NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kratko i jasno ću napisati:samo udri tamo gdje ih najviše boli-po džepu...od trenera pa do igrača,pa neka se onda šetkaju do mile volje,to ti je isto kao i sa kriminalcima,možes ih tući,udarati ali dok ga ne klepis po džepu takvi se neće opametiti..kada nestane novaca u džepu pa da vidite onda borbe za svaku loptu...za ove forumase kojima smo bili iritantni ovih par mjeseci ,molim vas da nas što više zezate jer stvarno smo to i zaslužili...
Opet cu uletiti na temu, u razgovoru sa par igraca zvijezde isti su mi rekli da imaju ekstra dobre uslove cak bolje nego i nekim premier ligasima. Negdje steka, a gdje to se treba utvrditi, ponavljam opet, ovdje uprava odnosno Hamza moraju unaprijed rijesavat utakmice. Danas u Gorazdu osim terena trebalo se malo poraditi i van njega
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Gdje su sad one ojebine što su gutile sa čitavim kartonom. Gradacacka Barca i sl. Klub se voli i kada gubi i kada dobija. Hajmo miševi izlazite. Kada sam cijelo vrijeme tvrdio da fali napadač da ima nabacano dosta fus igrača svi ste me napadali. I sada kažem boriće se Zvijezda za prvo mjesto samo to neće ići tako kao što neki od vas misle.
-
- Kontakt:
Kralju upravu si za sve,a mis piska se usutio.jbte nepamtim kad je zvijezda pocela prvenstvo pobjedom...combe je napisao/la:Gdje su sad one ojebine što su gutile sa čitavim kartonom. Gradacacka Barca i sl. Klub se voli i kada gubi i kada dobija. Hajmo miševi izlazite. Kada sam cijelo vrijeme tvrdio da fali napadač da ima nabacano dosta fus igrača svi ste me napadali. I sada kažem boriće se Zvijezda za prvo mjesto samo to neće ići tako kao što neki od vas misle.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Valjda je ovo tek pocetak,ako ne uzmemo 7 bodova iz tri tekme crno nam se pise
Igrace ne bih komentarisao samo bih svakom uzeo pola plate i to je to
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dolazi N.Travnik pa dvije u goste: Metalleghe i Braniteljtheboss_RD07 je napisao/la:protiv koga igramo sljedece kolo. Mrsko mi trazit raspored
I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.NKZ07 je napisao/la:Valjda je ovo tek pocetak,ako ne uzmemo 7 bodova iz tri tekme crno nam se pise
Procitaj ponovo sta je napisao NKZ07, covjek nije napisao da nesto ocekujemo i dosadan si vise sa svojim komentarima.sodaacm je napisao/la:I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.NKZ07 je napisao/la:Valjda je ovo tek pocetak,ako ne uzmemo 7 bodova iz tri tekme crno nam se pise
Druze ja ocekujem sredinu tabele,al sam opet optimista i bicu do kraja,a ti se brini za svoje mozda i vi dozivite debakl danassodaacm je napisao/la: I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Nije iskljuceno to za nas dole danas ,,,ali i sa 10 poraza i sve ostalo pobjede se moze plasirati u PL tako da ce biti mnogo poraza u svakom slucaju a onaj vas jucerasnji je samo jedan od mnogih. Samo lobiji u savezu su prava pojacanja u ovoj ligi a igraci su manje vise svi u pet deka samo su neki skuplji od drugihNKZ07 je napisao/la:Druze ja ocekujem sredinu tabele,al sam opet optimista i bicu do kraja,a ti se brini za svoje mozda i vi dozivite debakl danassodaacm je napisao/la: I nakon "debakla" jucerasnjeg opet su vam ocekivanja pomalo nerealna...teska je ova liga mnogo teza nego sto mislite.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Mozemo mi pricat koliko hocemo kako je ova liga teska, ali mi hocemo titulu.
A dok mi gubimo od osrednjeg Gorazda i pravdamo se kako je liga teska, vako nako, Metalleghe u medjuvremenu uzima 3 boda u gostima. I lagano startaju ispred nas.
A dok mi gubimo od osrednjeg Gorazda i pravdamo se kako je liga teska, vako nako, Metalleghe u medjuvremenu uzima 3 boda u gostima. I lagano startaju ispred nas.
⭐
jucerasnji poraz je po meni sramotan.i vec im treba od plate odbiti.na sve nacine treba pobijediti novi travnik u subotu i onda na jedno od najtezih gostovanja ici rastereceno.u jajcu ce imati popravni i nek se pokazu jesul i trener i igraci sposobni za premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pitaj juke gdje je alibasic,lesinar je otjerao momka rekao mu da vise ne racuna na njega i momak otisao u kalesiju svoju et ti gdje je.crvenobijeli je napisao/la:gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
Pa mora se napravit mjesta za Bašića i Pirića ipak su to igračine.zmajoni je napisao/la:pitaj juke gdje je alibasic,lesinar je otjerao momka rekao mu da vise ne racuna na njega i momak otisao u kalesiju svoju et ti gdje je.crvenobijeli je napisao/la:gdje cu colic i alibasic?zasto nisu juce bili u konkurenciji ta tekmu...
Astra ti si po meni dosta nerealan više pišeš srcem nego što je realno stanje naše lige, naše ekipe i mogućnosti iste. Ovdje svi očekuju da se ponovi sezona kad smo ušli prvi put u Pl ja bi bio zadovoljan da dobijemo većinu kod kuce i na strani ako sta dobijemo. Nema se vise pa da sa koferom para idemo u gosteastra1922 je napisao/la:jucerasnji poraz je po meni sramotan.i vec im treba od plate odbiti.na sve nacine treba pobijediti novi travnik u subotu i onda na jedno od najtezih gostovanja ici rastereceno.u jajcu ce imati popravni i nek se pokazu jesul i trener i igraci sposobni za premijer ligu
-
- Kontakt:
Opet vam trvdim bit cemo prvaci ako tome feja nije dorastao letit ce vjerujte mi nece se ljudi iz upave kockati sa ekipom i fejom. Istina dovedeno je par upitnih igraca Basic, Piric ali svake godine dodje nesto hamelja na to smo navikli. U svoj toj ne sreci meni auto jucer na pola puta stane krenuo u gorazde pukne crijevo od goriva i moro se vratiti nazad. Sve u svemu bit ce Zvijezda opet SAMPION! Ljubomorci umrite klub cemo voljeti i kad gubi i kad vodi samo mislim da se uprava nece pustit mnogo Feji da se kocka sa rezultatima. Teren jucer u gorazdu prava oranica gore od naseg pomocnog. Stim da ne krivim teren koliko krivim Fejinu glupu taktiku mi bez bocnih ne mozemo igrati nije to nas stil. Braniti se...
-
- Kontakt:
Usput radnicki ce biti novi premijerligas ljudi su pobjedili u Gabeli slikajte se...
Radnickom PL nije primarni cilj. Ruku na srce, ovakav GOSK nije tesko savladati...pa cak ni kad dobijes 3 crvena kao mi danas.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.