NK Široki Brijeg

modric

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la modric » 10 avg 2015, 13:35

Galion je napisao/la:Ma uprava mi je zgadila čitav nogomet, nekad sam sa veseljem išao na bilo kakvu utakmicu, sad mi se ne da natjerati i na derbi, boli njih **** za klub, gamad jedna.
Realno igrao sam nogomet ako te udaraju i nesvira ti niti jedan faul u drugom poluvremenu teško je igrati jer te sudac oštecuje namjerno.
Novu epizodu ovakvog suđenja ćemo gledati pod Bjelim Brijegom vjrovatno opet će stavit da Jakupović sudi.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 13:37

Slažem se sa ovim što je uprava napisala, trebao je suditi penal ovako nas je masakrirao u II poluveremenu. Isto tako treba reći da je Sarajevo zasluženo pobijedilo, bili su bolji. Ovdje se ne radi samo o 2-1, trebalo je biti više u korist Sarajeva htio neko priznati ili ne, tako da se ne trebamo puno vaditi na sudca koji je, opet kažem, bio katastrofa i da se mene pita kalio bi mi se u II ligi dugo. Mladina je totalno podbacio, imamo igrača koji ne zadovoljavaju ambicije kluba, da ih ne nabrajam, ima ih preko nekoliko. Isto tako ne sumnjam da je dobrodošlica bila na nivou u Sarajevu, Đemo ("imamo para kupiti ćemo titulu"), njemu vjerovatno neće biti lako na uzvratu kada bude u obrnutoj ulozi, svugdje ima idiota nije prvi put da se pokazalo.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 10 avg 2015, 13:48, ukupno mijenjano 4 puta.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 13:40

modric je napisao/la:
Galion je napisao/la:
modric je napisao/la:Vjerovali smo da je prošla sezona, u kojoj smo teškim sudačkim previdima ili bolje reći krađama, ostali bez plasmana u Europu, izuzetak, odnosno možda splet nes(p)retnih okolnosti, ali već na startu nove pokazalo se, na žalost, kako nije bilo riječ o nikakvoj slučajnosti, nego ciljanoj eliminaciji našeg kluba iz borbe za titulu i plasmana u euro-natjecanja. Potvrda orkestrirane kampanje protiv NK Široki Brijeg stigla je, na žalost, na nedjeljnom derbiju 3. kola Premier lige BiH igranom u nedjelju na stadionu Koševo, koji je okončan pobjedom Sarajeva 2:1.
Ovime ne želimo umanjiti zasluženu pobjedu domaćina, ali želimo skrenuti pozornost javnosti na nekoliko detalja, odnosno na činjenicu da smo još jednom smišljeno onemogućeni da u sportskom nadmetanju, u ravnopravnim uvjetima, odigramo utakmicu. Prije svega moramo napomenuti kako je, na žalost, već na početku punom parom proradila „kuhinja“ u režiju tročlanoga Povjerenstva za suce i tajnika Salema Prolića pa je za derbi određen sudac Petrović koji, zorno je to pokazala utakmica, apsolutno nije dorastao dijeljenju pravde na jednome ovakvom susretu.
Petrovićevo suđenje bilo je, prije svega, antinogometno, pri čemu je teško oštetio NK Široki Brijeg, a nije nedostajalo ni pogrešnih odluka na štetu FK Sarajevo. Možda bi bilo bolje da je Petrović u završnici prvog poluvremena dosudio kazneni udarac za domaćina, onda bi se valjda barem donekle drukčije ponašao u drugom poluvremenu. O Benkinom, pak, udaranju bez lopte našeg igrača Brekala, kao i nekim drugim detaljima na štetu NK Široki Brijeg dakako da ćemo dostaviti detaljne dokaze nadležnim tijelima Saveza.
No, odmah svakako možemo reći kako je Petrović u drugom poluvremenu u potpunosti promijenio kriterij suđenja, i to grubo na našu štetu. Bilo je to vidljivo „iz aviona“. Drsko i bezobrazno, cijelo drugo poluvrijeme navlačio je u korist momčadi Sarajeva, dosuđujući „mali milijun“ nepostojećih prekršaja u zoni oko šesnaesterca, dok je, s druge strane, „zažmirio“ na prekršaje nad našim igračima u sličnim situacijama.
Moramo, nažalost, spomenuti i kako smo na Koševu dočekani izrazito neprijateljski od publike i u svečanoj loži, uz salve uvreda i izljeve mržnje na nacionalnoj osnovi. Zanimljivo, na takvo gnjusno ponašanje poticao je nogometaš Sarajeva Džemal Berberović. Za razliku od njega i njegova „potpirivanja vatre“, policija je ipak reagirala na vrijeme, a uime Uprave FK Sarajevo Dino Selimović nam se ispričao na, ne prvi puta u Sarajevu, doživljenim neugodnostima.
bogami te je dosta više, samo sereš li ga sereš!
Nije nama niko kriv što smo ostali bez Europe osim naše uprave i ljudi na čelu kluba koji nikada ne idu na titulu nego se zadovolje nastupom u Europi a kad je osiguraju prodaju utakmice da strpaju sebi pare u džep, samo prošle sezone su se preračunali i drago mi je da su ostali bez Europe, zato sad i jesu doveli ova pojačanja da ne bi izvisili i drugu godinu za redom jer bi im to bio ogroman udarac.
Ovo nisam ja pisao nego je ovo prioćenje uprave, samo sam iskopiro.
X Galion, ja bi mu dao ban da sam admin ()
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 10 avg 2015, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 avg 2015, 13:41

