Na kojoj? Danas je bio defanzivni centralni i ofanzivni vezni. Naravno da ne moze. Mora i Ramsey svoju ulogu pruzeti kao i Ozil.Desole je napisao/la:Coquelin ne može biti prvi izbor na ovoj poziciji.
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Celik!3,2,2.
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
De jbt reko ozbiljno sta nedo Bog
Koji sistem? Da kad oni šutnu prema golu,to uđe?
Pa taj sistem je uspostvaljen
Čeh i Mesut Ozil su sramota ove utakmice
Prate ih Ramiz i Cazorla. Njima rame uz rame je i Koka.
Pa taj sistem je uspostvaljen
Čeh i Mesut Ozil su sramota ove utakmice
Prate ih Ramiz i Cazorla. Njima rame uz rame je i Koka.
A.F.C. Bournemouth!
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ma ja lik dominiraAllGunsBlazing je napisao/la:Na kojoj? Danas je bio defanzivni centralni i ofanzivni vezni. Naravno da ne moze. Mora i Ramsey svoju ulogu pruzeti kao i Ozil.Desole je napisao/la:Coquelin ne može biti prvi izbor na ovoj poziciji.
Michelle . .alex1991 je napisao/la:Pa nije skontao za 10 godina,sto bi nakon ovog porazaMarsal je napisao/la:Haha hajde ba, dobro ce doci ovaj poraz. Skontace Wenger valjda nesto. A to je nesto da fali klasa u napadu, da fali klasa u sredini i da fala klasa u odbrani.
I da treba Ospina da brani![]()
Nisi više lepa kao pre,
moj te pogled ne prepoznaje,
ne zovi suze u pomoć . .
Možeš ti to bolje,
Michelle . .
kad ni za deset dugih godina,
da zavoliš me nisi uspela,
nećeš ni za ovu ludu noć . . .
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
kako ce da dominira kad je igrao tri pozicije? Covjek je bio los, ali bolji od svojih saigraca Ramseya i Ozila. Srati po njemu prije njih jr smijesno.Desole je napisao/la:Ma ja lik dominiraAllGunsBlazing je napisao/la:Na kojoj? Danas je bio defanzivni centralni i ofanzivni vezni. Naravno da ne moze. Mora i Ramsey svoju ulogu pruzeti kao i Ozil.Desole je napisao/la:Coquelin ne može biti prvi izbor na ovoj poziciji.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
kako ce da dominira kad je igrao tri pozicije? Covjek je bio los, ali bolji od svojih saigraca Ramseya i Ozila. Srati po njemu prije njih jr smijesno.Desole je napisao/la:Ma ja lik dominiraAllGunsBlazing je napisao/la:Na kojoj? Danas je bio defanzivni centralni i ofanzivni vezni. Naravno da ne moze. Mora i Ramsey svoju ulogu pruzeti kao i Ozil.Desole je napisao/la:Coquelin ne može biti prvi izbor na ovoj poziciji.
Celik!3,2,2.
Lijepo pitam,bas si neljubazanMarsal je napisao/la:Ne citiraj me više, ne namjeravam gubit vrijeme na tvoje idiotske postove. Lijep pozzalex1991 je napisao/la:Pa nije skontao za 10 godina,sto bi nakon ovog porazaMarsal je napisao/la:Haha hajde ba, dobro ce doci ovaj poraz. Skontace Wenger valjda nesto. A to je nesto da fali klasa u napadu, da fali klasa u sredini i da fala klasa u odbrani.
I da treba Ospina da brani![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Nije ni pocelo a vec zaostajemo par bodova. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Možemo mi to
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma kakvi nasi ne znaju zabit gol
Ozil i Cazorla su karine danas, Ramsey bar pokusa nešto, nesto radi stvara neku sansu nebil kako pao gol
Nasi napadaci su nula ljudi, slabo i to bas, danas smo ko citava ekipa raspali se i tako smo nesigurni u dodavanjima
HAJDE BA NEK PADNE JEDAN GOL ZA NAS ZABICEMO I DRUGI
Ozil i Cazorla su karine danas, Ramsey bar pokusa nešto, nesto radi stvara neku sansu nebil kako pao gol
Nasi napadaci su nula ljudi, slabo i to bas, danas smo ko citava ekipa raspali se i tako smo nesigurni u dodavanjima
Gdje sam to ja srao po njemu? Ja sam samo rek'o da ne moze biti prvi izbor tu. Ramsey, Cazorla i Ozil su odigrali losu utakmicu, to nije upitno. Ali maksimum koji Ramsey i Ozil mogu dati na svojoj poziciji je daleko visi nego sto Coq moze na svojoj, o tome se radi.AllGunsBlazing je napisao/la:kako ce da dominira kad je igrao tri pozicije? Covjek je bio los, ali bolji od svojih saigraca Ramseya i Ozila. Srati po njemu prije njih jr smijesno.Desole je napisao/la:Ma ja lik dominiraAllGunsBlazing je napisao/la: Na kojoj? Danas je bio defanzivni centralni i ofanzivni vezni. Naravno da ne moze. Mora i Ramsey svoju ulogu pruzeti kao i Ozil.
Tesko ce Arsenal i do jednog gola
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bolje da padne drugi, to je garancija da je i prvi pao.AA23 je napisao/la:Ma kakvi nasi ne znaju zabit gol
E nek sam vidio i ovo. Svi ostadoše naprijed, Ozil se vraća jedini. Definitivno osvajamo ligu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni se čini da ćemo mi još više izgubiti na Turčinu nego United na Di Mariji kad ga budemo prodavali.
Uvedi KAPITENA, primicemo i treci u pm.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ma nema potrebe nikoga posebno kriviti ni za sto. Od pocetka se vidi da je igra nikakva, ne lici uopste na Arsenal kada je u formi. Ovde je Arsenal kao tim zakazao i to je to u sustini.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ozil **** 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.