FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

aziz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la aziz » 04 maj 2010, 15:24

drop je napisao/la:
aziz je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Sutra ce vise od pola Zapada biti onih koje je sramota da dodju na Travnik ili Modricu,koji ce vjerovatno i neke besplatne karte dobiti,svecana loza ce biti prepuna politicara kojima ce biti zanimljiva koreografija na pocetku,zvizdanje bh himni dok se bude intonirala, koje ce oni shvatiti kao svoj politicki plus i nakon toga ce jedva cekati da se utakmica zavrsi jer to njima nije zanimljivo.Da jeste dolazili bi cesto a ne samo kad je ovako fancy utakmica da ubiru politicke poene.
Posto ima prenos,ja se cak ozbiljno bavim mislju i da ne odem sutra,prvi put nakon tri i po godine,jer se bojim da ce mi neki **** popusiti zivce i da cu ga zalediti kad pocne filozofirati u 10 minuti i pljuvati igrace.Stadion ce biti prepun i bez mene,nece zafaliti tih mojih 5 maraka za ulaznicu,a ja se vracam vec u subotu protiv Modrice.

Od vas ocekujem da napravite spektakl i da se mene pita ne bih zvizdao drzavnoj himni,ali bi mi svaki gledalac,osim ovih koji navijaju za Zeljeznicar,naravno, morao uz ulaznicu imati i trobojku Republike Srpske!Da se zna sta volimo,ali da pokazemo i elementarnu kulturu prema drzavi u kojoj zivimo,a ne da se ponasamo onako kako to nasi politicari ocekuju i zbog cega i dolaze sutra na utakmicu

Ako ne bude sutra zastava Republike Srpske barem onoliko koliko je ljiljana bilo na Grbavici,razocarali ste me,i da znate da vas pratim preko tv ekrana!
E svaka ti čast da je više ovakvih ljudi svima bi nam bilo bolje, vi volite trobojku mi ljiljane i šta,trebamo se malo civilizirati jer samo stalno označeni kao divljaci,uglavnom sretno pa nek bolji pobjedi.
Hajde Bogati nemoj me tjerati da spamam temu...da malo se edukuj jbg.
Ljiljani su obilježje svih bosanca i hercegovaca (nebitna koje nacionalnosti i vjeroispovjesti) dok je trobojka excluziva samo za srpski narod ( i ne yebu oni ni 2% takve ulizice ,jadan nebio), a ti svojom glupošću uspio to dvoje staviti u istu ravan.
Pa jebote gdje ti živiš i gdje si dosad bio??
educiraj se bar ako ništa , da znaš razliku...pricaš njihovu proganadnu pricu :oops: :oops:
Pod jedan meni njihova obilježja ne smetaju,pod dva ko si ba ti da određuješ šta je čije obilježje,pod tri ja nisam mako iz Sarajeva a ti si vjerovatno tu priču čuo od velikih patriota iz dijaspore.Haj nam reci gdje si bio Švedska,Norveška...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 04 maj 2010, 15:47

$ ? на ТВ ? " " " ''Фер ?''...? ",& " "..." ? " " % се " &,& "...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 maj 2010, 15:49

Dragan-BL je napisao/la:$ ? на ТВ ? " " " ''Фер ?''...? ",& " "..." ? " " % се " &,& "...
јој $ ' знао $ - " " " $ " &. & ? " на & $ " не & на ту ? :)

% " "? :lol:
"" ПУТ ""

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 04 maj 2010, 15:50

Kao , naprimjer....

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 04 maj 2010, 15:56

& је " "," са " " (" " $ & ") - су " " " - на / " &,$ - % " ? за 3-4 $ " " у ? ",$ - $ " " % на ",$ - " захтјев " $ $ " " на Савез $ " & Сарајеву на $ " & ? & " & са " ' $ ? ? на ''%'''...

Е ' '...

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 04 maj 2010, 15:58

Kratko i jasno
Fiser prica gluposti ali iskreno
osim dijela o stadionu sve sto je recao je cista fikcija...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 maj 2010, 15:59

Dragan-BL je napisao/la:& је " "," са " " (" " $ & ") - су " " " - на / " &,$ - % " ? за 3-4 $ " " у ? ",$ - $ " " % на ",$ - " захтјев " $ $ " " на Савез $ " & Сарајеву на $ " & ? & " & са " ' $ ? ? на ''%'''...
Fisher je zeznut lik!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 04 maj 2010, 16:01

Cini mi se da je Fiser drmnuo koju prije gostovanja u toj emisiji. :lol:

Moram priznati da mi je ovo za Ligu sampiona najjace. Klub iz ove lige nece igrati Ligu sampiona u narednih 30-40 godina, a ne 3-4.
HAJ FAJV

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 04 maj 2010, 16:04

На ' је & " " ? ":''% ' не " $ ? ? ??'' :D

Е ' '...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 maj 2010, 16:08

Simpatizer je napisao/la:Cini mi se da je Fiser drmnuo koju prije gostovanja u toj emisiji. :lol:

