FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Da se ovo desilo u Zvorniku, bilo bi 10 dana na naslovnoj na sportsport.ba.
Pauk je kao organ kluba tj. oficir za vezu sa navijačima prišao navijačima Sarajeva da ih zamoli da skone zastave sa ljiljanima i kad je na kraju sam reagovao postao je huligan, terorista... ne moram dalje pisati koliko se to valjalo po medijima u najgorem mogućem obliku.Hellas je napisao/la:Da se ovo desilo u Zvorniku, bilo bi 10 dana na naslovnoj na sportsport.ba.
Ma da je Celik vodio dva razlike sigurno da se ne bi cule takve psovke, vec onako u revoltu gleda covjek da protivnika maksimalno isprovocira.
Ne znam sta se vi toliko palite na te provokacije, a ako vam stvarno to toliko smeta strpite se jos ovu sezonu..
Ne znam sta se vi toliko palite na te provokacije, a ako vam stvarno to toliko smeta strpite se jos ovu sezonu..
Ne mislite valjda to napuštati liguFliX je napisao/la:Ma da je Celik vodio dva razlike sigurno da se ne bi cule takve psovke, vec onako u revoltu gleda covjek da protivnika maksimalno isprovocira.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Drina1945 je napisao/la:Sudija na poluvremenu šest-sedam minuta kasni sa igračima Čelika na teren, utakmica se produžava šest minuta, lopta izlazi u aut između klupa Drine i delegata, loptu brzo hvata trener Čelika i šalje je nekoliko metara prema golu Drine, četvrti sudija signalizira pogrešno izvođenje auta, glavni sudija ga ne *ebe ni jedan posto, ljudi daju gol dok su naši u čudu a četvrti sudija prijeti da će *ebati mater glavnom sudiji posle utakmice jer ga nije čuo. Pojedinci u Vip loži okreću se prema predstavnicima Drine i ne biraju riječi kojima će ih uvrijediti po svim mogućim osnovama. Spominjali su se tu razni političari, ratni komandanti, prvorođena djeca, četničke majke itd. E to je ta valjda nesposobnost da se ekipa posloži na vrijeme, što kažeš. Valjda si mislio da se nismo na vrijeme pripremili jer će ovo ponovo biti liga "ko da više", što bi i ove godine bilo drugačije u odnosu na prošle.ren_hz je napisao/la:Ma kakav ba alija i njegove ideologije, to me ne zanima, on ga je spomenuo.
Nisam uopste planirao da se uvlacim u politiku.
Moj cilj je samo bio naglasiti laznim anti nacionalistima iz Zvornika da prvo moraju pocistiti svoje dvoriste, pa onda drugom pricati nesto.
Kako o nacionalizmu s tribina, tako i o sudijama.
Nesposobnost da se ekipa poslozi na vrijeme i starta s pripremama na vrijeme sada pokusavaju prebaciti na teren nacionalizma i sudija, po dobro oprobanom receptu.
Fali jos samo prijetnja o istupanju iz lige da cirkus bude potpun.
Pa druze, ako je sve bilo ovako kako ti kazes, onda valjda imate sposobnih ljudi u klubu, koji znaju podnijeti tuzbu ili prigovor savezu i da se onda pregleda utakmica tj. odredena situacija i da se vidi sta je bilo.
Zar je to toliko tesko?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Odlična igra danas. Naročito u drugom poluvremenu.
A koji će qrac sklanjati tu zastavu?Drina1945 je napisao/la:Pauk je kao organ kluba tj. oficir za vezu sa navijačima prišao navijačima Sarajeva da ih zamoli da skone zastave sa ljiljanima i kad je na kraju sam reagovao postao je huligan, terorista... ne moram dalje pisati koliko se to valjalo po medijima u najgorem mogućem obliku.Hellas je napisao/la:Da se ovo desilo u Zvorniku, bilo bi 10 dana na naslovnoj na sportsport.ba.
hvala Bogu da je konacno krenulo sa isplacivanjem pojacanja
Dočekasmo. Bravo momci, zaslužena pobjeda.
A sad pobjediti i Slaviju. Nema opuštanja, pobjedit se mora.
A sad pobjediti i Slaviju. Nema opuštanja, pobjedit se mora.
Ne znam. Uvijek se može reći da crveni karton osujeti ekipu, međutim meni ova ekipa izgleda kao da joj je mrsko igrati. Čak i u situaciji 11 na 11 u prvom dijelu utakmice oni nisu uspjeli iznijeti loptu preko centra, a krila Slavije su haos pravila. Vjerovatno je i razlog to što igrači još uvijek nisu uigrani, i traže se još uvijek, al ova utakmica treba mnogo da zabrine sve u klubu.
