Safet Sušić - Pape
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nek imamo nekog da nam iz prve ruke saopstava razvoj ove nadolazece katastrofe (zao mi je sto je zapao tvoj klub, yebiga)
- Gabon
- Kontakt:
Koliko je jos bodova u igri...

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Kakav primitivac, to je karakter 0 bodova, nit ima obraza nit znanja nit pameti, stidi se svog naroda. I prije nego je preuzeo repku izjavio je da nije pratio utakmice jer nema vremena...Tracy3McGrady je napisao/la: Islo nas par sinoc na tekmu, i na poluvremenu ovi koji su kupili ulaznice odma iza njegove klupe da ga pozdrave su ostali kao popisaniprvo platili ulaznice po 26€ umjesto po 10€ kao mi ostali, ponijeli ljiljanke zovu ga pape, on prolazi 5-10m ored i nece ni da digne glavu
![]()
![]()
Mislim da mu je ovo bila prva i zadnja podrska nasih ljudi odavde
PS: Igra za qurac, ni sami ne znamo kako smo zabili ova 2 gola.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jos teze ce mu biti vratiti se u prvu ligu, znajuci da ulaze samo 2 direktno. Ako ne dovedemo neko kvalitetno pojacanje bice ovo mozda i borba za opstanak, poznavajuci njegove kvalitete kao trener i nas sastav koji bi sa normalnim trenerom zavrsio na sredini tabele.
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 10 avg 2015, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Meni nikako nije jasno da je on uopste dobio posao.
Hajde za reprezentaciju BiH, dobio je zato sto je bio veliki igrac ali sta se desilo ljudima iz ovog kluba da njega dovedu?
Hajde za reprezentaciju BiH, dobio je zato sto je bio veliki igrac ali sta se desilo ljudima iz ovog kluba da njega dovedu?

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima ta grupica ljudi (ispred svih Louis Fernandez) koji su bili dobri igraci u francuskoj i koji imaju neke veze i tako dobivaju posao. Pape je vrlo dobar prijatelj sa Luisom, a Evian i Paris su takodje bliski klubovi i siguran sam da su tu neke preporuke radile, jer da je imao uspjeha kao trener nasao bi bolje od Eviana.SamoZeljo je napisao/la:Meni nikako nije jasno da je on uopste dobio posao.
Jos nisam naspomenuo da ga je proslu tekmu Zena trener takticki unistila, gospodja postavila taktiku i ojacala sredinu terena i tako se igra odvijala cijelih 90 minuta, a Pape mrtav hladan cijelu tekmu digao jednom ruke u zrak kod drugog gola

Evo samo jedna ljudska razlika izmedju njega i Mese. Kao sto vecina vas zna Mesa je bio trener Grenoblea, isto jedan klub ovdje u blizini, i nasi momci isli da ga podrze, lik posle tekme se nasao sa njima slikavali se ispricali u opustenoj atmosferi, a ovaj nece ni glave da digne.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pape je papak koji se docepao slave i misli da je neko. A jos mi vise nije jasna slijepa podrska koju je imao, ponajvise od navijaca Sarajeva koje je Pape odmah cim ga je napustio i zaboravio.
Kad je taj covjek spomenuo FK Sarajevo? Kad je bio na tekmi?
Ma nije ni reprezentaciju nikad spomenuo a ni pratio.
Pape je nula trener i nula patriota i nula covjek. To se davno trebalo prekriziti (ja jesam)
Vaha je odlican trener, patriota, dobar covjek ali pohlepan za parama i na kraju se i on morao prekriziti. Ne zasluzuje postovanje nas Bosanaca.
Mesa je sve a pored toga i covjek. Vadi nas iz govana u koje nas je uvalio ovaj medvjed.
Kad je taj covjek spomenuo FK Sarajevo? Kad je bio na tekmi?
Ma nije ni reprezentaciju nikad spomenuo a ni pratio.
Pape je nula trener i nula patriota i nula covjek. To se davno trebalo prekriziti (ja jesam)
Vaha je odlican trener, patriota, dobar covjek ali pohlepan za parama i na kraju se i on morao prekriziti. Ne zasluzuje postovanje nas Bosanaca.
Mesa je sve a pored toga i covjek. Vadi nas iz govana u koje nas je uvalio ovaj medvjed.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Momak, još jedna uvreda i bit ćeš prijavljen!SamoZeljo je napisao/la:Mesa je sve a pored toga i covjek. Vadi nas iz govana u koje nas je uvalio ovaj medvjed.
Stvarno nije OK da se vrijedja medvjede

Safet je puk'o ko livada.
Sad se ima sanse pokazati jel bolji od Meše.
Meša je dva puta vodio drugoligaša u Francuskoj i oba puta je već u prvoj sezoni izborio ulazak u 1. Ligu, s tim da je za razliku od Safeta vodio financijski dosta slabije ekipe.
Istina u drugoj sezoni je ispao iz prve lige (sa Grenobleom) dok je u Istresu otkaz dobio vec na polusezoni (bili na zdnjem mjestu).
Ostaje da vidimo hoće li Safet dogurati do 1. Lige sa Evianom.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Gabon
- Kontakt:
Dobice nogu do Bozica 

Slazem se s tobom, ne smije niko da vas vrijedja.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Momak, još jedna uvreda i bit ćeš prijavljen!SamoZeljo je napisao/la:Mesa je sve a pored toga i covjek. Vadi nas iz govana u koje nas je uvalio ovaj medvjed.
.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Boldani dio tvog posta mi je do sad najveca uvreda na ovom forumu. Kako nisko sam pao kad se ti slazes sa mnomharishp je napisao/la:Slazem se s tobom, ne smije niko da vas vrijedja.ne_znam_ko_sam je napisao/la: Momak, još jedna uvreda i bit ćeš prijavljen!

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Pape ostvario prvu pobjedu s Evianom, u okviru Coupe de la Ligue protiv Arles-Avignona
rezultat je bio 0-3 za goste, pobjeda dodijeljena za zelenim stolom, čestitke Pape

rezultat je bio 0-3 za goste, pobjeda dodijeljena za zelenim stolom, čestitke Pape

Ima li kakvih zagonetnih izjava?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sad ce Pape traziti kasete sa zelenog stola jer on misli da je tamo moglo biti i 5:0 za njegov tim.Chinaglia je napisao/la:Pape ostvario prvu pobjedu s Evianom, u okviru Coupe de la Ligue protiv Arles-Avignona![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Na klixu se ne mogu kometarisati samo clanci o Deenu i Susicu. 

- Gabon
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Na klixu se ne mogu kometarisati samo clanci o Deenu i Susicu.

Jes se ugojio...

@Gabor, idi spavaj 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gabon
- Kontakt:
Bod po bod
kakav ublehas od strucnjaka..

-
Kakv niz bez poraza!
Ako ovako nastave , opstanak je zagarantovan, bravo Safete!

- Gabon
- Kontakt:
Zicer za kladionicareSjeverniVjetar je napisao/la:Kakv niz bez poraza!

Budu li puno cekali zaglavit ce u gownima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.