- 56 Direct Acceptances, based on world rankings as of 6 June 2016
DC uslov je već ispunio, igrao ove godine, a igrat će i sljeceće
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ima, ako sam dobro zapamtio, i nekoliko WC bas za male zemlje rezervisano. Mozda se i tu neko ogrebe od nasih.shminka je napisao/la:Men's / Women's Singles
- 56 Direct Acceptances, based on world rankings as of 6 June 2016
DC uslov je već ispunio, igrao ove godine, a igrat će i sljeceće
Eto smatram da smo se opkladilishminka je napisao/la:Nikakav problem, za Lacka a i za Zemlju
Damir, Tuka i Teletović na Vilsonovom u četvrtak u 18:00...druženje sa rajom
izgleda će igrati samo jedan turnir pred USO![]()
a onda po duplu krunu u MAroko na challengere
Udaras dje je najtanje cccc. Eto dogovorenoshminka je napisao/la:a ti ćeš avatar najvećeg BH kluba da pronosaš
Ne igra u Maroku ove godineshminka je napisao/la:Nikakav problem, za Lacka a i za Zemlju
Damir, Tuka i Teletović na Vilsonovom u četvrtak u 18:00...druženje sa rajom
izgleda će igrati samo jedan turnir pred USO![]()
a onda po duplu krunu u MAroko na challengere
Ma jok, kad nije prosle godine nece nikada! Pogledaj gdje je samo zgrnuo najvise bodova ove godine- GS i ATP!LARSSONCHE je napisao/la:U ovom Portorozu 90% šljakaši. Btw. imal Damir šansi da igra završni turnir onaj Challenger
Kako ne znaš?esprit24 je napisao/la:De nek neko provjeri na kojem terenu Mirza igra sutra , ja to ne znamu isto vrijeme igra i setkic, a treci mec igra kudratcev. Pretpostavljam da ce aldin na cetralni teren zato sto je lorenci drugi nositelj..
Ucim se polako, daj link da i to naucimUnofficialpage je napisao/la:Kako ne znaš?esprit24 je napisao/la:De nek neko provjeri na kojem terenu Mirza igra sutra , ja to ne znamu isto vrijeme igra i setkic, a treci mec igra kudratcev. Pretpostavljam da ce aldin na cetralni teren zato sto je lorenci drugi nositelj..
![]()
Igra Mirza na terenu D a Aldin na centralnom, oba meča neće početi prije 11:30h. I za oba meča bi trebao biti stream.
Dobro @uno odmraraj seUnofficialpage je napisao/la:Sutra kad kuci dođem ti ovo objasnim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.