FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
? $ " $ за & ", а он & за $ " $, а " " а за & $ " $ - $ па за & наравно

hehehhehwizard90 je napisao/la:? $ " $ за & ", а он & за $ " $, а " " а за & $ " $ - $ па за & наравно![]()
-PAJA Fan Club!!
Schlager je napisao/la:Upravo tako,Borac ce ove sezone ,racunajuci i ove dve Kup utakmice,biti 7 puta direktno na BHT,a na RTRS nijednom!!
Po meni je to bruka i sramota za RTRS,neka se stide.....
Da ne bi neko pomislio da su u pitanju prava za prenos,to nema pojma,moze prenositi ili davati snimak ko god hoce i ko plati,kao sto radi TV Vogosca sa FK Sarajevo i FK Zeljeznicar,TV Simic sa utakmicama FK Laktasi i sl...
To nije neka sramota kad znamo ko je glavni na Rtrs-u(Dragan Davidovic).Posto je ovo sportski forum ne bi da govorim o njegovoj biografiji i fasistickim ispadima.Ni FTV nije puno bolji,a Bht kao i trudi se nesto,ali zaista nije dovoljno.Nadam se da ce projekat derbi kola ponovo zazivjeti.
Da smo normalna drzava tj. da su nam kako treba urednici sportski programa javni servisa mogli bi ligu uciniti zanimljivom i gledanijom.Najvise me nervira kad neki nas novinar pocne pljuvati po Pl na utakmici lige prvaka,a recimo utakmicu Zelju-Borac spomenu dvije minute na pregledima.Odlicna stvar bi bila iskoristiti Marjana Mijajlovica(bilo bi zanimljivi podataka nasi igraca
AMAR OSIM!
mislim da je shvatljivo zasto maric nema potporu navijaca Borca..jedan od razloga je taj sto je otjeran jedan jako kvalitetan trener koji je najzasluzniji jos uvijek sto je borac ovdje gdje jest zaspravo..a drugi razlog je taj sto je maric dosao preko nekih mutnih lobija u borac..treba imati na umu i da je velimir stojnic jesen završio na odličnom drugom mjestu i izborenim plasmanom u polufinale Kupa BiH.drop je napisao/la:Eno sad Marić im idiot![]()
![]()
covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot
strašno
evo samo nekih od rezultata borca pod velimirovim vodstvom iz prvog dijela sezone..
FK LAKTAŠI - FK BORAC 0:2
NK ČELIK - FK BORAC 0:1
NK ZVIJEZDA - FK BORAC 1:1
FK SLAVIJA - FK BORAC 0:1
FK OLIMPIK - FK BORAC 1:2
znaci osvojeno 13 bodova na strani u jesenjem dijelu sezone...
.........................................................................................................................
ucinak marica u ovoj polusezoni je
NK ŠIROKI BRIJEG - FK BORAC 0:0
znaci bod ukupno sa strane..s tim da je igra borca jako losa na strani a ne djeluju toliko ubjedljivo ni kod kuce..dosta je utakmica rijeseno u 90+..
p.s.svakako da je borac oslabljen odlaskom bilbije i jos nekih igraca ali ipak je to tim koji je trenutno u vrhu BIH lige,i jos je tu dosta dobrih igraca i mislim da bi trebalo da to izgleda malo leprsavije i bolje..a maric ne daje neke znakove da to moze on unaprijediti..
p.s.sto se tice utakmice u srijedu nadam se da ce plavi voz protutnjati kroz banjaluku
-PAJA Fan Club!!
Mislim da cete se svi sloziti da bi u srijedu sad kompletan stadion trebao biti na nogama i urlati sto duze moze!Znaci na svaku sudijsku odluku na nasu stetu,uputiti salve zvizduka,kad protivnici napadaju isto tako,znaci stvoriti takvu atmosferu da se igraci Zeljeznicara izgube,kao sto je bio slucaj s nasim na Grbavici.
Isto tako podrzavati nase momke bez obzira na rezultat,nagraditi ih aplauzom na poluvremenu obavezno ako zasluze...Znaci najbitnija utakmica sezone,finale kupa,moramo dati sve od sebe.Ne mislim samo na Lesinare,vec na starije ljude,zene,djecu ma na sve prisutne!
Isto tako podrzavati nase momke bez obzira na rezultat,nagraditi ih aplauzom na poluvremenu obavezno ako zasluze...Znaci najbitnija utakmica sezone,finale kupa,moramo dati sve od sebe.Ne mislim samo na Lesinare,vec na starije ljude,zene,djecu ma na sve prisutne!
Treci put castimo
wizard90 je napisao/la:? $ " $ за & ", а он & за $ " $, а " " а за & $ " $ - $ па за & наравно![]()
Pitali dijete iz Laktasa za koga navija od ekipa iz Premijer lige, on odgovara za Laktase,
a ovi upitase a za koga od ekipa sto regularno igraju prvenstvo kad ce dijete Rudar Prijedor naravno
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali kod nas takve vrste pritiska nema o kojem govori tatamata.