Moram priznati da mi je ovo za Ligu sampiona najjace. Klub iz ove lige nece igrati Ligu sampiona u narednih 30-40 godina, a ne 3-4.
? ја ' он $ ? " & " него ? % ¥ $ :lol:

? стварно ? ?. ето ' $ се то за $ " " & $ ¥ " " $ :)
Dragan-BL je napisao/la:На ' је & " " ? ":''% ' не " $ ? ? ??'' :D
% $ не :lol: :D :mrgreen:
"" ПУТ ""

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 maj 2010, 16:41

MARIĆ: NAJVEĆA PRIJETNJA DOLAZI SA
BOKOVA

Borac sutrašnji prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine sa sarajevskim Željezničarem dočekuje sa mnogo optimizma i samopouzdanja.

U banjalučkom premijerligašu su svjesni da je ova utakmica možda i najbitnija za Borac u ovoj sezoni, a izabranici trenera Zorana Marića se nadaju da bi mogli iskoristiti igranje pred svojom publikom i doći do pobjede, što bi im olakšalo posao u revanšu na Grbavici.

"Naš je cilj pobjeda, jer drugog izlaza nemamo. Najveća opasnost nam prijeti sa bokova, gdje Željezničar ima sjajne igrače, koji itekako znaju ubaciti loptu za igrače u kaznenom prostoru. Za nas bi idealna bila svaka pobjeda bez primljenog gola, recimo 1:0 ili 2:0 bi značilo mnogo. Cijenim naše sutrašnje protivnike, ali očekujem pobjedu svoje ekipe", rekao je trener Borca Zoran Marić za SportSport.ba.

Marić u sutrašenjoj utakmici sa Željezničarom neće moći računati na povrijeđenog golmana Milinovića, te Grahovca, Petrića i Stanića. Pravo nastupa neće imati ni Puzigaća i Savić, koji su na jesen u Kupu BiH igrali za Čelik, odnosno Modriču.

Vjerovatan sastav: Sušac, Stupar, Ćorić, Trivunović, Žarić, Sakan, Vukobratović, Jandrić, Stevanović, Vukelja, Kajkut.

Граховац, " " ", " " " ?, ? % за ". Јест $ се " % & & у $ ", ? " $ $ & & " " ? " '.
"" ПУТ ""

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 maj 2010, 18:05

http://www.sou*rce.ba/clanak/322170612722/%C5%BDeljo%20spreman%20za%20banjalu%C4%8Dki%20megdan/?ref=tiker

Dobra najava za utakmicu. Baš dostojna. ;)

(bez zvjezdice)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 maj 2010, 18:49

' ? те & за те % ?. " то супер ", % је не ". ' $ " " не $ ?, па " $ $ " $ - се " " зато % " ? "...

" $ $ / ружно " ? " :( зна ? " & се " & сутра ¥?
"" ПУТ ""

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 04 maj 2010, 18:53

evo posle dugo vremena i emisija na rtrs trajala 30 min od kupa protiv hajduka ,cz ,do sutrasnje utakmice izjave igraca trenera i predsjednika
stampano 10.000 karata i dolazi 200 manijaka bice na stadionu do pocetka utakmice.

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 04 maj 2010, 19:05

samo 200 :o nevjerujem??

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 04 maj 2010, 19:07

starcevica je napisao/la:samo 200 :o nevjerujem??
zvanicna najava uprave zelje koju je izjavio sipovac

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 maj 2010, 19:09

" je napisao/la:' ? те & за те % ?. " то супер ", % је не ". ' $ " " не $ ?, па " $ $ " $ - се " " зато % " ? "...

" $ $ / ружно " ? " :( зна ? " & се " & сутра ¥?
Evo link za sutrasnje vrijeme, ovdje je po danu oblacno ali stabilno, tek od noci su pljuskovi:

http://www.aladin.info/vremenska-progno ... %2520Bosna

Znaci nebi trebala padati, jer je vjerov. padavina 20 posto, a iako je bude to ce biti nesto sitno, zato SVI NA STADION SUTRA!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 04 maj 2010, 19:16

zeljko78 je napisao/la:evo posle dugo vremena i emisija na rtrs trajala 30 min od kupa protiv hajduka ,cz ,do sutrasnje utakmice izjave igraca trenera i predsjednika
stampano 10.000 karata i dolazi 200 manijaka bice na stadionu do pocetka utakmice.
evo linka za one koji nisu gledali
http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=6650&x=1

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 maj 2010, 19:27

5% od ukupnog kapaciteta stadiona.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 04 maj 2010, 19:33

1921 je napisao/la:
5% od ukupnog kapaciteta stadiona.
$ ? " ", 5 % $ 12000(" $) је 600, а 5% $ 10000(? је % ?) је 500. По ' $ " 4000. 8-)
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.