Ko poredi?bordobijeli je napisao/la:jedan bek drugi vezni igrac ,ne znam zasto porediti njih dvojicuamorovski je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Subića..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko poredi?bordobijeli je napisao/la:jedan bek drugi vezni igrac ,ne znam zasto porediti njih dvojicuamorovski je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Subića..
Zadnje što nam treba je bilo kakva opasnost od belaja.skoJaa je napisao/la:Pa šta i ako dođu ? I onako im od policije nećeš moći ni prići.
pa kazes da je cimirot izmislio fudbal za subica to isto da kazes da je stepanov bolji od benkeamorovski je napisao/la:Ko poredi?bordobijeli je napisao/la:jedan bek drugi vezni igrac ,ne znam zasto porediti njih dvojicuamorovski je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Subića..
Ako citas izmedju redova, htio sam da kazem da je Cimirot vrijedniji igrac i da ne dolazi u obzir nikakva zamjena sto je neko vec spomenuo. U tom kontekstu sam napiso da je "Cimirot izmislio fudbal za Subica". Kazi mi ti, realno, mislis li da je razmjena tih igraca dobar potez? Mi bez Cimirota igre nemamo, on kad igra-igra cijela ekipa i to je tako. Zao mi je sto ovisimo o jednom igracu, al jbg...bordobijeli je napisao/la:pa kazes da je cimirot izmislio fudbal za subica to isto da kazes da je stepanov bolji od benkeamorovski je napisao/la:Ko poredi?bordobijeli je napisao/la: jedan bek drugi vezni igrac ,ne znam zasto porediti njih dvojicu
evo imaobiteljskicovjek je napisao/la:Sta ima?
Da vidis kakvu sam letvu stekn'o na Kosevu,sjeb'o bi sejoker90 je napisao/la:Zrinjski dobio Travnika kuci, ima 9 bodova, znaci mi ovo sutra moramo pobjediti kako znamo i umijemo. Jer ako u ovoj sezoni dozvolimo da nam se neko odlijepi odmah na pocetku, moglo bi biti svega. Dzeno pamet u glavu i ni slucajno sa onim veznim redom. Ako opet izvedes Radovac-ms7-mesa, odmah idi sto se mene tice. Ili uci iz svojih gresaka ili idi i inati se nekom drugom.
Ako budu dolazili navijaci Vatikana, nadam se da necemo nasjesti na moguce provokacije, i nadam se da ce proci bez belaja.
MortemHz je napisao/la:Da vidis kakvu sam letvu stekn'o na Kosevu,sjeb'o bi se
Samo nemoj da nas kostas bodova, a ako stignes kojeg van stadiona prelomi mu je od leđa vala..MortemHz je napisao/la:Da vidis kakvu sam letvu stekn'o na Kosevu,sjeb'o bi sejoker90 je napisao/la:Zrinjski dobio Travnika kuci, ima 9 bodova, znaci mi ovo sutra moramo pobjediti kako znamo i umijemo. Jer ako u ovoj sezoni dozvolimo da nam se neko odlijepi odmah na pocetku, moglo bi biti svega. Dzeno pamet u glavu i ni slucajno sa onim veznim redom. Ako opet izvedes Radovac-ms7-mesa, odmah idi sto se mene tice. Ili uci iz svojih gresaka ili idi i inati se nekom drugom.
Ako budu dolazili navijaci Vatikana, nadam se da necemo nasjesti na moguce provokacije, i nadam se da ce proci bez belaja.
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, jurisicduska, laznokrilo, pitarcenga i 60 gostiju.