FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 avg 2015, 23:13

Evo čovjek kaže da nam je neregularno poništen penal i gol,PUU!
Sabrine mi moje!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 avg 2015, 23:13

pingpong je napisao/la:Prioritet prioriteta, otjerati Puzigaću što prije. Onakav karakter kvari atmosferu u ekipi i debelo narušava hemiju.
ali mi moramo prije toga dovesti lijevog beka, Protic nazalost nista bolji nije, a Bekic je previse ofanzivan kao i Hebibovic na drugoj strani da bi igrao sve utakmice, danas je pred kraj odigrao dobro no nisam bas siguran da ce moci svaku tekmu na tom nivou da odigra jer je covjek krilo zato mi moramo lijevog beka dovesti a onda i Puziju ispisnicu dati
Pyro is not a crime !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 avg 2015, 23:14

Hebem ti savez koje je ove m.ajmune od sudija poslao i kompletnu sudijsku organizaciju sve provjereni lopovi. Na Hasetu je danas urađena jedna od najvećih lakrdija u zadnjih 5 godina. Stoko bezobrazna lopovska doći će te na red svi redom. Čist penal nedosuđen i čist gol poništen. Bagro
SRETAN BROJ - 1725

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 09 avg 2015, 23:14

zna li se kada igramo mi i vi?
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 avg 2015, 23:15

rondo je napisao/la:zna li se kada igramo mi i vi?
petak u 8 sati
Pyro is not a crime !

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 09 avg 2015, 23:17

THEC je napisao/la:
pingpong je napisao/la:Prioritet prioriteta, otjerati Puzigaću što prije. Onakav karakter kvari atmosferu u ekipi i debelo narušava hemiju.
ali mi moramo prije toga dovesti lijevog beka, Protic nazalost nista bolji nije, a Bekic je previse ofanzivan kao i Hebibovic na drugoj strani da bi igrao sve utakmice, danas je pred kraj odigrao dobro no nisam bas siguran da ce moci svaku tekmu na tom nivou da odigra jer je covjek krilo zato mi moramo lijevog beka dovesti a onda i Puziju ispisnicu dati
Slažem se, bilo bi najbolje dovesti nekoga, Subića npr.
Ali sad za sad neka igra ili Protić ili Al. Bekić (ako je mogao protiv Širokog, valjda može i protiv ostalih ekipa), ali ovaj egocentrik ruši atmosferu cijele ekipe. Pod hitno, tjerati!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 avg 2015, 23:17

petak 20:00...a ove kradje govore samo koliko smo jaki i da nam nista ne mogu :cool: uhh hoce zrinski nastradat :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 avg 2015, 23:19

Aj Ikindije brata, klanja se istoku. :bow:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2015, 23:19

Rule_hz je napisao/la:

petak 20:00...a ove kradje govore samo koliko smo jaki i da nam nista ne mogu :cool: uhh hoce zrinski nastradat :)
Oprezno, nemam baš lijepih iskustava sa tih "noćnih" utakmica... :think:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 avg 2015, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 avg 2015, 23:20

Istok je utjer'o strah u kosti sudiji, na kraju poluvremena :-P

Ima li neko da odgovori, odakle to da se igra u petak u 20h, kad je spiker rek'o u 17 sati, ali ne znam koji dan ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 09 avg 2015, 23:21

čist penal i čist pogodak poništen (sviran ofsajd)....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 avg 2015, 23:21

dobro je ovo danas bilo

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 avg 2015, 23:23

ma ovi nam nikad nsu pravili neki problem.)) znasmo sa njima dobro to odradit ne sekiram se jos se stepanov vraca tu ce biti harmonija a siroki 12x jaci od njih
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 avg 2015, 23:23

BosnianKingdom je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la: Radovac može igrati 10-ku samo protiv Famosa. Samir mi je zaista drag, ali ako ovako nastavi vrh karijere će mu biti Sarajevo. Ostavi se majstore šiše i damaska i počni raditi na sebi, ako misliš da uspiješ održati mjesto u prvih 11 Sarajeva a ne nešto više :stop:
Bravo!

