Ti si lud ko struja, suze me oblisePantelija je napisao/la:Da upozna našu ligu i savremeno kretanje igrača tipa Stojčev, Puzigaća...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti si lud ko struja, suze me oblisePantelija je napisao/la:Da upozna našu ligu i savremeno kretanje igrača tipa Stojčev, Puzigaća...
Sta stepanov hebibovic?belosevic28 je napisao/la:Stepanov????? Hebibovic?????
Po nekima izgledaamstaff je napisao/la:Ako sam dobro skontao Cimirot je bolji igrač od Živkovića iz Partizana?
Dobro ovo izgleda, samo sto Baric kvari sastav al et.Arhitekt je napisao/la:Sarajevo: Delač, Barić, Velkoski, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Cimirot, Ikande, Puzigaća, Radovac.
Nek nam je Bog na pomoci
MCMXLVI je napisao/la:Dobro ovo izgleda, samo sto Baric kvari sastav al et.
Jos zamisli da je onaj kloc ostao na golu.ElCartel11 je napisao/la:Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
Ja mislim da je Baric najskloniji da pogrijesi i da on igra samo jer Stepanov ne moze. Nadam se da ce me razuvjeriti i da ce odigrati bez greske danas. SretnoElCartel11 je napisao/la:Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
Kad se samo sjetim protiv kona u poslednjim sekundama kad je vracao loptu DelacuAjax je napisao/la:Ja mislim da je Baric najskloniji da pogrijesi i da on igra samo jer Stepanov ne moze. Nadam se da ce me razuvjeriti i da ce odigrati bez greske danas. SretnoElCartel11 je napisao/la:Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Beli98, Hajdeee, JavierBosnia, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 123 gosta.