FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tri boda se trebaju uzeti nekad, Velez je onakav bio blizu tri boda, Mladost nisu dobili..Slavija je jedna od losijih ekipa trenutno, tako da nema razloga da se ne napadne i ostvari pobjeda..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato sto ne dobijamo samo bod nego slaviji izbijamo dva,zato sto ce ovo biti sezona na noz gdje te SVAKI kiks moze gurnuti u ponor i gdje ispada gotovo pola lige i svaki klub ce davati 300% da te povali na svaki moguci nacin...vidio si pitare i travnik,zato sto su se osim nas i ostali pojacali,zato sto se slavija godinama provlaci zbog lobija u savezu...hoces josChinaglia je napisao/la:zašto biste se zadovoljili jednim bodom iz Lukavice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vrijeme je za prvu gostujucu pobjedu 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Sutra ocekujem bod koji bi nam ove sezone mnogo znacio sa neugodnog gostovanja ! 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sve je to u redu, ali sa napretkom kluba u svim sferama, dolaze i veća očekivanja, nekad prije bih se zadovoljio bodom s gostovanja, al' danas ne, što zbog situacije gdje gosti mogu ravnopravno igrat' i odnosit' bodove, jer te sudije ne zavaljuju kao prije, što zbog toga jer je Sloboda kvalitetna ekipa i bodom se mogu zadovoljit' samo protiv ekipa iz samog vrha, sa gostovanja naravno
neću poslije eventualnog remija doći tu i pljuvat', ovo ono, al' sigurno neću bit' ni zadovoljan remijem, Sloboda mora težit' nečemu većem, izgrađivat' mentalitet pobjednika, izgrađivat' renome ekipe kakva želimo biti i tako steći respekt protivnika, a ne prije tekme se zadovoljit' bodom, bez obzira na te stvari što govorite
al' ajde, valjda je i to napredak, prije skinemo gaće na Šićkom, sad idemo po 1 bod
al' ajde, valjda je i to napredak, prije skinemo gaće na Šićkom, sad idemo po 1 bod
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
@staragarda super napisano.
Nemojte živi bili širiti lažnu euforiju, pa kad se desi ono što je i realno onda nam je to kiks i pljujemo od prijedsjednika do ekonoma.
Bod bi definitivno bio kao kuća, a sva tri kao svemirski brod.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nemojte živi bili širiti lažnu euforiju, pa kad se desi ono što je i realno onda nam je to kiks i pljujemo od prijedsjednika do ekonoma.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne bi me cudilo i da izgubimo 
Hajde bola igramo tri za tri od kada znamo jedni za druge. I vi sada hoćete pobjedu ili bod. Ja jeste neskromni. 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo se ti tjesiPappy je napisao/la:Hajde bola igramo tri za tri od kada znamo jedni za druge. I vi sada hoćete pobjedu ili bod. Ja jeste neskromni.
Pappy je napisao/la:Hajde bola igramo tri za tri od kada znamo jedni za druge. I vi sada hoćete pobjedu ili bod. Ja jeste neskromni.
Da li možeš "prognozirati" startnih 11. igrača Slavije (osim Spalevića)?
Ja volim FK Tuzla City
S obzirom da je ovo prva tekma gdje su konačno stigli papiri za sve igrače osim Sinđića, nisam baš siguran da l' je to to al mislim da će biti ovako.sloboda72 je napisao/la:Pappy je napisao/la:Hajde bola igramo tri za tri od kada znamo jedni za druge. I vi sada hoćete pobjedu ili bod. Ja jeste neskromni.
Da li možeš "prognozirati" startnih 11. igrača Slavije (osim Spalevića)?
Lučić, Arsenijević, Ristić, Kartal, Marković, Vejnović, Grujičić, Zeba, Barić, Rovčanin, Spalević. Izmjene koje mogu biti jeste da umjesto Vejnovića igra Čomor, a da umjesto Barića na lijevom krilu igra Simović.
I zbog Efendićastaragarda je napisao/la:Zato sto ne dobijamo samo bod nego slaviji izbijamo dva,zato sto ce ovo biti sezona na noz gdje te SVAKI kiks moze gurnuti u ponor i gdje ispada gotovo pola lige i svaki klub ce davati 300% da te povali na svaki moguci nacin...vidio si pitare i travnik,zato sto su se osim nas i ostali pojacali,zato sto se slavija godinama provlaci zbog lobija u savezu...hoces josChinaglia je napisao/la:zašto biste se zadovoljili jednim bodom iz Lukavice
Pappy je napisao/la:Pappy je napisao/la:Hajde bola igramo tri za tri od kada znamo jedni za druge. I vi sada hoćete pobjedu ili bod. Ja jeste neskromni.
S obzirom da je ovo prva tekma gdje su konačno stigli papiri za sve igrače osim Sinđića, nisam baš siguran da l' je to to al mislim da će biti ovako.
Lučić, Arsenijević, Ristić, Kartal, Marković, Vejnović, Grujičić, Zeba, Barić, Rovčanin, Spalević. Izmjene koje mogu biti jeste da umjesto Vejnovića igra Čomor, a da umjesto Barića na lijevom krilu igra Simović.
Hvala.Slavija ima dobru ekipu.Je li i vaš Zeba glavni paker ?
Ja volim FK Tuzla City
Najvažnija karika u sredini terena. Rovčanin najbolji igrač.sloboda72 je napisao/la:Pappy je napisao/la:Pappy je napisao/la:Hajde bola igramo tri za tri od kada znamo jedni za druge. I vi sada hoćete pobjedu ili bod. Ja jeste neskromni.
S obzirom da je ovo prva tekma gdje su konačno stigli papiri za sve igrače osim Sinđića, nisam baš siguran da l' je to to al mislim da će biti ovako.
Hvala.Slavija ima dobru ekipu.Je li i vaš Zeba glavni paker ?
Pappy je napisao/la:Pappy je napisao/la:
Najvažnija karika u sredini terena. Rovčanin najbolji igrač.
Rovčanin je igračina , čudim se kako ga zadržaste i ovu sezonu.Olimpik je Čelika dočekao na vašem stadionu.Je li ulazio Igor Radovanović kod Čelika.
Ja volim FK Tuzla City
NIje imao papire. Koliko vidim ni danas nije u sastavu Čelika.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ako nakon toliko ulozenog novca, truda, priprema ne mozemo uzeti Slaviji 3 boda onda nas treba ugasiti...Pasha_car_aga je napisao/la:@staragarda super napisano.
Ako izgube onda sramota
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 avg 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Husref je identifikovao problem. Sloboda navikla biti u dnu tabele, non stop borba za opstanak i tako iz sezone u sezonu. "Mora se stvoriti pobjednicki mentalitet, a bio tu ja ili neko drugi, Sloboda mora biti u vrhu".
Niko, niko, samo Sloboda
Hvala, pratit ću Radovanovića.Žao mi što je na Tušnju doživio tešku povredu ligamenata koljena.Pappy je napisao/la:NIje imao papire. Koliko vidim ni danas nije u sastavu Čelika.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahaha sa kakvim mi hibridima i dusmanima imamo posla ...ljepsi semafor donese Pan na street basket, nego sto su delegati iz JU u stanju obezbijediti na Tusnju 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.