Nisu primili platu.
I ja sam se nadao bodu protiv vas. Sad je utakmica sa Borcem pitanje života i smrti.
Čitam naš forum i vidim da su navijači baš onako teško podnijeli današnji poraz i crveni u ranom dijelu meča. Pominje se svašta i moguće da će biti nekih promjena.
I ja sam se nadao bodu protiv vas. Sad je utakmica sa Borcem pitanje života i smrti.
Čitam naš forum i vidim da su navijači baš onako teško podnijeli današnji poraz i crveni u ranom dijelu meča. Pominje se svašta i moguće da će biti nekih promjena.
Ma jbg milion je tu stvari koje nisu normalne u našem klubu ali koga to interesuje. Ako privrednicima u Zvorniku nije stalo da pomognu sport ili fudbal kako onda očekivati i normalnu ekipu koja će znati kako i zašta da se bori. Prošle sezone smo imali relativno nepoznatu ekipu na početku sezone ali kad imaš ljude koji hoće normalan klub onda i rezultati dođu sami po sebi jer svi se zajedno bore za istu stvar. Danas mi imamo takvu situaciju da uprava postoji na papiru ali je na stadionu nema, za sve se pita neki lik koji je došao iz Srbije i koji je u prošlosti uništio nekoliko klubova http://www.****.com/2015/08/dri ... ladionicu/ a jedino ko ga kontroliše to je načelnik koji vjerovatno od obaveza ne uspjeva do detalja da prati dešavanja u klubu zato smo već na početku sezone stekli glas ekipe koja će trgovati rezultatima i bodovima jer sumnjam da bi on to aminovo da zna da to šteti klubu, gradu... svima u i oko Zvornika. Bio sam veliki optimista prije početka sezone ali svakim danom sam sve više pesimista u vezi svega, opstanak svakako ne možemo izboriti, vidim tugu i u očima igrača, trenera i ljudi koji koji su tu od rođenja i koji bi sve dali za taj klub ali oni su nemoćni i umjesto da imaju podršku ljudi sa tribina da svi zajedno protjeramo tu bagru nama ljudi dođu i pljuju po svima a većini je i drago što je to tako iz ko zna kojeg razloga. Zvornik ne zaslužuje da ima premijerligaša koliko god mi ovde na forumu to želimo i borimo se za to pisanjem ovih komentara. Malo su me ponijele emocije, nadam se da niko neće zamjeritiPappy je napisao/la:Ne znam. Uvijek se može reći da crveni karton osujeti ekipu, međutim meni ova ekipa izgleda kao da joj je mrsko igrati. Čak i u situaciji 11 na 11 u prvom dijelu utakmice oni nisu uspjeli iznijeti loptu preko centra, a krila Slavije su haos pravila. Vjerovatno je i razlog to što igrači još uvijek nisu uigrani, i traže se još uvijek, al ova utakmica treba mnogo da zabrine sve u klubu.
Da je Zoranu baš stalo mogao je on srediti 200k kod Mileta i svi srećni.
I ja ne znam ko je očekivao posle svih kašnjenja dobar početak.
Ja volim Drinu, ali ne više od zdravlja.
Pa to je to, jedna stvar nadovezuje drugu. Pare su se mogle naći i to ogromne za naše uslove a što to nije tako treba pitati i načelnika i ljude u opštinskoj vlasti.hayden je napisao/la:Da je Zoranu baš stalo mogao je on srediti 200k kod Mileta i svi srećni.
Pa valjda nije bio interes da Zvornik ima premijerligaša. Moguće da je mnogim iz Uprave bilo žao što je klub i prošle godine opstao. Iako je to svojim kvalitetom i partijama na terenu zaslužio i prije poslednjeg kola.
I da li će u narednim danima konačno biti sjednice ili će se nastaviti po ovom principu gdje se ne zna ko pije, a ko plaća?
I da li će u narednim danima konačno biti sjednice ili će se nastaviti po ovom principu gdje se ne zna ko pije, a ko plaća?
Ko to više zna, zadnje što sam saznao bilo je da će uprava biti formirana do prošle srijede i eto prošla je a uprave nigdjehayden je napisao/la:Pa valjda nije bio interes da Zvornik ima premijerligaša. Moguće da je mnogim iz Uprave bilo žao što je klub i prošle godine opstao. Iako je to svojim kvalitetom i partijama na terenu zaslužio i prije poslednjeg kola.