Head je napisao/la:Pitam ja Benku jesi li imao jos kakvih ponuda kad si dosao u Sarajevo. Odgovara mi, zvao me Siroki, davali daleko vise love al necu da igram na selu. :shock:
Ono da neko to kaze za Sarajevo ne bi vise krocio u njega. Spremite mu docek, uletite na teren, prekinite utakmicu...

:rol:
Kako lazes. Prije Sarajeva nudio se Rijeci, Splitu i Sirokom. Kad su ga odbili zavrsio je kod vas. Ili lazes ti ili te slagalo djubre od igraca i covjeka

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 13:42

brig je napisao/la:
Head je napisao/la:Pitam ja Benku jesi li imao jos kakvih ponuda kad si dosao u Sarajevo. Odgovara mi, zvao me Siroki, davali daleko vise love al necu da igram na selu. :shock:
Ono da neko to kaze za Sarajevo ne bi vise krocio u njega. Spremite mu docek, uletite na teren, prekinite utakmicu...

:rol:
Kako lazes. Prije Sarajeva nudio se Rijeci, Splitu i Sirokom. Kad su ga odbili zavrsio je kod vas. Ili lazes ti ili te slagalo djubre od igraca i covjeka
Živa istina, njemu je prva želja u BiH bila Široki. I igra za puno više para nego što je tražio Širokom.

Lištica

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 13:47

Tako prica Leon. Ismijava vas i kaze da bi radije prekinuo karijeru nego igrao na selu kako on kaze. Sad kako cete ga vi docekati na vama je.
1946

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 avg 2015, 13:50

Head je napisao/la:Tako prica Leon. Ismijava vas i kaze da bi radije prekinuo karijeru nego igrao na selu kako on kaze. Sad kako cete ga vi docekati na vama je.
Koga boli **** za njega? Neka prica sta god hoce. O njemu govori sve to di je zavrsio ( ne mislim na Sa kao klub)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2015, 13:50

Bgmi po njegovom ucincku rekao bih da ste se dobro zajebali sto ga niste uzeli, ako vam se vec nudio.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 avg 2015, 13:52

Rooney88 je napisao/la:Bgmi po njegovom ucincku rekao bih da ste se dobro zajebali sto ga niste uzeli, ako vam se vec nudio.
Mozda je bio preskup!? :roll:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 13:53

Ovaj bolid @Head na nasu temu dolazi samo provocirati, prijavite post i gotovo

U nedjelju ocekujem Valjica, ili u najboljem slucaju Jakupovica, i draga upravo od ovih priopcenja nema nikakve koristi, nesto.se konkretno treba napraviti, da **** zapamte i da im ne padne napamet vise raditi to sto rade

A takodjer bi ove nase balerine trebale pokazati malo vise muda na terenu, da im nije bitnija frizura i obrijane nogice

Protiv Zelje ima da ostave srce na teren i da preoru Pecaruu, inace ce im na stadion dolaziti 100-200 ljudi ubuduce
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

modric

Post Postao/la modric » 10 avg 2015, 13:55

Head je napisao/la:Tako prica Leon. Ismijava vas i kaze da bi radije prekinuo karijeru nego igrao na selu kako on kaze. Sad kako cete ga vi docekati na vama je.
Šta mene briga šta mislis Benko kao ti i takvi,jedno je sigurno a to je da vas čeka jako teško gostovanje na pecari.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2015, 13:56

Benko je ipak bivsi reprezentativac vase zemlje, nemojte ga pljuvati..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 avg 2015, 13:56

A jbte, kako se vasa uprava bruka.
Da je to bila neka velika kradja pa evo. Ali sudac je propustio dosudit penal za FKS sto samo po sebi govori da je samo los sudac yebote.

