Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Steta za Mladost DK, zasluzili su pobjedu. Ovo me podsjeca na "srecu" Braunschwaiga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
super utakmica Borac-Mladost svaka cast za oba aktera a posebno Mladost
Ja sam neki dan napisao,onaj ko nema neku ekipu da za nju navija ima šta pogledati u PL.Svako kolo zanimljivo da ne može biti zanimljivijeKenoRob je napisao/la:super utakmica Borac-Mladost svaka cast za oba aktera a posebno Mladost
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Evolve
- Kontakt:
A šta će da bude sljedece sezone tek. Derbi utakmica svako kolo. Uh uh
NK Široki Brijeg
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Plus više gledalaca pa ćemo vidit sta ce novinari reci na toEvolve je napisao/la:A šta će da bude sljedece sezone tek. Derbi utakmica svako kolo. Uh uh

Lagano raste vrijednost najjace lige u Evropi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Borac očigledno ekipa koja će dosta oscilirat' ove sezone, što nije neočekivano s obzirom na mladu ekipu, mogli bi se oni naći u nezgodnoj situaciji, da se do zadnjeg kola bore za opstanak, možda 
Mladost me iznenadila, odlično su odigrali, pokazali da mogu i znaju, ako nastave ovako, imat' će dobre šanse za opstanak, al' dobro, to je još na dugom štapu
Mladost me iznenadila, odlično su odigrali, pokazali da mogu i znaju, ako nastave ovako, imat' će dobre šanse za opstanak, al' dobro, to je još na dugom štapu
Jedva cekam da se smanji liga i da nas ovaj nepotrebni skart napusti a nesto mislim da ce biti bar jedan "solidan" tim koji ce nas napustiti ako me kontate. Celik,Velez,Sloboda,Slavija ili Borac...
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
svaka cast kralju na jedinom pravom komentaru.. a ovi sto govore da ce doc na naplatu, pa de mi nadji ekipu koja je stvorila puno sansi protiv celika?rodjenisa je napisao/la:Celiku svaka cast i kapa dole![]()
![]()
Kroz kakvu ljudi krizu prolaze a ostvaruju odlicne rezultate, to samo prepotentne i nafurane mogu omalovazavati .
Znaci , bravo ekipa i samo derite
sa ovim kadrom bodovni saldo je perfekt.
Jos iduca ako se ne varam Travnik
ili mozda zeljoKopLfc je napisao/la:Jedva cekam da se smanji liga i da nas ovaj nepotrebni skart napusti a nesto mislim da ce biti bar jedan "solidan" tim koji ce nas napustiti ako me kontate. Celik,Velez,Sloboda,Slavija ili Borac...
Ma Zeljo vec sutra rutinski uzima prve bodove jbo ovu ligu nedo Bog bez Zelje ili Sarajeva. Za ostale je lako.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
nadam se prvim bodovima vitezaKopLfc je napisao/la:Ma Zeljo vec sutra rutinski uzima prve bodove jbo ovu ligu nedo Bog bez Zelje ili Sarajeva. Za ostale je lako.
- Beduin
- Kontakt:
Dobru tekmu nam pruzise Borac i Mladost, domacini na kraju trebaju biti presretni s bodom. Cini mi se da Borac i nije toliko jak koliko je furiozno krenuo na pocetku sezone, za 10ak kola bi se moglo pokazati koliko ta omladina zaista moze uraditi, posebno podnijeti taj pritisak usljed neiskustva.
Ne znam zasto je toliko produzena tekma u Zenici, vjerovatno ima neki razlog za to, ali cestitke na pobjedi.
Ne znam zasto je toliko produzena tekma u Zenici, vjerovatno ima neki razlog za to, ali cestitke na pobjedi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo neke statistike nakon nepunog 3 kola , a nakon sutrasnjih utakmica bit ce novi update
.Na 20 utakmica je postignuto 46 golova , sto daje prosjek 2,3 golova po utakmici. Evo kako su postignuti golovi :
Lijeva noga : 19 golova
Desna noga :15 golova
Glava : 6 golova
Slobodni udarac :3 gola
Autogol:2 gola
Penal :1 gol
Golovi postignuti u odredenom periodu :
0-15:9 golova
15-30:2 gola
30-45:8 golova
45-60:7 golova
60-75:9 golova
75-90 :11 golova
Lijeva noga : 19 golova
Desna noga :15 golova
Glava : 6 golova
Slobodni udarac :3 gola
Autogol:2 gola
Penal :1 gol
Golovi postignuti u odredenom periodu :
0-15:9 golova
15-30:2 gola
30-45:8 golova
45-60:7 golova
60-75:9 golova
75-90 :11 golova
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pustite priče ko je nepotreban ko je potreban. Na stranu to što imamo tradicionalno neka velika imena uslovno rečeno u ligi. Svako svoju vrijednost treba da pokaže na terenu i to je jedino mjerilo. I ja bih subjektivno gledajući volio vidjeti sva naša značajnija imena u ligi 12 iduće godine, ali budućnost tek treba da se desi.KopLfc je napisao/la:Jedva cekam da se smanji liga i da nas ovaj nepotrebni skart napusti a nesto mislim da ce biti bar jedan "solidan" tim koji ce nas napustiti ako me kontate. Celik,Velez,Sloboda,Slavija ili Borac...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Beduin
- Kontakt:
Zalosna posjeta u BL i pored dobrog starta. Nahranel se kad oni lesinari, ko logorasi da navijaju jbt.
U biti, sve u banani pa i posjeta i navijaci na nasim stadionima.
U biti, sve u banani pa i posjeta i navijaci na nasim stadionima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po trenutnom stanju na tabeli, Zrinjski, Celki, Radnik, Siroki idu u eruopu. 
Jos 27. kola, izdrzite.
Jos 27. kola, izdrzite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
haj kad bi izganjali licencu barem ne bi oko stadiona morali brinuti 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A zeljo ispada po trenutnom stanjuElegant je napisao/la:Po trenutnom stanju na tabeli, Zrinjski, Celki, Radnik, Siroki idu u eruopu.
Jos 27. kola, izdrzite.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.