FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samo neka opravdanja, ima 10 godina nije realno da se gradi, kada ce biti ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nema para, sve se rastalilo 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Slike su lijepe, ostalo zanemarite. Sto bi rekli, u nedostatku pouzdanih informacija "novinari" pisu nesta. 

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Biće realno kada se ispune svi uslovi za to.asunsao je napisao/la:samo neka opravdanja, ima 10 godina nije realno da se gradi, kada ce biti ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To i ja znamVirtu4l je napisao/la:Biće realno kada se ispune svi uslovi za to.asunsao je napisao/la:samo neka opravdanja, ima 10 godina nije realno da se gradi, kada ce biti ?

Mislim, sto se tih uslova tice, eto nit imamo papire zavrsene, a po ovim izjavama nit imamo pare izdvojene za istocnu tribinu, a bez tih zavrsenih papira nece nikad ni investitora biti, a i da imamo papire, kada ne mozemo generalnog sponzora naci ne vjerujem ni da bi s investitorom islo glatko. Ne trazim ni ja da se odma to sve izgradi nego da vidim neke pomake bar jer su igraci na celu sa Odovicem napravili fenomenalan rezultat i tesko da cemo uskoro moci vise od ovoga i zato sada treba ovo maksimalno iskoristiti i onda sam malo zabrinut ako se sada sta ne pocne, kad ce

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pa prica je bila da nece klub praviti tribinu iskljucivo svojim sredstvima vec djelimicno, dok ce neka firma preuzeti ostale troskove i u zauzvrat dobiti poslovne prostore na koncesiju.
Pomake u rješavanju imovinsko pravnih odnosa ti i ja ne možemo vidjeti i imati uvid u iste. Prije rješavanja ove problematike se ne može ni pomisliti na investitora.asunsao je napisao/la:Mislim, sto se tih uslova tice, eto nit imamo papire zavrsene, a po ovim izjavama nit imamo pare izdvojene za istocnu tribinu, a bez tih zavrsenih papira nece nikad ni investitora biti, a i da imamo papire, kada ne mozemo generalnog sponzora naci ne vjerujem ni da bi s investitorom islo glatko. Ne trazim ni ja da se odma to sve izgradi nego da vidim neke pomake bar jer su igraci na celu sa Odovicem napravili fenomenalan rezultat i tesko da cemo uskoro moci vise od ovoga i zato sada treba ovo maksimalno iskoristiti i onda sam malo zabrinut ako se sada sta ne pocne, kad ce
Ono što recimo mene zanima, a može biti dostupna informacija je odluka kluba u kojem pravcu će sve ovo ići. Da li će klub praviti tribinu po tribinu ili će se na kraju tražiti investitor za rekonstrukciju kompletnog stadiona. U kojem god pravcu da se krene, to je ogroman posao, ali sad je vrijeme da se donese odluka u kojem će se pravcu ići.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu, jesil izvadio clansku :p
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
O kojem sponzoru pricate, pare koje ce dobiti od Dzekinog transfera su dovoljne za istocnu tribinu , znaci radi se o cifri oko 650 000 eura.
A mnogi od vas su zaboravili a neki i neznaju da je to jedini stadion iz ex YU koji je napravljen od strane navijaca!!!
Ako je tad moglo bez sponzora sad moze i sa parama od transfera Dzeke i nek uprava laze koga hoce para ima ali volje nema!
A mnogi od vas su zaboravili a neki i neznaju da je to jedini stadion iz ex YU koji je napravljen od strane navijaca!!!
Ako je tad moglo bez sponzora sad moze i sa parama od transfera Dzeke i nek uprava laze koga hoce para ima ali volje nema!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bolna tema za upravu, igrače i navijače je to što stadion Grbavica nema uslove za odigravanje evropskih utakmica. Zbog toga se intenzivno radi na rješavanju ovog pitanja.
"Svjesni smo da su navijači nestrpljivi i frustrirani neispunjavanjem obećanja koja su u prošlosti napravljena, ali dobra vijest je da je Skupština kluba podržala model koji podrazumijeva etapnu izgradnju stadiona Grbavica. Klub intezivno radi na rješavanju imovinsko pravnih odnosa unutar kluba i na aktivnostima prema lokalnoj zajednici koje podrazumijevaju osiguravanje potrebnih dozvola. U toku je i formiranje novog pravnog lica koje će se baviti svim aktivnostima na temu gradnje i definisanja međusobnih odnosa sa investitorima. Sve pripreme radnje bit će završene do 1. septembra nakon ćega će klub uputiti javni poziv investitorima. "
"Svjesni smo da su navijači nestrpljivi i frustrirani neispunjavanjem obećanja koja su u prošlosti napravljena, ali dobra vijest je da je Skupština kluba podržala model koji podrazumijeva etapnu izgradnju stadiona Grbavica. Klub intezivno radi na rješavanju imovinsko pravnih odnosa unutar kluba i na aktivnostima prema lokalnoj zajednici koje podrazumijevaju osiguravanje potrebnih dozvola. U toku je i formiranje novog pravnog lica koje će se baviti svim aktivnostima na temu gradnje i definisanja međusobnih odnosa sa investitorima. Sve pripreme radnje bit će završene do 1. septembra nakon ćega će klub uputiti javni poziv investitorima. "

