Steph je napisao/la:Ne'am tih problema , al' ne očekujem ništa dobro...
Nazalost ni ja.
Ali ipak sto se mene tice imaju jos dvije mec-lopte da se izvade pa vidjecemo...
Uglavnom svi na haseta sutra,odradimo sto je do nas grlima i dlanovima,a oni ako opet zahebu nece biti dobro
Steph je napisao/la:Sutra nas jedino čeka patnja...
[youtube][/youtube]
Sinoć mi Stepanov reče da ovu voli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja taman konto Dzeno se opametio, on opet neki inat tjera. Uzoholio se bas lik Nikad od njega trenera (daj Boze da grijesim)... Eee sta bi Hus sa ovim igracima radio
Vidimo se na istoku. Sretno nak braco...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
al dobijamo sutra sto posto , đubrad poput stojčeva prekucali kukuruz ligu i kontaju da su kofol neki igrači , sutra će stojčev ginut na terenu samo da se proda u atromitos, citirajte me poslije tekme
Dobit cemo utakmicu bez ikakvog skleta, imam neku suhvu Nisvete mi moje. Nakon tekme prelazim na istok da prebrojim stolice, bude li i jedna falila, @jokeru oho ti se od uefe.
obiteljskicovjek je napisao/la:Dobit cemo utakmicu bez ikakvog skleta, imam neku suhvu Nisvete mi moje. Nakon tekme prelazim na istok da prebrojim stolice, bude li i jedna falila, @jokeru oho ti se od uefe.
Ma ako bude dobar pristup i zalaganje i da nerijeseno odigramo nece biti loma. Ali bude li odmahivanja rukama, losmijevih bravura, dosta ce raje testirati svoju sposobnost bacanja stolica preko one mreze na istoku.. U Travniku smo se zagrijali sa stolicama, sutra ce to ici jos bolje i preciznije..
socrates je napisao/la:Džernise mi sutra bi moglo biti svega,imam šuhvu,Hafize mi moje
Ima li kod tebe muske glave u kuci,Abida mi mog...
Joj kako ovome plačem evo već pola sata hahahahahahaha ču' "ima li kod tebe muške glave u kući" hahahahahaha
Pa nema luđih budala od navijača FKS. Amele mi.