Neka ba ne uništavaj temu,haj nam reci jel to 2-0 za RA?Head je napisao/la:Dajte slike manijaka danas iz Viteza da uporedimo s ovim.
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znate li se vi prepucavate bgt,svako drugi post Podvelezac **** vas on.staragarda je napisao/la:sabane,vi se do prosle sezone niste pojavili na Tusnju..sad ovdje neke lafo lekcije dijelite ko da ste redovni bili svake sezone...ljudi vas gledali ko neku endemsku vrstu kad ste se pojavili prosle godineAndrija je napisao/la:Ma bolje 14 u Bijeljini za jednu godinu nego osam fukara u Mostaru od kad postoje.staragarda je napisao/la:u jest...s j e b o sam se .....nije vas bilo 14 u zvorniku nego u bijeljini....mislim strasno![]()
![]()
....a i nije to toliko strasan z a j e b jer ce vas i u zvorniku isto ovoliko biti
![]()
....ono,armija,folovi golovi
![]()
..plus to se od tih 14 samo trojica briju...to 7c i nastavnike poveo
![]()
Opet nas vise.Sudije,koja je odluka?![]()
![]()
![]()
...e,odo ja podvelezac
![]()
....a i ti...ugasi bateriju i gas u krevet
Ja nisam podvelezac,možda si ti iz nekog sela sljegno u Tuzlu pa se sad pokušavaš izliječiti tako što drugima to govoriš.Ne ide to tako seljak
Zadnja izmjena: Andrija, dana/u 10 avg 2015, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je usporedba iz Gradačca.Manijaci sa lijeve a najbolja navijačka skupina sa desne strane.

RA se dosta puta pojavio u Tuzli. Nase najbolje izdanje u tom mjestu je bilo 1987 u brojci od 3500-4000 ljudi. Fukare su jednom bile u Mostaru u broju od 9 ljudi gdje nam matematika kaze da ce fukarama biti potrebno 444 godine i 4 mjeseca da ukade samo to jedno nase.
Dakle javite se 2459-te godine ako ne smanjite do tada tu cifru bar za mjesec ipo

Dakle javite se 2459-te godine ako ne smanjite do tada tu cifru bar za mjesec ipo
DŽELO ODLAZI
@head
Glupa ti je prica.Gledas utakmice i poredis gostovanje Sarajeva u Gradaccu gdje je bila jedna od bitnijih tekmi za titulu,normala da ce otici bruka ljudi.Svaki klub ima dosta navijaca na utakmicama kad se bore za titulu,ako vec hoces poredit nesto poredi sredinu tabele odnosno opstanak ko je imao vise navijaca u gradaccu,visokom,tuzli,Zenici..ako se uopste i islo.I takodjer stanje na tribini.
Glupa ti je prica.Gledas utakmice i poredis gostovanje Sarajeva u Gradaccu gdje je bila jedna od bitnijih tekmi za titulu,normala da ce otici bruka ljudi.Svaki klub ima dosta navijaca na utakmicama kad se bore za titulu,ako vec hoces poredit nesto poredi sredinu tabele odnosno opstanak ko je imao vise navijaca u gradaccu,visokom,tuzli,Zenici..ako se uopste i islo.I takodjer stanje na tribini.
!
- Beduin
- Kontakt:
Napokon normalan odgovor.Denvald je napisao/la:Beduin,bilo je 5.000 ljudi.Zvanično upisano tako da i nije loše s obzirom na ogromne vručine.
Ucinilo mi se da je i manje ljudi bilo pa sam zato i prozvao. Ali Head izgleda kako vjetar puse, cas vamo cas tamo... svoj ti poso druze, neozbiljno i bespotrebno je to lozenje nas i RA.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma zaebajem se ba.bambus je napisao/la:@head
Ja i navijacka tribina ko nebo i zemlja. i kad idem na gostovanje idem na neutralnu tribinu.
1946
Gdje li su to sletili sa puta da mi je znati pa ne dodjose do SarajevaHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laž.Ovo je bila prva utakmica u drugoj polusezoni,kako ovo može biti jedna od bitnijih tekmi za titulu?bambus je napisao/la:@head
Evo ja se nudim sa svakom grupom da postavimo medjusobne duele gostovanja
PS osim fukara. Ostavit cu njima bestije **** i hljumane
PS osim fukara. Ostavit cu njima bestije **** i hljumane
DŽELO ODLAZI
E red je malo i na vas,ja vam prepustam temu posto vidim da su se Tuzlaci povukli.Denvald je napisao/la:Laž.Ovo je bila prva utakmica u drugoj polusezoni,kako ovo može biti jedna od bitnijih tekmi za titulu?bambus je napisao/la:@head
Dosta ljudi ima takav dojam jer je Koševo ogroman stadion a pogotovo tribina Zapad.Moglo je i bolje od ovih 5.000 danas ali je u neku ruku zadovoljavajuće,po meni.Beduin je napisao/la:Napokon normalan odgovor.Denvald je napisao/la:Beduin,bilo je 5.000 ljudi.Zvanično upisano tako da i nije loše s obzirom na ogromne vručine.![]()
Ucinilo mi se da je i manje ljudi bilo pa sam zato i prozvao. Ali Head izgleda kako vjetar puse, cas vamo cas tamo... svoj ti poso druze, neozbiljno i bespotrebno je to lozenje nas i RA.
vala pitari s obzirom na stanje kluba, kvalitet ekipe, velicinu grada itd 5 k ne moze bit zadovoljavajuce nikako
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- invincible1921
- Kontakt:
Kako je ofiran solinas sa svoja 4 naloga, kada je tu, sva 4 su aktivna, a sada nema nijednog
Jeli slucajnost ili nije ne bih da ulazim u to
Ocajni pokusaji provokacija od strane pitara, mozete vi to i bolje
Imate materijala da nas podjebavate ali slabo mi to nesto koristite yebem ga ja
Ocajni pokusaji provokacija od strane pitara, mozete vi to i bolje
Imate materijala da nas podjebavate ali slabo mi to nesto koristite yebem ga ja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidimo se u sedmom kolu, evo Ordagic se napenalio ceka da vam izbusi supcicTifoz je napisao/la:RA se dosta puta pojavio u Tuzli. Nase najbolje izdanje u tom mjestu je bilo 1987 u brojci od 3500-4000 ljudi. Fukare su jednom bile u Mostaru u broju od 9 ljudi gdje nam matematika kaze da ce fukarama biti potrebno 444 godine i 4 mjeseca da ukade samo to jedno nase.
Dakle javite se 2459-te godine ako ne smanjite do tada tu cifru bar za mjesec ipo![]()
![]()
Jedno od najboljih u historiji grupeTifoz je napisao/la:Jedno od boljih izdanja fukara ruku na srce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.