Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
zna neko asistencije (igrace) za ovaj Kolo ? sto mi treba za transfermarkt
Sarajevo : Velkoski i Cimirot
Siroki : ja mislim bio Menalo
Sarajevo : Velkoski i Cimirot
Siroki : ja mislim bio Menalo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zrinjski-Nema asistenta, greska Nurkovica
Celik-Popovic kod prvog, kod drugog na izvjestaju nisu rekli
Drina- nema asr solo akcija izgleda
Borac- Stojanovic novi igrac asistent
Mladost- Opet na izvjestaju nisu reklo ko je ast
Sloboda- na radiu receno Mehidic ali nije on vec na izvjestaju se vidi da je Ordagic 19 asistent
Zeljo- Kokot za Sadikovica bilo
Sloboda- na radiu receno Mehidic ali nije on vec na izvjestaju se vidi da je Ordagic 19 asistent
Borac Mladost 2000 ljudi.
Onda je jucer na Kosevu bilo 10 000 vodjen ovom logikom.
1946
Pa da poduplali su realno bila je 1000Head je napisao/la:Borac Mladost 2000 ljudi.![]()
![]()
![]()
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema asistenta auto gol je bio za Mladost a za Borac je ubacio Subic ja milslim.tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski-Nema asistenta, greska Nurkovica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Stojanovic novi igrac, prva mu utakmica..on je ubacioAddict je napisao/la:Nema asistenta auto gol je bio za Mladost a za Borac je ubacio Subic ja milslim.tuzlak1987 je napisao/la:Zrinjski-Nema asistenta, greska Nurkovica
hvala tuzlak1987
Za Čelik Marin Popović i Benjamin Ćolić.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Posjeta jeste mala, ali uzimajuci u obzir termine susreta, nenatkrivenost stadiona, ocekivano.
Medutim treba istaći da su mnoge stvari popravljene u odnosu na predhodne godine, pokrivenot prenosima, kvalitet prenosa, brža igra (sarajevo - široki, vitez - željo odličan ritam), sudenje...
Kada bude liga 12 biće to još puno bolje, abd
Takoder je videno nekoliko nevjerovatnih golova, čolić celik, stojcev sarajevo, kantar - vitez, arezina - prijedor
Medutim treba istaći da su mnoge stvari popravljene u odnosu na predhodne godine, pokrivenot prenosima, kvalitet prenosa, brža igra (sarajevo - široki, vitez - željo odličan ritam), sudenje...
Kada bude liga 12 biće to još puno bolje, abd
Takoder je videno nekoliko nevjerovatnih golova, čolić celik, stojcev sarajevo, kantar - vitez, arezina - prijedor
-
Convicts1988
- Kontakt:
Sarajlije cekaju evropu 
Bar imamo šta čekatiConvicts1988 je napisao/la:Sarajlije cekaju evropu
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mislim da ce to krupno ime koje ce ispasti biti Olimpic, nesto ne stima kod njih.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
-
Convicts1988
- Kontakt:
To stoji, čekaj, al je ovo treba priznati, sramna posjeta za grad od pola mil. stanovnika + derbishzna je napisao/la:Bar imamo šta čekatiConvicts1988 je napisao/la:Sarajlije cekaju evropu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nakon ovih par kola po meni je najsigurniji putnik dole Vitez i Slavija. Vitez je doduse imao tezi raspored ali ono sto ih povezuje je to da nema nacina kako te dvije ekipe da zavrse iznad 11. pozicije.. U starom sistemu bi vjerovatno pregurali opstanak ali u ovom novom gdje 6 ispada po meni je to sigurno, Vitez i Slavija nece biti iznad 11. pozicije..Fudbal je napisao/la:Mislim da ce to krupno ime koje ce ispasti biti Olimpic, nesto ne stima kod njih.
E sada ima tu Drina isto projektovana ekipa za 11-16 mjesta. Dajem im minimalne sanse cisto jer su protiv Sarajeva igrali bez 8 igraca, a onda imali minimalne poraze protiv Celika u gostima i Zrinjskog pred kraj utakmice (nesretno). Nesto su bolji od Viteza i Slavije ali opet donji dio i vjerovatno ispadaju ako ne budu mogli uzimati bodove sa strane..
