PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Beduin
Sad te ignorise drug tifoz.
Doce on kasnije i nastaviti po svom.
Djaba pitas decko nece ti odgovoriti.
Trenutno si na ignore.
Ja sam i njega i njegove vjerne slugu pozvao da dokazu svoje tvrdnje...naravno ignore.
Sta drugo ocekivati od dezurne forumske budale koja je promjenila bezbroj ACC ..
I on nesto prica...kakav moron
Sad te ignorise drug tifoz.
Doce on kasnije i nastaviti po svom.
Djaba pitas decko nece ti odgovoriti.
Trenutno si na ignore.
Ja sam i njega i njegove vjerne slugu pozvao da dokazu svoje tvrdnje...naravno ignore.
Sta drugo ocekivati od dezurne forumske budale koja je promjenila bezbroj ACC ..
I on nesto prica...kakav moron
Sloboda je moja nacija
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nisi ti dobar sekunde.Dapace,naprotiv,mislim da si puko.Beduin je napisao/la:Beduin nikad stalno mjesto boravka neJma.tepsija je napisao/la:Na Neretvi sam,sunce je jako,piva taman...ali ne mogu da ne primjetim.Beduin je napisao/la:...pa pljucka na vas glas.
Na 'vas' glas?
Odakle si pljugeru,haj posteno?![]()
Sta si se to na Tifozin wifi nakacio, samo da na forum zraknes, zalosna ti piva koju loces.
RodjeniSA - ja ispratio Fukare, a zbog cega nisam ja otisao, na pp ti mogu reci, mada ti to svakako ne znaci
Cuj Tifozice, nevjesto skrece sa onog kredita sto se izvali neki dan. Crvenil ti se obraz dzahkad metuzalemu, a da nije od alkohola?
I ne pokusavaj sa humorom,zalosno zvuci.Ne moze to na silu.Ili imas slifa,ili ga nemas.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Beduin
- Kontakt:
Tepsijice, nijesam ja klaun da budalu izigravam i nasmijavam forumase. Niti kopiram i kitim se tudjim foruma, poput tebe. Nego, koliko guma na autima stranih tablica si izbusio?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tepsija
- Kontakt:
I ne treba mi wi fi...
Jesi cuo fukaro da postoji opcija da za 10KM mjesecno imas neogranicen internet.Ali,ti si fukara,ti se samo kacis.A piva dobra,nasa,ozujska.
Jesi cuo fukaro da postoji opcija da za 10KM mjesecno imas neogranicen internet.Ali,ti si fukara,ti se samo kacis.A piva dobra,nasa,ozujska.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
mostarac1312
- Kontakt:
- tepsija
- Kontakt:
Ma koliko se trudio da opravdas ono 'vas' ...sad kofol seljacki pricas...lafo nijesam i to...ali ova recenica.Ne znas rijeci rasporediti.Zaostao si vrlo.Beduin je napisao/la: Nego, koliko guma na autima stranih tablica si izbusio?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- storm_raider
- Kontakt:
Nisi ti za ovog foruma, ko zna koji ti je ovo nick. Pravila foruma kazu da ne smijes imati duple naloge. Nadam se da ce administracija reagovati i odstraniti ovog okota.Beduin je napisao/la:Opet vrijedjas neumjesno, nadam se da ce administracija adekvatno reagovati, hhh.storm_raider je napisao/la:Momak, ja ne spominjem tvoje roditelje, vec zivotinjsku vrstu koja je okotila takvog. Zaobidji me, ja se tebi obratio nisam.Beduin je napisao/la: Momak, ne spominjem ni ja tvoje roditelje ako se mi ovdje zezamo.
Nisi ti za ove teme, a u medicini se potrudili da smiksaju leksaurin za one sa slabim zivcima.
Inace, apaurin i mirna da si.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
mostarac1312
- Kontakt:
**** te zivot, danas kad nam ga zavali Wagner prva asocijacija mi bi ova tema. Kontam, valja veceras doci i citati provokacije kad onda Benko i losMi izvadise stvar.

1946
Mislis stavise stvarHead je napisao/la:**** te zivot, danas kad nam ga zavali Wagner prva asocijacija mi bi ova tema. Kontam, valja veceras doci i citati provokacije kad onda Benko i losMi izvadise stvar.![]()
Ima li tih slika fukara iz Lukavice?
Koga je vise bilo, red armya prvo kolo ili danas fukara
1946
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ako te vec zanimaHead je napisao/la:Ima li tih slika fukara iz Lukavice?
https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla ... =1&theater
- Moscardelli
- Kontakt:
Haha, Head mojne da provociras, malo ti komedije/tragedije Tifoz vs 4 naloga, jedan bolesnik? 
- Beduin
- Kontakt:
Zar ne muabete i u Crnoj Gori tako, a mene zbog inverzije seljacinom prozva usljed personalnog neznanja? Divanim Slavenske, zvuci poznato? Da si citabe citao, umjesto pratio iz koje drzave su koje tablice, nailazio bi na razlicite stilove pisanja, neuki sugovornice. U toj vasoj mostarskoj skoli vas nisu ucili inverziji izgleda... beduinska skola je gruba, ali u dzepu je diploma, ali ti jos paznju ne zavredjujestepsija je napisao/la:Ma koliko se trudio da opravdas ono 'vas' ...sad kofol seljacki pricas...lafo nijesam i to...ali ova recenica.Ne znas rijeci rasporediti.Zaostao si vrlo.Beduin je napisao/la: Nego, koliko guma na autima stranih tablica si izbusio?
075 ❤
075 ❤
Jesil nam se to naljutila princezicee? kuknjavastorm_raider je napisao/la:Momak, ja ne spominjem tvoje roditelje, vec zivotinjsku vrstu koja je okotila takvog. Zaobidji me, ja se tebi obratio nisam.Beduin je napisao/la: Momak, ne spominjem ni ja tvoje roditelje ako se mi ovdje zezamo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma ja mislim da njih jos niko nije obavjestio da je rat zavrsen i da se moze slobodno hodati po drzaviHead je napisao/la:
Red Armya vise...
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ma brate drama sam raspolozen, dobro bi mi doslo da se malo krveMoscardelli je napisao/la:Haha, Head mojne da provociras, malo ti komedije/tragedije Tifoz vs 4 naloga, jedan bolesnik?
1946
- Beduin
- Kontakt:
Ako cemo iskreno, niste me ni vi danas ocarali protiv direktnog konkurenta za titulu, zar ne?Head je napisao/la:
Red Armya vise...
A voli se RA rastrkati na tribini, njih 10 se raspuse ko rostilj po tribini, uostalom, bitnija mi je danasnja pobjeda od brojke 50 ili 80 ljudi u gostima.
Druga liga, druga liga, smiju im se sviii
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.