FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam gledao utakmicu, kakav je Tiago bio za ovo malo sto je igrao ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: RE: Re: FK Željezničar
3 kontakta sa loptom, savrsen pas za Koku kod gola. Vidi se da je brz a za ostalo je premalo igrao.Elegant je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, kakav je Tiago bio za ovo malo sto je igrao ?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma realno ono danas one Jocine prilke su nesreca, njihov golman imao utakmicu karijere, branio sve zivo i mrtvo.
Kad se sve sagleda mi smo fakat odigrali odlicnu utakmicu, tri puta bolje u odnosu na Radnik.
Inace bolje igramo na strani, zato sam optimistican pred Siroki.
Kad se sve sagleda mi smo fakat odigrali odlicnu utakmicu, tri puta bolje u odnosu na Radnik.
Inace bolje igramo na strani, zato sam optimistican pred Siroki.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne znam sto ga tako zovu.Lik je stari navijac bivsi pripadnik Armije BIH,cijeli rat je bio tu na trgu.Elegant je napisao/la:Sto ga tako zovu ? On neki stari navijac cini se.gramparada je napisao/la:hahahah Čara legenda Trga Heroja
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
D.Sadikovic pruza odlicne partije, razlog tome je sto je dobio poziciju iza napadaca, a ne centralni ili def.vezni. Lijevi bek nam je jako los u ofanzivi i dosta je spor. Golman i stoperi odlicni, Vezni red odlican, dzelmic odlican, memija vrlo dobar, kokot prvo los drugo pol.odlican, Stokic ispod prosjeka.
Najvise nam fali lijevi bek
Najvise nam fali lijevi bek
ovo danas šuti i udaraj se nogama u guzicu, joco da je bio prisebniji trebao je ovo riješiti u prvom, ali hebiga. u prvom se vidjelo da umije, dvije šanse je sam sebi napravio, ali u drugom totalno ispuhao. onoliko totalnih zicera u jednoj utakmici nije fulio ni lazar.
koka duhovni vođa ekipe, dado doktorski na polušpicu k'o i u evropi, brazilac bogami...
nasekiraće mnoge koji misle da su sigurni u ekipi.
mi ako se uspijemo vratiti na 80% nivoa iz evropskih utakmica uzimamo ovo. naravno, to je mnogo lakše reći nego učiniti i natjerati igrače da isto grizu protiv viteza i standarda. ali ovo danas je već mnogo bolje, protiv radnika šansi osim gola i one stative nisi ni imao. nakon pune sedmice odmora će to sigurno biti još bolje.
koka duhovni vođa ekipe, dado doktorski na polušpicu k'o i u evropi, brazilac bogami...

mi ako se uspijemo vratiti na 80% nivoa iz evropskih utakmica uzimamo ovo. naravno, to je mnogo lakše reći nego učiniti i natjerati igrače da isto grizu protiv viteza i standarda. ali ovo danas je već mnogo bolje, protiv radnika šansi osim gola i one stative nisi ni imao. nakon pune sedmice odmora će to sigurno biti još bolje.
- corleone87
- Kontakt:
Sreca pa ne šamara i udara ko Spahic inace bi vise bio suspendovan nego sto bi igrao..bagrcavi je napisao/la:Mene Kosorić dosta podsjeća na Emira Spahića po načinu igre, postavljanju, kontroli lopte, ponašanju, a i slično izgledaju

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ruku na srce oslabili smo ih jer smo im uzeli LivajuChWilla je napisao/la:ovo danas šuti i udaraj se nogama u guzicu, joco da je bio prisebniji trebao je ovo riješiti u prvom, ali hebiga. u prvom se vidjelo da umije, dvije šanse je sam sebi napravio, ali u drugom totalno ispuhao. onoliko totalnih zicera u jednoj utakmici nije fulio ni lazar.
koka duhovni vođa ekipe, dado doktorski na polušpicu k'o i u evropi, brazilac bogami...nasekiraće mnoge koji misle da su sigurni u ekipi.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ako zanemarimo umor i sve što se dešavalo proteklih sedmica, ovo danas mora puno bolje jer ovo neće ovako sretno završiti protiv jačih ekipa.
Nama su otišla dva startera i Oda mora podhitno pojačati ekipu sa tri dobra igrača, a ne kao ovi bekovi što su došli.
Gdje će ih naći nemam pojma, ali o tome su trebali ranije razmišljati. O ovome je upravo Bokačo govorio pred Ferencvaros da je tad bio trenutak da se ekipa pojača pa ako i ne postignemo nešto u Evropi imaš igrače za prvenstvo. Nema težeg kluba za dovest igrača od nas tačno nekad imam osjećaj mi da imamo milione u nas bi to bilo nauka. Ova nam se sezona nudi kao i prošla, ali eto prošlu smo sami sebe iznenadili, i ako ništa ne uzmemo sami smo krivi odnosno Uprava i stručni štab sa krivim procjenama i nedostatkom hrabrosti i sposobnosti da se uloži u igrački kadar.
Nama su otišla dva startera i Oda mora podhitno pojačati ekipu sa tri dobra igrača, a ne kao ovi bekovi što su došli.
Gdje će ih naći nemam pojma, ali o tome su trebali ranije razmišljati. O ovome je upravo Bokačo govorio pred Ferencvaros da je tad bio trenutak da se ekipa pojača pa ako i ne postignemo nešto u Evropi imaš igrače za prvenstvo. Nema težeg kluba za dovest igrača od nas tačno nekad imam osjećaj mi da imamo milione u nas bi to bilo nauka. Ova nam se sezona nudi kao i prošla, ali eto prošlu smo sami sebe iznenadili, i ako ništa ne uzmemo sami smo krivi odnosno Uprava i stručni štab sa krivim procjenama i nedostatkom hrabrosti i sposobnosti da se uloži u igrački kadar.
Ne slažem se da je Dado danas dobar bio, mišljenja sam da protiv ovakvih ekipa kad se brane bunkerski i ide se bukvalno na snagu on ima ulogu koja mu ne leži. Danas nije bio ni u poziciji za šut niti je bio u poziciji da da zadnji pas.
Nekako protiv ovakvih ekipa se više istaknu borbeni igrači tipa Kokot ili Beganović, Dado mi je za lepršavih tekmi.
Nije kritika prevelika, samo kažem ako teško dolazi u poziciju za šut ili zadnji pas da nije od velike koristi.
Inače, napredovao je ko igrač.
Nekako protiv ovakvih ekipa se više istaknu borbeni igrači tipa Kokot ili Beganović, Dado mi je za lepršavih tekmi.
Nije kritika prevelika, samo kažem ako teško dolazi u poziciju za šut ili zadnji pas da nije od velike koristi.
Inače, napredovao je ko igrač.
nije livaja onomad loše izgledao protiv nas. k'o i joco što nam je nemilosrdno trpao šta god mu dođe, a danas fuli pet zicera jedan na drugi
mislim da svima njima tek treba leći da sad igraju ipak za jednu malo drukčiju ekipu od ovih dosad. i mislim da ni livaja nije baš toliki odron kad mu to legne.

