Ti si lud ko struja, suze me oblisePantelija je napisao/la:Da upozna našu ligu i savremeno kretanje igrača tipa Stojčev, Puzigaća...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta stepanov hebibovic?belosevic28 je napisao/la:Stepanov????? Hebibovic?????
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sarajevo: Delač, Barić, Velkoski, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Cimirot, Ikande, Puzigaća, Radovac.
Nek nam je Bog na pomoci
Nek nam je Bog na pomoci
Po nekima izgledaamstaff je napisao/la:Ako sam dobro skontao Cimirot je bolji igrač od Živkovića iz Partizana?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sarajevo: Delač, Barić, Velkoski, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Cimirot, Ikande, Puzigaća, Radovac.
Ocekivanih prvih 11. Jedina steta da nema Stepanova jer tada bi odigrao Tatomirovic umjesto Barica a ovako ce on morati na stopera. Sada je eto Baric dobio sansu sasvim neocekivano. Nadam se da bas on nece kiksati. Ocigledno se je Dzeno i odlucio na igru bez klasicne desetke ( Alispahica, Stojceva ) sto je jako hrabar potez.
Sretno

Ocekivanih prvih 11. Jedina steta da nema Stepanova jer tada bi odigrao Tatomirovic umjesto Barica a ovako ce on morati na stopera. Sada je eto Baric dobio sansu sasvim neocekivano. Nadam se da bas on nece kiksati. Ocigledno se je Dzeno i odlucio na igru bez klasicne desetke ( Alispahica, Stojceva ) sto je jako hrabar potez.
Sretno
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2015, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
E moj Dženo moraš ti usrati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobro ovo izgleda, samo sto Baric kvari sastav al et.Arhitekt je napisao/la:Sarajevo: Delač, Barić, Velkoski, Tatomirović, Duljević, Benko, Barbarić, Cimirot, Ikande, Puzigaća, Radovac.
Nek nam je Bog na pomoci
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nažalost nisam danas mogao na tekmu. Nedavno sam pisao da bih volio vidjeti ovakav vezni red i eto ostvarilo se. Treba priznat da su Alispahic i Stojcev van forme tako da je dobro probati ovakvo nesto.
MCMXLVI je napisao/la:Dobro ovo izgleda, samo sto Baric kvari sastav al et.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd
) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
nukleusmember
- Kontakt:
svidja mi se u startu shto nema meshe i varosharije pa kako god zavrshili
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
KOJI KU.RAC BARIĆ RADI U PRVIH 11111111111 **** TI DŽENO SVE U USTA TA ZALIZANA!!!!!!!!!!!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Znao sam , Baric hahaha , i sta je sa stepanovom ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ikande i Benkec za 2:0 
Po meni je trebao ovako odbranu,
Tatimirovic Stepanov Barbaric Al. Bekic, ali sacekajmo utakmicu, mozda i ovi dobro odigraju.
Mozda je kod Stepanova povreda u pitanju, sjecate se da je izasao u Travniku..
Tatimirovic Stepanov Barbaric Al. Bekic, ali sacekajmo utakmicu, mozda i ovi dobro odigraju.
Mozda je kod Stepanova povreda u pitanju, sjecate se da je izasao u Travniku..
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 09 avg 2015, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jos zamisli da je onaj kloc ostao na golu.ElCartel11 je napisao/la:Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja mislim da je Baric najskloniji da pogrijesi i da on igra samo jer Stepanov ne moze. Nadam se da ce me razuvjeriti i da ce odigrati bez greske danas. SretnoElCartel11 je napisao/la:Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
Kaze Dzeno REZULTAT JE RELATIVNA STVAR , SVASTA ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad se samo sjetim protiv kona u poslednjim sekundama kad je vracao loptu DelacuAjax je napisao/la:Ja mislim da je Baric najskloniji da pogrijesi i da on igra samo jer Stepanov ne moze. Nadam se da ce me razuvjeriti i da ce odigrati bez greske danas. SretnoElCartel11 je napisao/la:Dzeno napravi dobru stvar (nema ni Stojceva ni Alispahica, mislim da ce Ikande na njihovo mjesto aBd) i onda opet zahebe sa odbranom, Puzigaca, Tatko, Baric ne znam od kojeg vise da strahujem da ce napraviti gresku...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.