Nastavice se...
Nastavice se...
650 k dovoljno za tribinuadal je napisao/la:O kojem sponzoru pricate, pare koje ce dobiti od Dzekinog transfera su dovoljne za istocnu tribinu , znaci radi se o cifri oko 650 000 eura.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dodik je za te pare napravio onu tribinu Borcu iza gola (kapacitet tribine 2500 stolica. I još govore da je pokrao pare na toj tribini. Na Pecari su natkrili tribinu za 200k eura.MuhamedTM je napisao/la:650 k dovoljno za tribinuadal je napisao/la:O kojem sponzoru pricate, pare koje ce dobiti od Dzekinog transfera su dovoljne za istocnu tribinu , znaci radi se o cifri oko 650 000 eura.
Ako je tad moglo bez sponzora sad moze i sa parama od transfera Dzeke i nek uprava laze koga hoce para ima ali volje nema!jesi ozbiljan?
Naš istok (u nivou sjevera) bi bio više od duplo veći i natkriven i za to treba dosta više novca.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- JoseMourinho
- Kontakt:
Prvo sto et i novinari objavljuju "mahalske" tj. za istok, a ta dokumentacija i prica i planiranje je aktivno u klubu bar 6 mjeseci, tako da prica da se tek krenulo u to je opet laz, nego se tek na forumu počelo ozbiljno pričat pa napisase vijest 
Onda ljudi ne mogu da shvate da mi JOS PARE DOBILI NISMO!!!!!
Nit dzekine nit od UEFE
A u planu su i ozbiljna poboljšanja uslova za mladje kategorije u koje ce se bas te pare ulozit tj. dio njih i po meni bolji potez nisu mogli povuc

Onda ljudi ne mogu da shvate da mi JOS PARE DOBILI NISMO!!!!!
Nit dzekine nit od UEFE

A u planu su i ozbiljna poboljšanja uslova za mladje kategorije u koje ce se bas te pare ulozit tj. dio njih i po meni bolji potez nisu mogli povuc

Goražde - Zvijezda 2:0. Oba gola za Goražde postigao Muris Midžić, naš Krajišnik posuđen Goraždu, "96. godište, krilo. Bravo mali, samo naprijed 

Kokuzi vec raspolazu parama koje jos ne postoje.
Podrska upravi!!!!!
UCLANI SE, KUPI GODISNJU, PUSTI PITARENJE I MAHALANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podrska upravi!!!!!

Nastavice se...
Nastavice se...
Uvijek se o stadionu priča kad Željo igra evropske utakmice. I dok se ne renovira, tako će biti. Bolje bi bilo da se zna TAČNO šta i kako treba riješiti, koje dozvole dobiti, da bi se moglo odmah krenuti sa izgradnjom. Kad bi javnost to znala, mogao bi se napraviti pritisak na te strukture čije nam dozvole, potvrde šta već sve ne trebaju kako bi krenuli u renoviranje. Vjerujem da bi se investitor brzo mogao naći kad bi mu se dali poslovni prostori.
- plavanacija
- Kontakt:
Tako je !!!!!Blagoje je napisao/la:Kokuzi vec raspolazu parama koje jos ne postoje.![]()
Podrska upravi!!!!!![]()
Nastavljamo po starom:sve znamo...
Haj sto smo svi dobri treneri,dobri menadžeri, dobri marketinški stručnjaci, vrhunski građevinci, arhitekte,ekonomisti...,ne samo to.
Mi tacno znamo koliko je Dodika koštala tribina,koliko Miju Jelica...A osim toga,i koliko su ukrali.
I onda logično da znamo za koliko se može napraviti nas istok.
Dobro neko nekoga upita:jesi li kupio člansku????????
Haj sto smo svi dobri treneri,dobri menadžeri, dobri marketinški stručnjaci, vrhunski građevinci, arhitekte,ekonomisti...,ne samo to.
Mi tacno znamo koliko je Dodika koštala tribina,koliko Miju Jelica...A osim toga,i koliko su ukrali.
I onda logično da znamo za koliko se može napraviti nas istok.
Dobro neko nekoga upita:jesi li kupio člansku????????
@avlami97 zar nije bilo da ce istocna biti kapacitet oko 8000 I da ce biti spojena s sjevernom ,plus dodataka oko toga. Znaci 650 k je smijesna cifra ,daj Boze ali jok.Niti cemo mi to placate iz svog novcanika.
Mozda se I ti zezas ili sam ja s marsa.
Mozda se I ti zezas ili sam ja s marsa.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 08 avg 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kakva javnost, mislis mahala? A aktivnosti su u toku, strpljenja, nije Sarajevo Lozana. Sve ce biti kad bude, prije ne moze.kvalitet je napisao/la:Uvijek se o stadionu priča kad Željo igra evropske utakmice. I dok se ne renovira, tako će biti. Bolje bi bilo da se zna TAČNO šta i kako treba riješiti, koje dozvole dobiti, da bi se moglo odmah krenuti sa izgradnjom. Kad bi javnost to znala, mogao bi se napraviti pritisak na te strukture čije nam dozvole, potvrde šta već sve ne trebaju kako bi krenuli u renoviranje. Vjerujem da bi se investitor brzo mogao naći kad bi mu se dali poslovni prostori.

Nastavice se...
Nastavice se...