FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas ostavimo sve probleme i negative,nemojmo nista tako spominjati!
Danas samo podrska i navijanje,ne stedimo grla i dlanove!
I ne nasjedajmo na provokacije pa da napravimo bespotrebnu stetu klubu,jer cilj eventualnog dolaska škutora i jeste to!
***** TE LIŠTICOOOOO...
I ne nasjedajmo na provokacije pa da napravimo bespotrebnu stetu klubu,jer cilj eventualnog dolaska škutora i jeste to!
***** TE LIŠTICOOOOO...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To su imena mojih bivsih supruga. Obzirom da neke od njih nisu zive, zamolio bih te da se sa postovanjem odnosis prema njima, da im se ne bi pridruziosocrates je napisao/la:Džernise mi sutra bi moglo biti svega,imam šuhvu,Hafize mi moje![]()
Ima li kod tebe muske glave u kuci,Abida mi mog...![]()
![]()
E jest i tremin danasnje utakmice dobar u pichku materinu. Imam godisnju za istok, al odoh na zapad jer nece niko od raje sa mnom na istok danas.
Ima da bude toplotnih udara danas na istoku, jos jedan dobar potez uprave prema navijacima. Da je utakmica u 20h, bila bi dzennetska atmosfera.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja spavo 
zagorski je napisao/la:Danas ostavimo sve probleme i negative,nemojmo nista tako spominjati!
***** TE LIŠTICOOOOO...
Ma nece ni doci.Šta treba da im padne mrtva glava.
Treba se samo posvetiti utakmici,a mi kad igramo nabrijani, ni Borussija nema sta trazitti.
A PRIJE 8-10 DANA meni lik jedaN iz kluba kaže "telijaPan, očekuj uskoro nove nalete priča o FKS o raspadu, o odlasku Tana i slično..."
Danas uđem na forum i....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Qrcu nek pricaju, u inat svima! SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCIPantelija je napisao/la:A PRIJE 8-10 DANA meni lik jedaN iz kluba kaže "telijaPan, očekuj uskoro nove nalete priča o FKS o raspadu, o odlasku Tana i slično..."
Pantelija je napisao/la:A PRIJE 8-10 DANA meni lik jedaN iz kluba kaže "telijaPan, očekuj uskoro nove nalete priča o FKS o raspadu, o odlasku Tana i slično..."
Ma kod nas je uvjek tako.
Pobjeda protiv Lištice sve mijenja.Veceras kad uzmemo tri boda vidjeces komentarta.
Al' da samo cujes kakve su to nebulozne price,da je nesto umotano,inteligentno skontano,pa bi covjek i povjerovao,ali ovo sto sam ja cuo!!! Pa to malo dijete ne bi prihvatilo!Pantelija je napisao/la:A PRIJE 8-10 DANA meni lik jedaN iz kluba kaže "telijaPan, očekuj uskoro nove nalete priča o FKS o raspadu, o odlasku Tana i slično..."
Ali necemo o tome,pogotovo ne danas!
Šta je ovo, nakon svakog kiksa se raspadamo

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
hocemo li danas dobit novog trenera ili cemo zguzit listicu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dobro je misu jedan,dobro je,a ljubomorno cuvas imena sadasnjih...obiteljskicovjek je napisao/la:To su imena mojih bivsih supruga. Obzirom da neke od njih nisu zive, zamolio bih te da se sa postovanjem odnosis prema njima, da im se ne bi pridruziosocrates je napisao/la:Džernise mi sutra bi moglo biti svega,imam šuhvu,Hafize mi moje![]()
Ima li kod tebe muske glave u kuci,Abida mi mog...![]()
![]()
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Da se ne lazemo... trener i strucni stab su nam ispod nivoa kluba...
ponasanje igraca stojceva, puzigace, dzeme i slicnih, također i to se mora rijesiti sto prije...
ALI KLUB KAO KLUB FUNKCIONISE SAVRSENO DOBRO... ĆAO!
ponasanje igraca stojceva, puzigace, dzeme i slicnih, također i to se mora rijesiti sto prije...
ALI KLUB KAO KLUB FUNKCIONISE SAVRSENO DOBRO... ĆAO!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ja volim, volim, volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sveeeee
Sa sjevera ces cuti nasu pjesmuuuuuu
Sarajevo volim teeeeeee
Aaaaa hoce temperatura da me uhvati, nemoj samo jos pet sati

Sa sjevera ces cuti nasu pjesmuuuuuu
Sarajevo volim teeeeeee
Aaaaa hoce temperatura da me uhvati, nemoj samo jos pet sati
Yebeeeem te listicoooooooooooo
Bare me svi da idemo na zapad, a ja ko konj navro da se ide na istok, iako znam da me slijeduju opekotine 4. Stepena svih mi mrtvih i zivih supruga
Bare me svi da idemo na zapad, a ja ko konj navro da se ide na istok, iako znam da me slijeduju opekotine 4. Stepena svih mi mrtvih i zivih supruga
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
zato ces poslije utakmice da izgledasuNbx je napisao/la:Yebeeeem te listicoooooooooooo
1946
Morgan Freeman style
Kad pocnemo furat y'all-dawg spiku from da west baltimore
Kad pocnemo furat y'all-dawg spiku from da west baltimore
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sofije mi moje ovo sam sad dobio na pp i hocu da podjelim to s rajom na forumu. Pouzdan je izvor i nije zezanje, covjek je ozbiljan ko pecat. Naime jutros na Ciglanama u jednom ugostiteljskom objektu, Ibrakovic i Macelo Bielsa dogovarali posljednje finese ugovora o preuzimanju klupe naseg kluba. Ako laze moj izvor lazem i ja.
Eki sofije mi, ne vjerujem ti dok se ne zakunes EsteRuvejdom, jednom jedinom!obiteljskicovjek je napisao/la:Sofije mi moje ovo sam sad dobio na pp i hocu da podjelim to s rajom na forumu. Pouzdan je izvor i nije zezanje, covjek je ozbiljan ko pecat. Naime jutros na Ciglanama u jednom ugostiteljskom objektu, Ibrakovic i Macelo Bielsa dogovarali posljednje finese ugovora o preuzimanju klupe naseg kluba. Ako laze moj izvor lazem i ja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
U Parisu sjedili.obiteljskicovjek je napisao/la:Sofije mi moje ovo sam sad dobio na pp i hocu da podjelim to s rajom na forumu. Pouzdan je izvor i nije zezanje, covjek je ozbiljan ko pecat. Naime jutros na Ciglanama u jednom ugostiteljskom objektu, Ibrakovic i Macelo Bielsa dogovarali posljednje finese ugovora o preuzimanju klupe naseg kluba. Ako laze moj izvor lazem i ja.
1946