Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svaki bod celika je bod za opstanak.Dok neke stvari ne rijese u upravi **** ga to je vrhunac narocito ove godine
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa gol iz greske Slobodinih igraca, nemoguc gol protiv Olimpika i gol u 96 iz greske Drininog igraca.. Kada dodju prave ekipe kao Zeljo, Sarajevo, Siroki, Borac, Zrinjski, Radnik i takvi doci ce do izrazaja sve mane ove ekipe koja je trebala umjesto 7 imati 2 bodaLawer_88 je napisao/la:Kako nismo odigrali ništa, a 7 bodova. Pazi, ne zanosimo se, mi smo svjesni da imamo limitiranu ekipu, ali ova ekipu zaista krasi borbenost, to se vidjelo u prva dva kola, danas nisam gledao ne mogu komentarisati. A da smo toliko loši kako mnogi misle da jesmo, a pa nismo, da jesmo dobili bi ste nas vi u prvom kolu ili odlicni Olimpic u drugom. Tako da, ma kakv bio, Čelik je Čelik.tuzlak1987 je napisao/la:Ma doci ce ovo na naplatu Celiku kad tad.. Likovi nisu odigrali tri kola nista
Ne hejtam samo je to moje misljenje..
- firefirefirely
- Kontakt:
Tako jeOrton je napisao/la:Svaki bod celika je bod za opstanak.Dok neke stvari ne rijese u upravi **** ga to je vrhunac narocito ove godine
Fudbal se igra ne samo da se da gol, nego i da se što manje primi, da ste bili bolji dali bi gol više.tuzlak1987 je napisao/la:Pa gol iz greske Slobodinih igraca, nemoguc gol protiv Olimpika i gol u 96 iz greske Drininog igraca.. Kada dodju prave ekipe kao Zeljo, Sarajevo, Siroki, Borac, Zrinjski, Radnik i takvi doci ce do izrazaja sve mane ove ekipe koja je trebala umjesto 7 imati 2 bodaLawer_88 je napisao/la:Kako nismo odigrali ništa, a 7 bodova. Pazi, ne zanosimo se, mi smo svjesni da imamo limitiranu ekipu, ali ova ekipu zaista krasi borbenost, to se vidjelo u prva dva kola, danas nisam gledao ne mogu komentarisati. A da smo toliko loši kako mnogi misle da jesmo, a pa nismo, da jesmo dobili bi ste nas vi u prvom kolu ili odlicni Olimpic u drugom. Tako da, ma kakv bio, Čelik je Čelik.tuzlak1987 je napisao/la:Ma doci ce ovo na naplatu Celiku kad tad.. Likovi nisu odigrali tri kola nista![]()
#samoČelik
Pa kakve je Čelik primao golove ?tuzlak1987 je napisao/la:
Pa gol iz greske Slobodinih igraca, nemoguc gol protiv Olimpika i gol u 96 iz greske Drininog igraca.. Kada dodju prave ekipe kao Zeljo, Sarajevo, Siroki, Borac, Zrinjski, Radnik i takvi doci ce do izrazaja sve mane ove ekipe koja je trebala umjesto 7 imati 2 boda![]()
Auto gol kontra Olimpika u prvoj minuti utakmice i evo danas haman s pola terena Drina ga zabi,.
Trinesta ligaška utakmica bez boraza,svaki bod opstanka zlatan,opstanak slavimo vec nakon prvog dijela
Premijer liga BiH - općenito
Mogu se slozit sa tobom da nismo udarili jos na pravu ekiputuzlak1987 je napisao/la:Pa gol iz greske Slobodinih igraca, nemoguc gol protiv Olimpika i gol u 96 iz greske Drininog igraca.. Kada dodju prave ekipe kao Zeljo, Sarajevo, Siroki, Borac, Zrinjski, Radnik i takvi doci ce do izrazaja sve mane ove ekipe koja je trebala umjesto 7 imati 2 bodaLawer_88 je napisao/la:Kako nismo odigrali ništa, a 7 bodova. Pazi, ne zanosimo se, mi smo svjesni da imamo limitiranu ekipu, ali ova ekipu zaista krasi borbenost, to se vidjelo u prva dva kola, danas nisam gledao ne mogu komentarisati. A da smo toliko loši kako mnogi misle da jesmo, a pa nismo, da jesmo dobili bi ste nas vi u prvom kolu ili odlicni Olimpic u drugom. Tako da, ma kakv bio, Čelik je Čelik.tuzlak1987 je napisao/la:Ma doci ce ovo na naplatu Celiku kad tad.. Likovi nisu odigrali tri kola nista![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa niste sigurno...mi smo u sezonu usli previse optimisticno, sto je donekle bilo i opravdano...doveli dosta pojacanja, zadrzali 9 od 11 startera...ali prva dva kola su pokazala da imamo strasno puno rupa i slabih tacaka...sutra nakon Slavije ocekujem jasniju sliku, kao i kada budu u konkurenciji bar Kiso i Skahic...
i pored toga istina je da imamo previse problema u realizaciji, kao i crne rupe u igri koje niko nije ocekivao..sastav skoro identican onom sto je proljece odigrao maestralno, cak sad sigurno i pojacan ali ni blizu onim partijama bar u prva 2 kola
i pored toga istina je da imamo previse problema u realizaciji, kao i crne rupe u igri koje niko nije ocekivao..sastav skoro identican onom sto je proljece odigrao maestralno, cak sad sigurno i pojacan ali ni blizu onim partijama bar u prva 2 kola
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 08 avg 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
14-tachily-rz je napisao/la: Trinesta ligaška utakmica bez boraza,svaki bod opstanka zlatan,opstanak slavimo vec nakon prvog dijela
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Celiku svaka cast i kapa dole
Kroz kakvu ljudi krizu prolaze a ostvaruju odlicne rezultate, to samo prepotentne i nafurane mogu omalovazavati .
Znaci , bravo ekipa i samo derite
Kroz kakvu ljudi krizu prolaze a ostvaruju odlicne rezultate, to samo prepotentne i nafurane mogu omalovazavati .
Znaci , bravo ekipa i samo derite
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Komentator je na TV rekao 15. cini mi se.. Vjerovatno je pogrijesioPasha je napisao/la:14-tachily-rz je napisao/la: Trinesta ligaška utakmica bez boraza,svaki bod opstanka zlatan,opstanak slavimo vec nakon prvog dijela
Ja sam pogriješio ipak je 13-ta. Zadnji poraz u 5. kolu proljetnjeg dijela. Znači 10 u prošloj sezoni i sad 3.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
koja dobra tekma .. Mladost !! svaka cast
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bravo za Mladost. Zaslužili su ovde bod najmanje, bravo momci.
1946
Ova ekipa Celika igra srcem, sigurno preostala euforija od kraja prosle sezone, zato sam i prognozirao pobjedu Celika.
Mladost pokazuje karakter
Mladost pokazuje karakter
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Borac-Mladost DK zadnjih 10min jedno od najboljih 10min Premijer lige svih vremena 
tuzlanska Sloboda
Odlicna utakmica u banja luci atomskih zadnih 10 min.
dugoo boljih 15 min nisam gledo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasluzila Mladost vjerovatno i tri boda ali su se nafulali.. Mada je i Borac imao jednu 100% pred kraj..
Nikad ni u jednoj utakmici kako je osnovana niga nije bilo vise prilika .
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Strašna tekma večeras. Mladost zaslužila sigurno sva 3 boda. Definitivno su pobrali moje simpatije od večeras 
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.