MortemHz je napisao/la: Da vidis kakvu sam letvu stekn'o na Kosevu,sjeb'o bi se
Ko je koka sa slike, **** letvu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la: Da vidis kakvu sam letvu stekn'o na Kosevu,sjeb'o bi se
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mrcho ba jesi vidio miljenicu večeras na Borac - Mladost
Jesi to sazn'o da je probušeni dolar pa se razočar'oMrcho je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Mrcho ba jesi vidio miljenicu večeras na Borac - Mladost
Jesam sve je hebalo, to je ako mi vjerujes procitana knjiga i to losa, razocaran sam!!!
Probusenih dolara na sve strane, ali ova je specificna...BitiSrcemVezan je napisao/la:Jesi to sazn'o da je probušeni dolar pa se razočar'oMrcho je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Mrcho ba jesi vidio miljenicu večeras na Borac - Mladost
Jesam sve je hebalo, to je ako mi vjerujes procitana knjiga i to losa, razocaran sam!!!![]()
MortemHz je napisao/la:Mrcho se malo opustio,zena mu spava![]()
Video, izgleda da se gotive Matej i on, ma meni djeluje skroz gotivno ovaj lik, pozitivac neki baš..hilmo je napisao/la:A jesi li vidio šta mu Matej traži?
Aha, baš djeluje pozitivno. Milion nekih ludih slika objavljuje.jurisicduska je napisao/la:Video, izgleda da se gotive Matej i on, ma meni djeluje skroz gotivno ovaj lik, pozitivac neki baš..hilmo je napisao/la:A jesi li vidio šta mu Matej traži?
Potpis, a u sredini ispred Stepanova i Barbarića ubaciti tandem Ikande - Cimi i mogu kurcu svirati što će PRIĆI golu!BitiSrcemVezan je napisao/la:Hoću sutra tandem Dulja i Amer po krilimaSvakako su raja i van terena, imam osjećaj da bi to strašno funkcionisalo na teren. U svakom slučaju plače mi se kad vidim da Ševko alkos dobija prostor ispred Amera koji je prvo korisniji od njega na terenu, puno se više kreće, prolazi, zna probiti po strani, zna Boga mi i zabiti, a da ne govorim koliki je profesionalac u odnosu na Okića.
Od sunca na istoku, definitivnoSteph je napisao/la:Sutra nas jedino čeka patnja...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, EastMadness, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, Pena, Sinfoc1986 i 87 gostiju.