Da. Sa juga su prije utakmice dolazili povici "Juden aufwiedersehen" (ako se tako pise). Zar ovo nije rasizam? Ili sam ja nesto pomijesao?sagitarius je napisao/la:S juga?suhakrpa je napisao/la:Ne upratih, zasto je sjever suspendiran kad su fasisticki povici dolazili sa juga?
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
- Gabon
- Kontakt:
To rasizam....glupost.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ima li ko da je poslao zahtjev za karte protiv Belgije na nfsbih i da li je dobio odgovor ??
-
Uh, dobro je, ja sam mislio da su nas kaznili.Gabon je napisao/la:To rasizam....glupost.
Cujem da se povrijedio rezervni napadac Andore, ali nije izvjesno da li ce biti spreman za utakmicu s nama.
Mada ne znam koliko je to nama uopste bitno.
Lik je inace pekar i rekreativno igra ispred pekare "na male"... valjda se povrijedio u pola akcije uletio u pekaru "samo da pecivo prevrne" i sprzi se.
Steta, kazu da je pravo dobar. Pravi najbolje kifle u carsiji.

Lik je inace pekar i rekreativno igra ispred pekare "na male"... valjda se povrijedio u pola akcije uletio u pekaru "samo da pecivo prevrne" i sprzi se.
Steta, kazu da je pravo dobar. Pravi najbolje kifle u carsiji.

- Nerminovic
- Kontakt:
Desni bek dosta opasan 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Odmoran dolazi na utakmice ; treba ga se čuvatiNerminovic je napisao/la:Desni bek dosta opasan

Mada malo je neuhranjen. Tu je nasa sansabavarian_bk je napisao/la:Odmoran dolazi na utakmice ; treba ga se čuvatiNerminovic je napisao/la:Desni bek dosta opasan

-
Onda najbolje je da se Dzeko izvlaci na lijevu stranu i napada s krila.
Moze mu gurnuti 100-200 eura u dzep, da sudija ne vidi
Moze mu gurnuti 100-200 eura u dzep, da sudija ne vidi

Meni nije jasno zar im moraju igrat ovi ucitelji, mehanicar, recepcionar, pekar (u rezervi je), kad imaju svoju ligu???
Trebaju se ocistit kartoni za ovu Andoru ko ima da je kitican dobit ga protiv Belgije jer posle slijedi Vels Kipar
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Pa oni igraju u toj ligi, pored fudbal imaju pretežno svi neki posao pored, jer samo od fudbal nmg. živjeti.FliX je napisao/la:Meni nije jasno zar im moraju igrat ovi ucitelji, mehanicar, recepcionar, pekar (u rezervi je), kad imaju svoju ligu???
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Novi semafor na najljepšem stadionu će čekati reprezentaciju.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Nerminovic
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
Idem ovaj put s roditeljima i sa sestrom, tesko ce bitiHead je napisao/la:Jesu baklje spremne.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobro je da ce biti postavljen na jugu, da nam ga kojim slucajem ne uniste kakvi "indijanci".samocelik je napisao/la:Novi semafor na najljepšem stadionu će čekati reprezentaciju.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ima li kakva slika kako izgleda semafor ?FliX je napisao/la:Dobro je da ce biti postavljen na jugu, da nam ga kojim slucajem ne uniste kakvi "indijanci".samocelik je napisao/la:Novi semafor na najljepšem stadionu će čekati reprezentaciju.I jos super stvar sto je LED fazon. Ocekujem ispisan kompletan sastav ekipa na panelu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sad bas nesto se pitam kad sam protiv Izraela bio na Bilinom Polju kad ce vise promjeniti onaj semafor, na nesto modernije. Odlicno da ce i to da bude, bilo je vec odavno vrijeme.