TREĆI PUT ČASTIMO !
E pa znas kako,i ja sam mislio da nema,ali sam se ugodno iznenadio atmosferom protiv Travnika,i ne znam zasto se to ne bi moglo ponoviti i sad,na utakmici od velikog znacaja,protiv starog rivala....Uslovi su tu,samo je pitanje da li ljudi hoce.borcev_navijac je napisao/la:Ne znam zasto, ali kod nas takve vrste pritiska nema o kojem govori tatamata.
Treci put castimo
- jug je samo jedan
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:Mislim da cete se svi sloziti da bi u srijedu sad kompletan stadion trebao biti na nogama i urlati sto duze moze!Znaci na svaku sudijsku odluku na nasu stetu,uputiti salve zvizduka,kad protivnici napadaju isto tako,znaci stvoriti takvu atmosferu da se igraci Zeljeznicara izgube,kao sto je bio slucaj s nasim na Grbavici.
nasi se nemogu izgubit da igraju na maracani jer svaku utakmicu je na grbavici atmosvera perfektna
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
Pa atmosfera je perfektna i njima je dobro jer citav stadion navija za njih!Ali sad se to preokrene,a nije svejedno kad ti 12,13 hiljada ljudi zvizdi!Nisu ni oni od leda.jug je samo jedan je napisao/la: nasi se nemogu izgubit da igraju na maracani jer svaku utakmicu je na grbavici atmosvera perfektna
Treci put castimo
' % $, $ се $ - " & & " "tatamata je napisao/la:Mislim da cete se svi sloziti da bi u srijedu sad kompletan stadion trebao biti na nogama i urlati sto duze moze!Znaci na svaku sudijsku odluku na nasu stetu,uputiti salve zvizduka,kad protivnici napadaju isto tako,znaci stvoriti takvu atmosferu da se igraci Zeljeznicara izgube,kao sto je bio slucaj s nasim na Grbavici.
"" ПУТ ""
Iako sam navijac Zelje, zelim Vam dobru tekmu u srijedu.
Nadam se da ce sve proci u najboljem redu i bez nekakvih ... izama i slicno, fer i korektno navijanje, kako to obicno i biva u BL, pa neka bolji pobijedi...
Nadam se da ce sve proci u najboljem redu i bez nekakvih ... izama i slicno, fer i korektno navijanje, kako to obicno i biva u BL, pa neka bolji pobijedi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Sretno i vama i nama, da sve protekne u fer i sportskoj atmosferi, na terenu i tribinama, i nek pobijedi bolji. Znam da ce biti spektakl u B.Luci a i mi cemo napraviti isto u Sarajevu za 14 dana.
Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Sutra ce vise od pola Zapada biti onih koje je sramota da dodju na Travnik ili Modricu,koji ce vjerovatno i neke besplatne karte dobiti,svecana loza ce biti prepuna politicara kojima ce biti zanimljiva koreografija na pocetku,zvizdanje bh himni dok se bude intonirala, koje ce oni shvatiti kao svoj politicki plus i nakon toga ce jedva cekati da se utakmica zavrsi jer to njima nije zanimljivo.Da jeste dolazili bi cesto a ne samo kad je ovako fancy utakmica da ubiru politicke poene.
Posto ima prenos,ja se cak ozbiljno bavim mislju i da ne odem sutra,prvi put nakon tri i po godine,jer se bojim da ce mi neki **** popusiti zivce i da cu ga zalediti kad pocne filozofirati u 10 minuti i pljuvati igrace.Stadion ce biti prepun i bez mene,nece zafaliti tih mojih 5 maraka za ulaznicu,a ja se vracam vec u subotu protiv Modrice.
Od vas ocekujem da napravite spektakl i da se mene pita ne bih zvizdao drzavnoj himni,ali bi mi svaki gledalac,osim ovih koji navijaju za Zeljeznicar,naravno, morao uz ulaznicu imati i trobojku Republike Srpske!Da se zna sta volimo,ali da pokazemo i elementarnu kulturu prema drzavi u kojoj zivimo,a ne da se ponasamo onako kako to nasi politicari ocekuju i zbog cega i dolaze sutra na utakmicu
Ako ne bude sutra zastava Republike Srpske barem onoliko koliko je ljiljana bilo na Grbavici,razocarali ste me,i da znate da vas pratim preko tv ekrana!
Sutra ce vise od pola Zapada biti onih koje je sramota da dodju na Travnik ili Modricu,koji ce vjerovatno i neke besplatne karte dobiti,svecana loza ce biti prepuna politicara kojima ce biti zanimljiva koreografija na pocetku,zvizdanje bh himni dok se bude intonirala, koje ce oni shvatiti kao svoj politicki plus i nakon toga ce jedva cekati da se utakmica zavrsi jer to njima nije zanimljivo.Da jeste dolazili bi cesto a ne samo kad je ovako fancy utakmica da ubiru politicke poene.