-
- Kontakt:
Ja sam ljudi odustao od PL ,ali od nase Drine necu nikada odustati!Zato se i ne javljam ovdje u zadnje vrijeme.
Pratim Drinu skoro 20 godina,volim je bukvalno kao svoj zivot i nista ne pretjerujem,ali kako dobro rece @hayden ne mogu i necu dozvoliti da unistim svoje zdravlje jer hocu da eksplodiram kad vidim sta se desava!
Ali realnost je da Zvornik ne zeli premijerligasa,i da tuzno je reci nije pravi sportski grad.Pa mene dusa boli sto rukometasi Drine 3 sezone zaredom obezbijede ulazak u PL i to nadmocno,a nedaju im pare da igraju tu PL.
Ej ljudi 3 godine zaredom prvaci RS i nedaju ti pare za PL,siguran sam da takav slucaj ne postoji na ex-yu prostorima!
Malo sam otisao od teme ,i sam sam nekada igrao rukomet pa me to bas boli!
Najtuznije je sto ako izuzmemo 5-6 najjacih ekipa,sve ostale su pribliznog kvaliteta i moze Drina sa njima egal da igra.
Nije problem ispasti,ali treba nesto uciniti da klub pocne normalno da funkcionise,moraju doci bolji dani i doci ce!
Ima na srecu nas dosta koji Drinu nosimo u srcu i koji je nikada necemo napustiti!Moram konkretno za tebe Drina1945 jos jednom reci da radis fenomenalan posao oko sajta i facebook stranice,svaka ti cast samo nastavi tako bez obzira na sve probleme!
Takvi entuzijasti i zaljubljenici u plavo-bijeli dres su dokaz da ima nas koji necemo dozvoliti da se Drina unisti.Nazalost trenutno su u vecini oni Drugi,pa da se ne lazemo kada Drina igra utakmice kuci a u isto vrijeme na TV prenose Zvezdu ili Partizan bez obzira na besplatan ulaz to ce prepoloviti posjetu!
Ljudi u Zvorniku ne vole svoj klub kao sto bi trebalo,ej besplatan ulaz za utakmicu PL i dodje 500-600 ljudi on kojih vecina sjede kao u pozoristu i ne pruzaju nikakvu podrsku svom klubu!
Ja od Drine necu odustati,u subotu cu sigurno biti na stadionu protiv Borca valjda ce ljudi shvatiti da nisu u pozoristu i pruziti kakvu takvu podrsku.
I jos da dodam ja Vladicu Petrovica nista ne krivim,dobro se zna kakvu ekipu su mu obecali kada je dosao u klub a sta je dobio!
Cak i ova ekipa moze odigrati egal sa vecinom timova u PL,ali mora se nesto u klubu mijenjati!
Jednostavno klub mora dobiti upravu i direktora!
Neka i tog menadjera,mocan je to covjek znam da ima bas jaku firmu u Beogradu ali moraju se ukljuciti i nasi ljudi!
Pratim Drinu skoro 20 godina,volim je bukvalno kao svoj zivot i nista ne pretjerujem,ali kako dobro rece @hayden ne mogu i necu dozvoliti da unistim svoje zdravlje jer hocu da eksplodiram kad vidim sta se desava!
Ali realnost je da Zvornik ne zeli premijerligasa,i da tuzno je reci nije pravi sportski grad.Pa mene dusa boli sto rukometasi Drine 3 sezone zaredom obezbijede ulazak u PL i to nadmocno,a nedaju im pare da igraju tu PL.
Ej ljudi 3 godine zaredom prvaci RS i nedaju ti pare za PL,siguran sam da takav slucaj ne postoji na ex-yu prostorima!
Malo sam otisao od teme ,i sam sam nekada igrao rukomet pa me to bas boli!
Najtuznije je sto ako izuzmemo 5-6 najjacih ekipa,sve ostale su pribliznog kvaliteta i moze Drina sa njima egal da igra.
Nije problem ispasti,ali treba nesto uciniti da klub pocne normalno da funkcionise,moraju doci bolji dani i doci ce!
Ima na srecu nas dosta koji Drinu nosimo u srcu i koji je nikada necemo napustiti!Moram konkretno za tebe Drina1945 jos jednom reci da radis fenomenalan posao oko sajta i facebook stranice,svaka ti cast samo nastavi tako bez obzira na sve probleme!
Takvi entuzijasti i zaljubljenici u plavo-bijeli dres su dokaz da ima nas koji necemo dozvoliti da se Drina unisti.Nazalost trenutno su u vecini oni Drugi,pa da se ne lazemo kada Drina igra utakmice kuci a u isto vrijeme na TV prenose Zvezdu ili Partizan bez obzira na besplatan ulaz to ce prepoloviti posjetu!
