FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda tek za godinu pare od Dzeke
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
exbabilon je napisao/la:Pa sta sve nece izmislit samo da nas ostave bez para. Cuj posudba sa obaveznim otkupom, pa otkupi ga odmah jarane, al ne... Zeljo im trn u oku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je zbog finansijskog fair playa...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
- Kontakt:
Ne moze vjecno biti na posudbi, cim ga otkupe eto love
- corleone87
- Kontakt:
Ma kakav crni fair play,nego žabari lopovi gledaju samo kako da je jeftinije prodju..Svaki igrac koji im dodje neke posudbe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Još se nista ne zna vidjeti cemo, al et ima i ta mogućnost tj. moraš cekat bar još godinu 
Neka neka svi su te pare već potrošili i sl. A on ni potpisao nije kamoli city uplatio pare, sad ce kukanje krenuti kad ustane raja hahaha

Neka neka svi su te pare već potrošili i sl. A on ni potpisao nije kamoli city uplatio pare, sad ce kukanje krenuti kad ustane raja hahaha

-
- Kontakt:
Postoji li mogucnost da nakon ove posudbe Zeljo izgubi pravu na naknadu, ako ne postoji god dana nije nikakav problem
ovo mi nije jasno posudba sa obaveznim otkupom ,znaci ako ove godine ne dobijemo pare dobiti cemo iduce ili ja nisam dobro skontaoperodeformero je napisao/la:Ne moze vjecno biti na posudbi, cim ga otkupe eto love
-
- Kontakt:
Logicno, ne znam zasto bi bilo drugacije. Jedino da ima neka pravna zavrzlama, talijani su maheri za te stvari. Problem je i taj sto su ovi nase vjerovatno vec potrosili te pare, valja sad cekati jos godinuCARSON je napisao/la:ovo mi nije jasno posudba sa obaveznim otkupom ,znaci ako ove godine ne dobijemo pare dobiti cemo iduce ili ja nisam dobro skontaoperodeformero je napisao/la:Ne moze vjecno biti na posudbi, cim ga otkupe eto love
Ma doci ce pare eto dogodine onda vala naucili smo cekat
Sta je sa turcima i parama od sehica ?

Sta je sa turcima i parama od sehica ?
A to je samo caka zbog FFP sledece ce god odkupit ugovor i mozda ga odma prodat pa dobijemo duple pareCARSON je napisao/la:ovo mi nije jasno posudba sa obaveznim otkupom ,znaci ako ove godine ne dobijemo pare dobiti cemo iduce ili ja nisam dobro skontaoperodeformero je napisao/la:Ne moze vjecno biti na posudbi, cim ga otkupe eto love

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Prošle sezone je Roma bila u minusu oko 50 miliona sa transferima, a i ove su u minusu... S obzirom da oni nisu City i PSG moraju voditi računa o tome.corleone87 je napisao/la:Ma kakav crni fair play,nego žabari lopovi gledaju samo kako da je jeftinije prodju..Svaki igrac koji im dodje neke posudbe..
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Jeste ovo im je novi fol uzimaju tako na posudbe citao sam cak i na 2 godine, valjda se nadaju da ce imati iduce godine pare mada...corleone87 je napisao/la:Ma kakav crni fair play,nego žabari lopovi gledaju samo kako da je jeftinije prodju..Svaki igrac koji im dodje neke posudbe..
- corleone87
- Kontakt:
I Salaha su doveli na posudbu..pirlo10 je napisao/la:Jeste ovo im je novi fol uzimaju tako na posudbe citao sam cak i na 2 godine, valjda se nadaju da ce imati iduce godine pare mada...corleone87 je napisao/la:Ma kakav crni fair play,nego žabari lopovi gledaju samo kako da je jeftinije prodju..Svaki igrac koji im dodje neke posudbe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ja kako sam cuo problem je broj igraca van EU
-
- Kontakt:
Mali Zeric je jos jedan veliki dragulj u nasoj ekipi. Pratio sam ga vise nego ostale jer mu je bio debi i stvarno je veliki talenat. Na pocetku se malo plasio, ali kasnije je trazio loptu, dobro se kretao, ostavio petom loptu za sut Memije. Ono sto me posebno fascinira i kod njega, a i Amira, je to sto igraju bez straha. Ni jedan se ne plasi duela, a to je rijetkost za mlade igrace, posebno njihove konstitucije. Ocito je da cemo i Zerica gledati sve cesce u prvom timu. Odovic je rekao da mora prosiriti gond veznih igraca i ubacio Zerica u ovako vaznoj utakmici. Nismo osjetili na rezultatu niti na igri da imamo debitanta i dijete u ekipi. Iskreno meni je to bolje nego da smo doveli neke polovnjake da igraju. Sretno i Denisu i jedva cekam da gledam njega i Amira zajedno u timu.
Nrma to veze sa posudbom il kupovinom. On je stranac bio kupljen ili posudjen.emirtmtmtm87 je napisao/la:Ja kako sam cuo problem je broj igraca van EU
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
meni je najviše upalo u oči da je žerić dobio mnogo duela u zraku protiv njihovih mnogo viših igrača. a debitovao je za razliku od amira odmah od početka, ne sa klupe, što je svakako teže. i to u utakmici koja se bukvalno morala dobiti.
tako se prave igrači, a srećom ima i od čega.
ja imam osjecaj da ce mali hiros sl godine upast u prvi timChWilla je napisao/la:meni je najviše upalo u oči da je žerić dobio mnogo duela u zraku protiv njihovih mnogo viših igrača. a debitovao je za razliku od amira odmah od početka, ne sa klupe, što je svakako teže. i to u utakmici koja se bukvalno morala dobiti.

Samo Zeljo svake godine ubaci nekog igraca od 17 godina i taj postane bitan faktor u igri. Vjerujem da nece biti jedni i da ce tokom sezone Zeljo biti jaci za dva tri igraca iz svoga pogona to je nasa snaga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma neko će sigurno upasti. previše smo dobri u pravljenju igrača.
mislim shvati da imaš igrača od 18 godina čijim ti izlaskom primjetno padne igra protiv standarda iz liježa. a debitovao je prošle godine u ova doba.
mislim shvati da imaš igrača od 18 godina čijim ti izlaskom primjetno padne igra protiv standarda iz liježa. a debitovao je prošle godine u ova doba.
-
- Kontakt:
E neznam tako sam cuo jos u subotu, jedan me pitar zajebavao za ovu Dzekinu posudbu i kaze da Roma takodje ima vec popunjen broj stranaca, al to mogu rijesit posubama i raskidom ugovora sa pojedinim igracima...godrina je napisao/la:Nrma to veze sa posudbom il kupovinom. On je stranac bio kupljen ili posudjen.emirtmtmtm87 je napisao/la:Ja kako sam cuo problem je broj igraca van EU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 106 gostiju.