FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne razbijaj snove čovjekuamstaff je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Jbt kakve mi stopere imamo ( Step i Barba )
i kakva je yebena igracina ovaj Ikande, danas je izdominirao a vidi se da moze jos bolje i vise
samo sto stepanov ne igra danas

Ma to Mateeeej
					Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 09 avg 2015, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
						- 
				behdzo_the_king
- Kontakt:
Ne smijemo im pustit loptu.

Delaaaaac ljubim te u qurac

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
						- BernardBarnjak
- Kontakt:
Benko sere. Ovo zicere je trebao zabiti. I on i krste. Milos odlican i sretno mu bilo. Ovdje je realan rezultat 4:1... Jos jednom, bravo Ikande!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Samo da je sada lagano zatvoriti ovo, da ne primimo iz neke gluposti, nedo bog penala taj gol..

Nemoj yebat da ne igra ?amstaff je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Jbt kakve mi stopere imamo ( Step i Barba )
i kakva je yebena igracina ovaj Ikande, danas je izdominirao a vidi se da moze jos bolje i vise
samo sto stepanov ne igra danas
On je svoje pokazao vec u Evropi, vrhunski igrac se prepozna za 10 min igre
Nabijem ja tog vašeg Stojčeva na neku stvar. Igra kako treba kad mu se digne. Sretan mu put, biće nam najveće pojačanje kad ode iz Sarajeva.

4.10.2009.
						- 
				BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znamo to i mi, ali hvala mu svakako, golemo je zabiti onakav gol lištici, sretno mu u Grčkoj. Nadam se iskreno da će i Velkoski i Puzigaća ubrzo za njim otići!!koalem je napisao/la:Nabijem ja tog vašeg Stojčeva na neku stvar. Igra kako treba kad mu se digne. Sretan mu put, biće nam najveće pojačanje kad ode iz Sarajeva.
Posto niko nece moram ja
Bravo Baricu masino, uvijek sam znao da u tebi cuci neki talent, danas bez greske osim kad je pustao loptu maloprije pa Tatko morao ispucavati

Bravo Baricu masino, uvijek sam znao da u tebi cuci neki talent, danas bez greske osim kad je pustao loptu maloprije pa Tatko morao ispucavati

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Elhamdulila

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Odavno nisam vidio jaceg igraca od Ikandea na nasim terenima  

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Potpis!Raul_64 je napisao/la:Odavno nisam vidio jaceg igraca od Ikandea na nasim terenima
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
						- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
300x bolja igra bez Radovca. 
Trebali smo ih napucati pravo, barem 5 komada. To su i zasluzili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Trebali smo ih napucati pravo, barem 5 komada. To su i zasluzili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- 
				BordoArmy88
- Kontakt:
Harmony-a odmah na 5 godina potpisati ako može!   

Ikande vanzemaljac Baric me iznenadio , stojcev ipak za nasu ligu majstor , Krste Benko i Puzigaca uzas

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Milose   sretan ti put.
 sretan ti put.  

Aj im trenera. Odrooooooooooooooooooon. Cuj nije svirao par ofsajda. Ideeeeeeeeeeees debilu.

sretan ti put.
 sretan ti put.  
 Aj im trenera. Odrooooooooooooooooooon. Cuj nije svirao par ofsajda. Ideeeeeeeeeeees debilu.

Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 09 avg 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
						Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!