Čim ne odigraš 1-2 utakmice na nivou odmah pije,puši,drogira se,de ostavite tu priču Allaha vam, prošli vikend izgubili svi jebu uscuplica daju otkaze,a sada ga dižu u nebesa,postavljaju slike... Pa budi do kraja ako si tako počeo... Zasto mjenjate mišljenje nakon jedne tekme? Prošle sedmice sam napisao da je Stojčev bio medju najboljima na terenu i da ne krivite Dženu radi 1 poraza,a vi odmah na mene,a gle sad vam priče...

Izvini jarane što sam citirao tvoj komentar,ovo se ne odnosi na tebe nego na polovinu,pa čak i više navijača Sarajeva..
Ako si ikoga trebao citirati mene nisi, ja sam čak i u prošlom postu naveo da sam pisao da se treba dovesti novi trener i poslije titule i pisaću dok Dženo ne ode sa klupe. A Radovac voli cuclati nargilu i to nije nikakva laž niti tajna. Isto ko što nije laž da je fizički veoma tanak, i da naravno ne može igrati na zadnjem veznom što je pokazao protiv Travnika, a prema prikazanom danas nije ni za polušpica.
1946

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 09 avg 2015, 23:25

Dzeno je u intervju rekao da ce se naredna utakmica igrati u povoljnijem terminu sto zanci da ce bit nocni, e sad koji dan to cemo saznati

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 23:26

Ova ekipa da ima trenera i da ne igra Puzigaća i Velkoski od prve bi ovog širokog 5:0 vodila do 30 minute, al hajd pobjedi se ne gleda u zube.

Tatomirović danas korektan ne treba dušu griješiti kao i Miloševe bravure jednom u po godine, sretno majstore malog fudbala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 avg 2015, 23:26

Specijalno poslan iz Banja Luke da po nalogu svojih nadređenih pokrade Sarajevo. Ova pobjeda je ostala u sijenci lakrdije koja je uradila sudijska organizacija zajedno u talu da savezom i našim dušmanima iz ove lige.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 avg 2015, 23:31

Ako Petrovića i pomoćnike ne suspenduju na dugoročno nema ništa od ove lige.
SRETAN BROJ - 1725

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 09 avg 2015, 23:32

pitic je napisao/la:Hebem ti savez koje je ove m.ajmune od sudija poslao i kompletnu sudijsku organizaciju sve provjereni lopovi. Na Hasetu je danas urađena jedna od najvećih lakrdija u zadnjih 5 godina. Stoko bezobrazna lopovska doći će te na red svi redom. Čist penal nedosuđen i čist gol poništen. Bagro
u travniku dva ofsajda

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2015, 23:34

Vjerujem da ce me sada vecina napasti ali moram par stvari da kazem.
Igrom nisam u potpunosti zadovoljan,pogotovo 1. poluvrijeme. Nekako rastrkano,nepovezano mi je sve to djelovalo,nekako na ho-ruk,iako je u 2. poluvremenu to ipak na nesto licilo. Citavu utakmicu je djelovalo kako ih ubijamo igrom,ali to je tako izgledalo i uvijek ce izgledati zbog razlike u klasi nasih i protivnickih igraca s kime god da igramo u PL.
Drugo,na svim pozicijama sem na stoperskim i poziciji centarfora jos uvijek se luta. Ili igra neko kome to nije prirodna pozicija ili ko nema kvalitet ili se stalno na njima mijenjaju drugi igraci.
Neka su pobijedili Listicu i solidno ipak odigrali,ali dosta jos slabosti ima u ekipi i bojim se da Dzeno nema snage i strucnosti da to sve ustima kako treba.Kamo srece da me/nas demantuje,ali sumnjam.
I dalje sam apsolutno pri stavu da ovoj ekipi samo nedostaje extra kvalitetno trenersko ime.
P.S.: da je branio danas Ostri svi bi mu hebavali sve od do zbog gola,nije bio dobro postavljen,mogao je ici na loptu,mogao je bolje postaviti igrace itd.,a danas jedan od najtanjih,uprkos golu,bio je Benko i opet 100 opravdanja :) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”