NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 09 avg 2015, 01:40

Kratko i jasno ću napisati:samo udri tamo gdje ih najviše boli-po džepu...od trenera pa do igrača,pa neka se onda šetkaju do mile volje,to ti je isto kao i sa kriminalcima,možes ih tući,udarati ali dok ga ne klepis po džepu takvi se neće opametiti..kada nestane novaca u džepu pa da vidite onda borbe za svaku loptu...za ove forumase kojima smo bili iritantni ovih par mjeseci ,molim vas da nas što više zezate jer stvarno smo to i zaslužili...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 avg 2015, 01:51

Opet cu uletiti na temu, u razgovoru sa par igraca zvijezde isti su mi rekli da imaju ekstra dobre uslove cak bolje nego i nekim premier ligasima. Negdje steka, a gdje to se treba utvrditi, ponavljam opet, ovdje uprava odnosno Hamza moraju unaprijed rijesavat utakmice. Danas u Gorazdu osim terena trebalo se malo poraditi i van njega
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2015, 07:07

gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 avg 2015, 08:51

Gdje su sad one ojebine što su gutile sa čitavim kartonom. Gradacacka Barca i sl. Klub se voli i kada gubi i kada dobija. Hajmo miševi izlazite. Kada sam cijelo vrijeme tvrdio da fali napadač da ima nabacano dosta fus igrača svi ste me napadali. I sada kažem boriće se Zvijezda za prvo mjesto samo to neće ići tako kao što neki od vas misle.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2015, 09:46

combe je napisao/la:Gdje su sad one ojebine što su gutile sa čitavim kartonom. Gradacacka Barca i sl. Klub se voli i kada gubi i kada dobija. Hajmo miševi izlazite. Kada sam cijelo vrijeme tvrdio da fali napadač da ima nabacano dosta fus igrača svi ste me napadali. I sada kažem boriće se Zvijezda za prvo mjesto samo to neće ići tako kao što neki od vas misle.
Kralju upravu si za sve,a mis piska se usutio.jbte nepamtim kad je zvijezda pocela prvenstvo pobjedom...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 avg 2015, 10:15

Valjda je ovo tek pocetak,ako ne uzmemo 7 bodova iz tri tekme crno nam se pise
Igrace ne bih komentarisao samo bih svakom uzeo pola plate i to je to
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 avg 2015, 10:39

protiv koga igramo sljedece kolo. Mrsko mi trazit raspored

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 09 avg 2015, 10:47

theboss_RD07 je napisao/la:protiv koga igramo sljedece kolo. Mrsko mi trazit raspored
Dolazi N.Travnik pa dvije u goste: Metalleghe i Branitelj

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 avg 2015, 12:18

NKZ07 je napisao/la:Valjda je ovo tek pocetak,ako ne uzmemo 7 bodova iz tri tekme crno nam se pise
I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 09 avg 2015, 13:44

sodaacm je napisao/la:
NKZ07 je napisao/la:Valjda je ovo tek pocetak,ako ne uzmemo 7 bodova iz tri tekme crno nam se pise
I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.
Procitaj ponovo sta je napisao NKZ07, covjek nije napisao da nesto ocekujemo i dosadan si vise sa svojim komentarima.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 avg 2015, 14:34

sodaacm je napisao/la: I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.
Druze ja ocekujem sredinu tabele,al sam opet optimista i bicu do kraja,a ti se brini za svoje mozda i vi dozivite debakl danas ;)
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 avg 2015, 14:39

NKZ07 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la: I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.
Druze ja ocekujem sredinu tabele,al sam opet optimista i bicu do kraja,a ti se brini za svoje mozda i vi dozivite debakl danas ;)
Nije iskljuceno to za nas dole danas ,,,ali i sa 10 poraza i sve ostalo pobjede se moze plasirati u PL tako da ce biti mnogo poraza u svakom slucaju a onaj vas jucerasnji je samo jedan od mnogih. Samo lobiji u savezu su prava pojacanja u ovoj ligi a igraci su manje vise svi u pet deka samo su neki skuplji od drugih

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 avg 2015, 14:42

Mozemo mi pricat koliko hocemo kako je ova liga teska, ali mi hocemo titulu.
A dok mi gubimo od osrednjeg Gorazda i pravdamo se kako je liga teska, vako nako, Metalleghe u medjuvremenu uzima 3 boda u gostima. I lagano startaju ispred nas.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 avg 2015, 16:16

jucerasnji poraz je po meni sramotan.i vec im treba od plate odbiti.na sve nacine treba pobijediti novi travnik u subotu i onda na jedno od najtezih gostovanja ici rastereceno.u jajcu ce imati popravni i nek se pokazu jesul i trener i igraci sposobni za premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajoni
Kontakt:

Post Postao/la zmajoni » 09 avg 2015, 16:58

crvenobijeli je napisao/la:gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
pitaj juke gdje je alibasic,lesinar je otjerao momka rekao mu da vise ne racuna na njega i momak otisao u kalesiju svoju et ti gdje je.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 avg 2015, 17:46

zmajoni je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
pitaj juke gdje je alibasic,lesinar je otjerao momka rekao mu da vise ne racuna na njega i momak otisao u kalesiju svoju et ti gdje je.
Pa mora se napravit mjesta za Bašića i Pirića ipak su to igračine.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 avg 2015, 18:08

astra1922 je napisao/la:jucerasnji poraz je po meni sramotan.i vec im treba od plate odbiti.na sve nacine treba pobijediti novi travnik u subotu i onda na jedno od najtezih gostovanja ici rastereceno.u jajcu ce imati popravni i nek se pokazu jesul i trener i igraci sposobni za premijer ligu
Astra ti si po meni dosta nerealan više pišeš srcem nego što je realno stanje naše lige, naše ekipe i mogućnosti iste. Ovdje svi očekuju da se ponovi sezona kad smo ušli prvi put u Pl ja bi bio zadovoljan da dobijemo većinu kod kuce i na strani ako sta dobijemo. Nema se vise pa da sa koferom para idemo u goste

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 avg 2015, 20:28

Opet vam trvdim bit cemo prvaci ako tome feja nije dorastao letit ce vjerujte mi nece se ljudi iz upave kockati sa ekipom i fejom. Istina dovedeno je par upitnih igraca Basic, Piric ali svake godine dodje nesto hamelja na to smo navikli. U svoj toj ne sreci meni auto jucer na pola puta stane krenuo u gorazde pukne crijevo od goriva i moro se vratiti nazad. Sve u svemu bit ce Zvijezda opet SAMPION! Ljubomorci umrite klub cemo voljeti i kad gubi i kad vodi samo mislim da se uprava nece pustit mnogo Feji da se kocka sa rezultatima. Teren jucer u gorazdu prava oranica gore od naseg pomocnog. Stim da ne krivim teren koliko krivim Fejinu glupu taktiku mi bez bocnih ne mozemo igrati nije to nas stil. Braniti se...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 avg 2015, 20:49

Usput radnicki ce biti novi premijerligas ljudi su pobjedili u Gabeli slikajte se...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 avg 2015, 21:16

Radnickom PL nije primarni cilj. Ruku na srce, ovakav GOSK nije tesko savladati...pa cak ni kad dobijes 3 crvena kao mi danas.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.