Prosle sedmice bih rekao i Mladost DK ali su dali znake zivota protiv Borca, ima nesto u njima sto mogu jos pokazati. Ocajnicki im treba pobjeda mada mislim da im ne ide na ruku sto ne igraju na domacem terenu. Po pravilu takve ekipe ispadnu, ali su protiv Borca mozda zasluzili i tri boda, a i proti Slavije tako da oni su mi 4 sa dna koja moze nesto uraditi
Kada se uzme u obzir da Sarajevo, Zeljo, Siroki, Celik, Zrinjski, Sloboda i Radnik sigurno nece ispasti ostaje mjesta za jos 3 ekipe.
I tu se vjerovatno Slaviji, Vitezu, Drini pridruzuje Rudar, Travnik i Mladost. Mada je po meni Mladost najvise pokazala od te tri ekipe jer je imala dvije dobre utakmice.. ostali po jednu ili niti jednu. Travnik naravno niti ove sezone nema nikakvih sansi u gostima i zato kazem da ispadaju, jednostavno moraju uzimati bodove sa gostujucih utakmica ali oni u gostima nisu ista ekipa kao kuci.. Znaci to je 6 ekipa koje imaju najvece sanse da ispadnu jer imaju najmanje sanse da iz gostiju izvlace bodove..
Uz to ne moze se, a ne primjetiti koliko se igra sa zivotom Velez i kako su losiji igracki ali i trenerski nego proslih godina.. Od ove sezone i visokog plasmana nista. Borac ce malo pasti kako bude odmicala sezona ali opstaju. Olimpik ce se vec dici i ispuniti svoju normu..
Znaci po meni poredak ovako nekako:
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3. Siroki
4. Zeljo
5. Sloboda
6. Celik
7. Radnik
8. Olimpik
9. Borac
10. Velez
11. Mladost
12. Travnik
13. Prijedor
14. Vitez
15. Slavija
16. Drina
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 avg 2015, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ti drugo očekuješ kada najveći broj ljudi kako u glavnom gradu tako vjerovatno i u ostalim emotivno doživljava Manchester, Real, Barcu i smatraju je svojom. Pa kada posjetiš teme tih klubova na ovom forumu vidjet ćeš da je došlo do te mjere da se brinu o finansijama tih klubova, tepaju igračima a kad padne gol "njihovog" kluba slavlje im je u rangu mog nakon jučerašnjeg gola protiv Viteza sa obaveznim komentarom na forumu "VODIMOOOO". Pa i ja pratim Real Madrid, ali..Convicts1988 je napisao/la:To stoji, čekaj, al je ovo treba priznati, sramna posjeta za grad od pola mil. stanovnika + derbishzna je napisao/la:Bar imamo šta čekatiConvicts1988 je napisao/la:Sarajlije cekaju evropu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kao što sam i rekao prije par dana. Admir Šehović će da izraste u velikog sudiju, samo ako nastavi ovim radom da uči, i ne podlegne pritisku raznih mešetara. Juče je odmah na startu uspio da ušutka Spalevića, što i nije lagan zadatak, i mnogi ne uspjevaju, a onda je i Moranjkiću isto uradio nakon dva malo grublja starta. Dva žuta kartona, ne sjecka igru bez prijeke potrebe, i uz par sitnih grešaka, kojih mora da bude, jer ne postoji bezgrešan sudija, od kontrolora je dobio čini mi se 7.5, ako ne i osam. 
sa takvom ocjenom bi bio kaznjen dva ciklusa nedelegiranja..Pappy je napisao/la:Kao što sam i rekao prije par dana. Admir Šehović će da izraste u velikog sudiju, samo ako nastavi ovim radom da uči, i ne podlegne pritisku raznih mešetara. Juče je odmah na startu uspio da ušutka Spalevića, što i nije lagan zadatak, i mnogi ne uspjevaju, a onda je i Moranjkiću isto uradio nakon dva malo grublja starta. Dva žuta kartona, ne sjecka igru bez prijeke potrebe, i uz par sitnih grešaka, kojih mora da bude, jer ne postoji bezgrešan sudija, od kontrolora je dobio čini mi se 7.5, ako ne i osam.
Volim te Bosno!!!
- invincible1921
- Kontakt:
-
Sunderland
- Kontakt:
Eto toliko o tome da se borac gasi.invincible1921 je napisao/la:Karačić u Vitezu
Gasprom novi sponzor Borcu![]()
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.