi necemo takvog jos dugo dobiti...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 feb 2009, 20:55

ma dobro da je bolji od hibica i konjica nije...al je treci kod nas svih vremena...trenutno nemamo boljeg...a moze igrati u svakom evropskom klubu to je istina...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 feb 2009, 22:37

situacija je usrana skroz. Nece se naigrat Spahic u Lokomotivu. Sada reprezentaciji ni Aračić ne može pomoći

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 feb 2009, 23:03

Nije bio na pripremama sa Lokomotivom, kupili 2 nova stopera, nije preso u novi klub... :evil:
Sretna mu 2009. godina :!:
100% sportski i krajnje opušten potpis

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 feb 2009, 23:13

Bojim se za Spahica da nebude igrao u Lokomotivi, ako su kupili te nove stopere mogu njega zapostaviti namjerno jer ide na kraju sezone a i nije isao na pripreme pa ga moze i ti izbaciti iz tima ako bude nespreman.
Sretno Spaha
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 feb 2009, 20:38

ma Spaha ce igrati najvjerovatnije...pa oni su njega mogli prodati i dobiti para za one transfere sto su kupili igrace...ma najvjerovatnije ce igrati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2009, 00:32

Mozda nekim nije poznato...od nedavno je Barbarez izabran u upravni odbor HSV ili kako se vec to zove kod svaba, nije bitno, ali je fakt da je on jedan od kljucnih ljudi za dovodjenje pojacanja u klub, gdje ce se njegova morati pikati ( to bi "amersom" morao znati, kao HSV navijac).
Cudi me da nije sta "poradio" po tom pitanju u vezi Spahica. Ili sto je kratko na toj funkciji pa nije uspio ili su neki drugi razlozi. Nadajmo se da cemo u narednom periodu imati nasih igraca (pa i Spahe) u redovima popularnog HSV.
Vom Jäger zum Gejagten

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 12 feb 2009, 12:37

Emir Spahić prebačen u drugi tim Lokomotiva Moskve :(

http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... seite.html

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 12 feb 2009, 12:43

mone je napisao/la:Emir Spahić prebačen u drugi tim Lokomotiva Moskve :(

http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... seite.html
nista samo reci i za ovo bruka .....i jos jednom reci brukaaa i jos jednom za nas fudbal reci bruka i kad skontamo sve mi smo jedna velika brukaaaaa

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 12 feb 2009, 12:45

O majko hoceli ikada stici i jedna dobra vijest sve gora za gorom dolaze :twisted: :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 12 feb 2009, 12:47

ma ljudi da vam nesto kazem ovo je sramota izgubit od 5 plasirane ekipe u hnl pa sta bi bilo da je hajduk ili dinamo pa nebi prisli golu a kamoli zabili dva :geek: neka gledaju ljudi iz saveza sad gdje se vedri.a ja mislim da je ovo pocetak kraja ciri.
samo celik ale samo celik ale

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 feb 2009, 14:41

geronimo je napisao/la:Mozda nekim nije poznato...od nedavno je Barbarez izabran u upravni odbor HSV ili kako se vec to zove kod svaba, nije bitno, ali je fakt da je on jedan od kljucnih ljudi za dovodjenje pojacanja u klub, gdje ce se njegova morati pikati ( to bi "amersom" morao znati, kao HSV navijac).
Cudi me da nije sta "poradio" po tom pitanju u vezi Spahica. Ili sto je kratko na toj funkciji pa nije uspio ili su neki drugi razlozi. Nadajmo se da cemo u narednom periodu imati nasih igraca (pa i Spahe) u redovima popularnog HSV.
Pa nije niko lud da daje 2 mil € za igraca koji bi igrao za amaterski tim. Ne moze u Evropi preko stele, nije to cirkus drzava kao BiH. On ako valja, on ce potpisat za bolji klub, a ako ne, onda ce ostat u Rusiji. Mada nije ni Rusija losa, momak se obezbjedio do kraja zivota...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 12 feb 2009, 16:07

spahic je u drugom timu Lokomotive jer je rekao da se ni lud nece vracati u taj ruski klub...izgleda da je lud :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 feb 2009, 16:27

Eh ovako sada malo da pojasnim situaciju oko Barbareza, HSV-a i Spahica.
Upravu si da je Barbarez izabran, ali nije to Upravni odbor, nego kontrolni gremijum, koji kontrolise upravni odbor koji se sastoji od 12 ljudi. Za transfere HSV-a je zaduzen Dietmar Beirsdorfer, koji od pocetka svog mandata vodi politiku kluba da kupuje mlade igrace koje imaju talenat i da se razvijaju tu dvije do tri godine i onda da se prodaju u velike klubove. Kad je predstavljen kao novi direktor tj. manager Hamburga njegova izjava je bila sljedeca: "Moram napraviti takav scouting sistem gdje cu dovoditi Messije, Kake, Aguere i ostale igrace te klase za male pare da se razvijaju i da ih prodajem za velike pare, i to prije nego sto ih otkriju veliki klubovi". Primjeri toga su Van der Vaart, Bouhlarouz, De Jong itd. Za ove igrace je placeno 8 miliona eura, a prodati ukupno za 50 miliona eura.
Ovaj malo gore duzi tekst nema puno veze sa Emirom Spahicem ali sam htio pojasniti sto je njegov angazman propao sa HSV-om, jer jednostavno (i ako ima kvalitet) ne spada u koncept HSV-a. Barbarez jedino moze Dietmaru Beirsdorferu dati prijedlog za nekog igraca, ali kad je Barbarez za sportsport.ba rekao da Spahic sigurno ne dolazi u HSV znao je zbog cega.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 13 feb 2009, 13:54

Evo pisu da ce Emir Spahic bit Iznajmljen u Krylya Sovetov iz Samare.
Valjda do kraja sezone pa ce onda trazit drugi klub.
Drago mi je da nece propadat u Moskvi i da ce bit ako bog da spreman za belgiju.
Samo naprijed Emire...

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 13 feb 2009, 17:44

to je dobro ako ga iznajme u krylya sovetov bar ce igrati zagarantovano i bice u takmicarskoj formi i igrace opet protiv najboljih klubova u rusiji a na ljeto kad mu istekne ugovor sa lokomotivom onda nek trazi sebi klub i gotovo

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 feb 2009, 19:04

ma neka igra gdje god samo da je u formi ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 4 gosta.