Bolje da se pozabave igracima i njihovom predstavom na terenu, pogotovo u drugom poluvremenu.

P.S: Kakav je Crnov? :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 13:57

Jos su im se igraci pomarisali noc prije u hotelu...

Nek srede stanje u timu i plate osteceni inventar hotela umjesto da pisu saopstenja.
1946

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2015, 14:00

brig je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Bgmi po njegovom ucincku rekao bih da ste se dobro zajebali sto ga niste uzeli, ako vam se vec nudio.
Mozda je bio preskup!? :roll:
Da, Siroki nije imao novca, mosh mislit` . :D

U trenutku kada vam se nudio imali ste na dlanu i tada Sarajeva u prici nije bilo, samim tim ni njihove ponude s kojom se ne samo vi nego i niko u ligi ne moze takmiciti. Dakle ste ga mogli uzeti, Siroki je daleko od "kokuza" i info koji ja imam kaze kako je kasa kluba bila sasvim pristojnu popunjena pred pocetak prosle sezone. Sarajevo je tek kasnije uslo u pricu i vise nije bilo nadmetanja, samo koliku ce Benko platu izvuci.

Da ne bude prebacivanja i podbadanja ovo pricamo cisto "onako" jer ni ja tebi ne mogu moju tezu dokazati ni ti meni tvoju, ocigledno. Samo pokusavam reci da igrac tipa Benke vrijedi veceg novca sigurno a Siroki ga je, kako ti kazes, mogao uzeti za manje novca nego Sarajevo. On je i zahtjeve povecao kada je cuo da ga Sarajevo trazi, nije budala, zna za Tana i TA i moze traziti vise mada je i tu imam drugu informaciju ali dok je ne provjerim o tome necu nista.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 avg 2015, 14:01

Ja i ja sam cuo da će Harmony tražit raskid s vama da predje u Široki ,kaze sviđa mu se kako Široki igra

Dočekat ću Benka ko i svakog drugog igrača Sarajeva ,javiii se i te fore :rol:

Široki je masakriran suđenjem, ali Sarajevo je oštećeno za čiste gol situacije i nije mi jasno kako ti debili se ne pridruže nama u kritiziranju suđenja ,očito njima nije bitno kako se sudi sve dok pobjeđuju.
Sarajevo ima super igrače i ne znam zašto se ne pobune zajedno s nama na suđenje ,a ne da amidža mora zadnjih 7-8 kola kupovat titulu ,brate jeftinija varijanta ,ali očito se u nas mora kupovati pošteno suđenje.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 14:09

Dino Coric nije igrac za beka vec za KRILO, pruza puno bolje partije naprijed nego nazad, da sam Mladina stavio bih ga na krilo, a malog Karacica na beka

Nadam se da ce Ajayi rijesiti tu papirologiju da ce imati pravo nastupa i nedjelju

EDIT: Pustite Benku, onom smradu Berberovicu treba pruziti ugodnu dobrodoslicu kad dodje na Pecaru sto ce biti jako brzo, uz spominjanje ustaske majke na zadnjoj nasoj utakmici sa njima na Pecari, vidim da je i jucer bio poprilicno aktivan vrijedjajuci nase clanove na Kosevu, bitno je da oni nama prosipaju neku pricu o nacionalizmu...
Zadnja izmjena: Android, dana/u 10 avg 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2015, 14:11

Head je napisao/la:Jos su im se igraci pomarisali noc prije u hotelu...

Nek srede stanje u timu i plate osteceni inventar hotela umjesto da pisu saopstenja.
Ti ne se8i ajd ti plati puziju i ostalima po pivu ,,,

Lištica

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 14:21

maxmore je napisao/la:
Head je napisao/la:Jos su im se igraci pomarisali noc prije u hotelu...

Ti ne se8i ajd ti plati puziju i ostalima po pivu ,,,
Da platite zaluzine i lampu. :bih:
Kad znate tudji inventar razvaljivati red je i da platite. :)
1946

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2015, 14:28

Jeste vi platili stetu koju ste 2009. napravili oko stadiona i okolnim kucama?

I **** vise sa ove teme

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: benko21, DoktorXabaras, Fouzi1, goGlobal, GrbavicaHrammm, Lecler, Zigazaga i 32 gosta.