Posto ima prenos,ja se cak ozbiljno bavim mislju i da ne odem sutra,prvi put nakon tri i po godine,jer se bojim da ce mi neki **** popusiti zivce i da cu ga zalediti kad pocne filozofirati u 10 minuti i pljuvati igrace.Stadion ce biti prepun i bez mene,nece zafaliti tih mojih 5 maraka za ulaznicu,a ja se vracam vec u subotu protiv Modrice.
Od vas ocekujem da napravite spektakl i da se mene pita ne bih zvizdao drzavnoj himni,ali bi mi svaki gledalac,osim ovih koji navijaju za Zeljeznicar,naravno, morao uz ulaznicu imati i trobojku Republike Srpske!Da se zna sta volimo,ali da pokazemo i elementarnu kulturu prema drzavi u kojoj zivimo,a ne da se ponasamo onako kako to nasi politicari ocekuju i zbog cega i dolaze sutra na utakmicu
Ako ne bude sutra zastava Republike Srpske barem onoliko koliko je ljiljana bilo na Grbavici,razocarali ste me,i da znate da vas pratim preko tv ekrana!
Ne slazem se s tobom da ne odes na utakmicu, jer su takvi ljudi najbitniji na utakmici. Zasto ne bi situaciju preokrenuli u drugom smjeru, da ti isti sminkeri i fenseri sto dolaze samo na ovakve utakmice ipak navijaju i da njima bude bezveze ako samo sjede i onako bez interesovanja prate...tako da svi na kup !!!Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Slageru moze se reci da si ti jedan fin i kulturan i najvaznije obrazovan covjek jer se po tvom postu vidi da ne iznosis mrznju prema nasoj vjeri i nasem klubu ZELJEZNICARU , respect za tebe i ocekijem dosta gledalaca i naravno korektno navijanje Lesinara kako dolikuje jednoj navijackoj grupi iz grada kakav je Banja Luka...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pajkan85 je napisao/la:Ne slazem se s tobom da ne odes na utakmicu, jer su takvi ljudi najbitniji na utakmici. Zasto ne bi situaciju preokrenuli u drugom smjeru, da ti isti sminkeri i fenseri sto dolaze samo na ovakve utakmice ipak navijaju i da njima bude bezveze ako samo sjede i onako bez interesovanja prate...tako da svi na kup !!!Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Ma ne mogu ja sebi pomoci,zadnji put kad je bila ovako fancy utakmica,dok se ja tresem od nervoze za rezultat,jedan majmun poredi face nasih igraca sa pjevacima i govori "Vidi ovaj isti ko Mitar Miric",a drustvo oko njega se hvata za stomak od smijeha...jednostavno ne mogu garantovati za svoje postupke i bolje da ostanem uz tv prenos,posto ja malo previse emotivno dozivljavam sve to.
Svaka cast, ljudi ovako se voli i navija za svoj klub.Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Ne trebamo dati politicarima da sa nama ubiru poene i da se na sportskim terenima pojavljuju samo onda kada znaju da ce biti 10 - 15 hiljada ljudi...
Respect Schlager-u!!!
Uostalom, od tebe sam i navikao na fer i korektne postove
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Simpatizer
- Kontakt:
Sutra je vrlo vazno to kako cemo uci u utakmicu. Budemo li poceli ostro, da ne kazem ludacki, moguce je da im osim straha, uvalimo i neki gol. Njihovi igraci se, i pored dobrih igara na strani, ipak jos nisu susreli sa neprijateljskom atmosferom kakva ce biti sutra. Jesu oni ovdje igrali jesenas, ali tada ih je malo ko shvatao ozbiljno posto su igrali poprilicno slabo. Tada se ipak nije odlucivalo o trofeju.
Bio bih siguran da cemo poceti "uraganski" da nam je Smileski trener, ali ko zna, mozda i u Maricu cuci zvijer?!
Valjda ce znati da im odrzi neki motivacioni govor.
O sastavu ekipe nema sta da se pise. Izgleda da cemo biti kompletni za razliku od utakmice na Grbavici.
Jedino sa cim bih bio zadovoljan je pobjeda od 1-0, ili neka sa 2 ili vise golova razlike. Ipak, poucen Maricevim dosadasnjim taktickim postavkama taj film necemo gledati. Najvjerovatnija je tvrda utakmica sa najvise 2 gola.
Bio bih siguran da cemo poceti "uraganski" da nam je Smileski trener, ali ko zna, mozda i u Maricu cuci zvijer?!
O sastavu ekipe nema sta da se pise. Izgleda da cemo biti kompletni za razliku od utakmice na Grbavici.
Jedino sa cim bih bio zadovoljan je pobjeda od 1-0, ili neka sa 2 ili vise golova razlike. Ipak, poucen Maricevim dosadasnjim taktickim postavkama taj film necemo gledati. Najvjerovatnija je tvrda utakmica sa najvise 2 gola.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.