Ljudi u Zvorniku ne vole svoj klub kao sto bi trebalo,ej besplatan ulaz za utakmicu PL i dodje 500-600 ljudi on kojih vecina sjede kao u pozoristu i ne pruzaju nikakvu podrsku svom klubu!
Ja od Drine necu odustati,u subotu cu sigurno biti na stadionu protiv Borca valjda ce ljudi shvatiti da nisu u pozoristu i pruziti kakvu takvu podrsku.
I jos da dodam ja Vladicu Petrovica nista ne krivim,dobro se zna kakvu ekipu su mu obecali kada je dosao u klub a sta je dobio!
Cak i ova ekipa moze odigrati egal sa vecinom timova u PL,ali mora se nesto u klubu mijenjati!
Jednostavno klub mora dobiti upravu i direktora!
Neka i tog menadjera,mocan je to covjek znam da ima bas jaku firmu u Beogradu ali moraju se ukljuciti i nasi ljudi!
Vidi sad ove politike, Nikolić dobio crveni karton kao pretposlednji igrač! I po čemu je onda zaslužio isključenje, pogotvo što je ovaj sam sebe već ranije sapleo tako da je jedva dočeko da osjeti Nikolićevu ruku na sebi. Naravno, kao i do sada sudija će nastaviti normalno da sudi, bez ikakve kazne. Prosto ne mogu da vjerujem da i savez zna priznat grešku ali to neće značiti ništa ako ne suspenduju sudiju ili ga bar opomenu.
Vrlo diskutabilna situacija je to bila. Faul nad Barićem je postojao ranije, kada je krenuo da ga vuče. Da ga je tada svirao dao bi mu žuti i to je to. On je odlučio da čeka, i kada je bio posljednji trzaj Nikolića svirnuo ga je. Ako ga je tada svirnuo, morao mu je dati crveni karton jer je to već zicer pozicija za postizanje gola da je prošao. Pored mene je na utakmici bio jedan naš kontrolor suđenja, onako gledao utakmicu i čavrljali smo, ni on nije siguran da li je u onom momentu bio prekršaj. Ako je bio to je crveni bez dileme, ali i on i ja smo mišljenja da je trebao taj prekršaj izvući nazad i pokazati samo žuti Nikoliću.Drina1945 je napisao/la:Vidi sad ove politike, Nikolić dobio crveni karton kao pretposlednji igrač! I po čemu je onda zaslužio isključenje, pogotvo što je ovaj sam sebe već ranije sapleo tako da je jedva dočeko da osjeti Nikolićevu ruku na sebi. Naravno, kao i do sada sudija će nastaviti normalno da sudi, bez ikakve kazne. Prosto ne mogu da vjerujem da i savez zna priznat grešku ali to neće značiti ništa ako ne suspenduju sudiju ili ga bar opomenu.
A šta ako je prvo njega Barić vukao? Ovaj u pokušaju da skine ruku sa sebe naivno nasjeda i Barić pada? Možda je zaslužio žuti ali sudija lako nasjeda na neke stvari.Pappy je napisao/la:Vrlo diskutabilna situacija je to bila. Faul nad Barićem je postojao ranije, kada je krenuo da ga vuče. Da ga je tada svirao dao bi mu žuti i to je to. On je odlučio da čeka, i kada je bio posljednji trzaj Nikolića svirnuo ga je. Ako ga je tada svirnuo, morao mu je dati crveni karton jer je to već zicer pozicija za postizanje gola da je prošao. Pored mene je na utakmici bio jedan naš kontrolor suđenja, onako gledao utakmicu i čavrljali smo, ni on nije siguran da li je u onom momentu bio prekršaj. Ako je bio to je crveni bez dileme, ali i on i ja smo mišljenja da je trebao taj prekršaj izvući nazad i pokazati samo žuti Nikoliću.Drina1945 je napisao/la:Vidi sad ove politike, Nikolić dobio crveni karton kao pretposlednji igrač! I po čemu je onda zaslužio isključenje, pogotvo što je ovaj sam sebe već ranije sapleo tako da je jedva dočeko da osjeti Nikolićevu ruku na sebi. Naravno, kao i do sada sudija će nastaviti normalno da sudi, bez ikakve kazne. Prosto ne mogu da vjerujem da i savez zna priznat grešku ali to neće značiti ništa ako ne suspenduju sudiju ili ga bar opomenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.