mislim da svima njima tek treba leći da sad igraju ipak za jednu malo drukčiju ekipu od ovih dosad. i mislim da ni livaja nije baš toliki odron kad mu to legne.
- corleone87
- Kontakt:
Baja Baja blago tebi gdje ode..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Željo na svakoj poziciji mora imati igrače koji su u top 3 u ligi na tim pozicijama. Sve drugo je improvizacija. Po meni treba nam krilo da Koka pređe naprijed jer tu bi došao do izražaja pravo, treba nam bek i još jedan igrač na sredini terena i to sve na nivou prve rečenice. Ovo je minimum da nešto probamo uraditi ove sezone, naravno, pod uslovom da ne bude odlazaka do kraja iste.
- bistrikboy
- Kontakt:
Naravno da nije toliki odron ali volimo mi jednog imati da ga peremo.Nasi ako dovedu jos dvojicu dobro je,onda se ne bi morali krpiti sa Enisom gdje god zapne,nije svako Stana ludi...ChWilla je napisao/la:nije livaja onomad loše izgledao protiv nas. k'o i joco što nam je nemilosrdno trpao šta god mu dođe, a danas fuli pet zicera jedan na drugi![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Danas sam to isto pomisliocorleone87 je napisao/la:Sreca pa ne šamara i udara ko Spahic inace bi vise bio suspendovan nego sto bi igrao..bagrcavi je napisao/la:Mene Kosorić dosta podsjeća na Emira Spahića po načinu igre, postavljanju, kontroli lopte, ponašanju, a i slično izgledaju
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta se vi toliko zamarate igracima, kad ocito da nam vise nece niko doci, ovaj Siroki kakav je danas bio je u rangu Viteza, kriminalni, opet kuci se razmasu, nadam se da im nece nasi to dozvoliti
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
a mogu oči i da zavaraju.
Naprijed Željo ljubavi moja 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Lijep dan,bilo je i grickanja noktiju i nerviranja,ali morala je jedna ući pa kud puklo da puklo.
Sad lagano u krevet,probat se malo odmorit,i nova radna sedmica počinje,a sa njom i nadam se par lijepih vijesti.
Volim te Željo!
Sad lagano u krevet,probat se malo odmorit,i nova radna sedmica počinje,a sa njom i nadam se par lijepih vijesti.
Volim te Željo!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Manijaci brojniji na gostovanjima nego u kopu na Grbavici
A i atmosfera je 16 puta bolja, zajebancija.
Kokot primi loptu ala Crespo u najbolje dane. Joco se mora više truditi, Dado nebi trebao šutati slobodne (iako je onaj danas bio dobar), nije on taj tip, ima dobar šut iz igre, ali za slobodne ima boljih. Štoperi i golman klasika, bekovi danas kriminalni, ali jbg bit ce bolje. Sredina po mjeri, dok se ovaj mali oslobodi sad za nekih 2-3 utakmice ujedat će na sredini. I treba više prostora dati brazilcu i Diatti. Oni mogu donijeti prevagu u zadnjih pola sata igre.

Kokot primi loptu ala Crespo u najbolje dane. Joco se mora više truditi, Dado nebi trebao šutati slobodne (iako je onaj danas bio dobar), nije on taj tip, ima dobar šut iz igre, ali za slobodne ima boljih. Štoperi i golman klasika, bekovi danas kriminalni, ali jbg bit ce bolje. Sredina po mjeri, dok se ovaj mali oslobodi sad za nekih 2-3 utakmice ujedat će na sredini. I treba više prostora dati brazilcu i Diatti. Oni mogu donijeti prevagu u zadnjih pola sata igre.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.