Je l' to ona sunlight run ili kakovec.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Koliko proteina I creatina popijes na dan? Nemislim na grama nego u litrima kolicinu.ultrassa1921 je napisao/la:E ljudi moji sta je ovo,nakon pauze od pola godine krenem opet trenirat i standardno protein+kreatin i sve ide normala,ali ovo sa pisanjem nije normalno(da izvinite). I prije sam pio kreatin al ovoliko nisam morao ici na wc,ovo nije normalno pogotovo zadnja 2 dana. I bas danas sam brojao i isao sam pisati 15 x do sada,ma ubi i jos po noci se budim 1-2 puta...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To uopste nije puno tekucine I nemoze biti od toga da moras obavljati nuzdu tako cesto. Kako se osjecas tokom dana? Imas energije ili si umoran?ultrassa1921 je napisao/la:Pa popijem 1h prije treninga 250ml proteina(1 mjericu stavim),a pola sata prije popijem oko 100ml kreatina(1mjerica takodje),a odmah poslije treninga zajedno ih pomjesam po jednu mjericu sa 250ml vode
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Klare je napisao/la:Koja je kreatin hava i prevara, to ljudi rekreativci nisu svjesni.
Kad radiš i piješ ima te, jesi li prestao slijedi strmoglav pad i gubljenje težine.
Evo imam frišak primjer čovjeka koji radi sa mnom, za mjesec i nešto malo jače, 40 dana max je izgubio blizu 10kg, a ja koji sam postio i mjesec Ramazan ostao na istoj kilaži.
Trebam li napominjati da sam visok 193, a on oko 187.
Evo gledam po faceu, ovaj jedan profesionalni bilder za 20 dana posta izgubio 10kg.
Bolje je uz whey i kvalitetnu ishrani ići na sporije, ali učinkovitije, jer to što na takav način dobijete puno više ostaje, po mom mišljenju i do 3 puta se manje opada prestankom treniranja.
Dosad sam trenirao dosta rekreativno, bez ikakvog odnosa prema prehrani, e od ove jeseni se to mijenja, strogi režim sa što više bjelančevina, pa da vidimo...
Inače mnogi mi neće vjerovati, ali voće i povrće, evo u mom slučaju imao sam dosta domaće mrkve i jabuke, to sam ono u kombinaciji isjeckao, znam da sam oko 10 dana to svaku večer jeo i dobio na bench snazi čistih 10kg, nije mala stvar, i mene ta pojava iznenadila.
Ne moraš uopšte pauzirati, samo smanjiš doze i to je to. Creatine nema veze kad uzimaš, možeš u svako doba dana.Nerminovic je napisao/la:Kreatin meni licno djeluje bas dobro, pogotovo sad kad sam bio na ovom cut-perioudu sam osjecao veliku razliku, inace ga sam uzimam po 3 mjeseci i onda pauziram jedno 2-3 mjeseci...ne znam kako ga vi koristite ali ja uzmem kreatin pola sat prije nego sto odem na trening pa eto dodje mi kao i pre-workout.
Necemo pretjerivati.anonymousHD je napisao/la: Creatine je najbolji suplement ikad napravljen.
Boldiranim sve receno.Klare je napisao/la:Koja je kreatin hava i prevara, to ljudi rekreativci nisu svjesni.
Kad radiš i piješ ima te, jesi li prestao slijedi strmoglav pad i gubljenje težine.
Evo imam frišak primjer čovjeka koji radi sa mnom, za mjesec i nešto malo jače, 40 dana max je izgubio blizu 10kg, a ja koji sam postio i mjesec Ramazan ostao na istoj kilaži.
Trebam li napominjati da sam visok 193, a on oko 187.
Evo gledam po faceu, ovaj jedan profesionalni bilder za 20 dana posta izgubio 10kg.
Bolje je uz whey i kvalitetnu ishrani ići na sporije, ali učinkovitije, jer to što na takav način dobijete puno više ostaje, po mom mišljenju i do 3 puta se manje opada prestankom treniranja.
Dosad sam trenirao dosta rekreativno, bez ikakvog odnosa prema prehrani, e od ove jeseni se to mijenja, strogi režim sa što više bjelančevina, pa da vidimo...
Inače mnogi mi neće vjerovati, ali voće i povrće, evo u mom slučaju imao sam dosta domaće mrkve i jabuke, to sam ono u kombinaciji isjeckao, znam da sam oko 10 dana to svaku večer jeo i dobio na bench snazi čistih 10kg, nije mala stvar, i mene ta pojava iznenadila.
Važno je da jedeš što više puta.spartan91 je napisao/la:...
Pa legalan ti je L-carnitine, uzimaj onaj od 2000mg. Ne smijem o drugim stvarima, jer me odmah gym elita napadne.isakovich je napisao/la:Savjet za neki fattburner,trebam zbaciti nekih 15 kg,znaci uz ttrening svakodnevni i rezim prehrane ubacio bi i tu neku aminokiselinu koja pospjesuje topljenje masti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.