spartan91 je napisao/la:onaj "skaut" dosao nesto sudiji pokazivat objasnjavat.....![]()
ovaj pomocnik, izjava![]()
haha koji smo mi mahalski klub jeb'ote led
mene stid onog krmka od skauta, veća neznalica u Sarajevu nikad nije bila. uz uščuplića naravno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
spartan91 je napisao/la:onaj "skaut" dosao nesto sudiji pokazivat objasnjavat.....![]()
ovaj pomocnik, izjava![]()
haha koji smo mi mahalski klub jeb'ote led
AlanSmith14 je napisao/la:Glupo je popljuvat sve kada ne ide ... ali mi nikad neće biti jasno zaštooo više od 80% napada ide po lijevoj strani ... znači imaš duljevica na desnoj koji jedini može nesto jedan na jedan napravit, a uopšte ne koristiš njegovu stranu.![]()
Totalno neizbalansirana postava igre i napada ... ako se može tako reći
nemoj, neki se na to lože...RuleHz je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem Allaha mi, evo sav drhtim a valja Arape vozati odmah poslije utakmice. I jesi vidio papanluka i fakinluka na klupi poslije sudijske odluke?Pantelija je napisao/la:moj boze, ovakve igrace imati i onakvog malaza na klupi imati.... kakva tuga...
Pitaj to treenera , on postavlja igrrru... PREKO HAVERA IZ KAFANE
Jeste li culi dženine upute igračima? je li to ozbiljan trener? Čvršće odbrana? ne gledajte igrace sirokog nego naprijed svoje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sudiju i sveGol hocemo, rezultat hocemo... ne treba nama posjed... gdje je njima igra aa? Al ljudi dadose gol.. uvijek se vadimo na to da imamo igru i posjed a tako je bilo i u Travniku pa smo zijanili na kraju.. al ok hajde eto kako vi kazete imamo igru doci ce gol ako Bog da...miden je napisao/la:a nemamo igru, jel ?ajdohordas je napisao/la:Sta kaze Naser, "zadovoljni smo imamo igru i posjed" ccc
I dalje ne kontam šta je to Naser slagao u izjavi ?ajdohordas je napisao/la:Gol hocemo, rezultat hocemo... ne treba nama posjed... gdje je njima igra aa? Al ljudi dadose gol.. uvijek se vadimo na to da imamo igru i posjed a tako je bilo i u Travniku pa smo zijanili na kraju.. al ok hajde eto kako vi kazete imamo igru doci ce gol ako Bog da...miden je napisao/la:a nemamo igru, jel ?ajdohordas je napisao/la:Sta kaze Naser, "zadovoljni smo imamo igru i posjed" ccc
nemoj, neki se na to lože...RuleHz je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem Allaha mi, evo sav drhtim a valja Arape vozati odmah poslije utakmice. I jesi vidio papanluka i fakinluka na klupi poslije sudijske odluke?Pantelija je napisao/la:moj boze, ovakve igrace imati i onakvog malaza na klupi imati.... kakva tuga...
Pitaj to treenera , on postavlja igrrru... PREKO HAVERA IZ KAFANE
Jeste li culi dženine upute igračima? je li to ozbiljan trener? Čvršće odbrana? ne gledajte igrace sirokog nego naprijed svoje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi ozbiljan? Pa ne može biti dobar u Travniku kad lopte nije dobio. Je*o te taj igrač kojeg ti braniš u usta, prvi put te na temi vidim i odmah nešto sereš. MRŠ!djokica je napisao/la:Sve je to ok, ali sta cemo sa ovim zvijezdama:Pantelija je napisao/la:djokice, kod kornera PUZIGAĆA cuvao vagnera, NISAM JA"!
Benko - Travnik- bolje da nije ni igrao, danas katastrofa
Krste - isto tako
Duljevic - nista danas
Hoce li neko reci i tu stranu price. Nama uvijek 2 ista igraca krivci.
U drugom poluvremenu obavezno Bekic - Krste
Hebibovic - dulja, i Alispahica ubaciti zadnjih 30ak minuta. Onda mozda i Imamo sanse
Buraz, Miloš je pio 45 minuta na klupi i 15 u svlačionici. Toliko će smrditi na alkohol tako da će svi bježati od njega.zagorski je napisao/la:Ojjjjjjj
Evo Milosa!!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 41 gost.