edit: evo sad uze i hladno dade
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
newton_heath_lyr je napisao/la:Eh sad dobiti Hrvate, Crnogorce, a sa Francuzima cemo vidjeti.
Ma neka se euforisu poslije utakmice koliko zele ali samo maksimalna ozbiljnost tokom treninga, priprema i tokom utakmica moze dati dugorocne rezultate. Nije Lebron postao Lebron tako sto se zayebavao nego zato sto uvijek daje 100% tokom treninga i utakmica. Cak i sada kada je velika zvijezda.mirsad993 je napisao/la:Dobro je dosao ovaj poraz da se malo spuste na zemlju kako kosarkasi tako i mi navijaci, imam osjecaj da su se oni nakon one olimpijade a posebno nakon meca sa srbijom ono sto se kaze "uzdigli" (nama to nije strano inace) i vec bili u fazonu kao ma titula je nasa najjaci smo a vidim i ovdje su neki govorili kako cemo sa amerima igrati sljedece godine finale sp-a, mislim da je pandza i spomenuo to na press-u pred odlazak na ep kako mu smeta ta euforija i kako se toga plasi i upozorio igrace da ne podlegnu i oni tome ali eto haman nije uspio, polako bolan ljudi mi smo bosanci tj bosnje kako ko hoce, spustimo se malo na zemlju ako moze znam ja da nama malo treba do euforije ali bojim se da opet na kraju ne bude ono nase "znas ti nas, j.ebo ti nas"
Jos uvijek smo amerika, jel ?Zivot je napisao/la:Sta se desi danas sa nasim amerima, nisam bio u prilici da gledam i odmah poraz, garant nisu ozbiljno shvatili neke tamo Fince, il sta vec???
Kako god ne bih bio u kozi djeticima sljedecu tekmu, jer ranjeni lav je najopasniji![]()
Ne shvatam ozbiljno nego me nervira. Ljudima koji ne prate mladje selekcije glavni izvor informacija je ova tema i ksbih na fb. A ne bi me cudilo i da nasi momci citaju ovo.Ahonen je napisao/la:neko ozbiljno shvata to sa amerikom? pa neki se ocito hajkaju, eto zbog toga smo izgubili. zaboli me neka stvar sta se ovdje pise, i kakva se euforija dize , jedino je bitno da su momci cvrsto na zemlji a ne sumnjam da ce takvi biti kroz citavo prvenstvo.
danas je losa odbrana presudila, glavni igraci prebrzo nakupili licne i sve u svemu ovaj poraz nije nista strasno. ni prvi ni posljednji koji su podcijenili protivnika, al eto samo mi imamo taj mentalitet i sta sve dalje nabrajate u tim sranja pricama.
LARSSONCHE je napisao/la:Treći smo po poenima: 77, zeznula nas tekma jučer, imamo najbolji postotak iz igre, najbolji za tri poena, drugi sa najvise ofanzivnih skokova, daleko najvise defanzivnih skokova, 56.7 skokova ukupno, prvi.
Ali 22 greske po mecu.
Dosta statističkih podataka na našoj strani, ali...
Trenutno korisnika/ca: EDobric1997 i 8 gostiju.