Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - II Kolo
Kada tipujes 1x2 na neke klubove moraš dati razlog zašto si stavio keca ili dvicu
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. - 1x - branitelj izgubio I kolo a mislim da Metalleghe nema kvalit.za 2 uspj.gost.
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK - 1 trebala bi biti ubjed.pobj.domać.-mnogo su uložili da bih odma kiksali
FK RADNIČKI-HNK ČAPLJINA - 1 komšije bi trebale ovjeriti tricu sa gostovanja
BOSNA VISOKO-FK GORAŽDE - 1x dvije ekipe pribl.kvalit.-mala pred.domaćinu
FK RUDAR K.-NK GOŠK - 1x isto kao prethodna
NK JEDINSTVO-FK BUDUĆNOST - 1 Jedinstvu apsulutna prednost pred domaćom publikom.
SLOGA LJ.-HNK ORAŠJE - x2 mislim da Orašje može najmanje do boda ako ne i sva tri
NK PODGRMEČ-NK BRATSTVO - x2 isto kao prethodna
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK - 1 trebala bi biti ubjed.pobj.domać.-mnogo su uložili da bih odma kiksali
FK RADNIČKI-HNK ČAPLJINA - 1 komšije bi trebale ovjeriti tricu sa gostovanja
BOSNA VISOKO-FK GORAŽDE - 1x dvije ekipe pribl.kvalit.-mala pred.domaćinu
FK RUDAR K.-NK GOŠK - 1x isto kao prethodna
NK JEDINSTVO-FK BUDUĆNOST - 1 Jedinstvu apsulutna prednost pred domaćom publikom.
SLOGA LJ.-HNK ORAŠJE - x2 mislim da Orašje može najmanje do boda ako ne i sva tri
NK PODGRMEČ-NK BRATSTVO - x2 isto kao prethodna
Ne znam zasto ljudi otvaraju ovakvu temu na ovaj nacin,,,niti komentar od proslog kola niti uvoda za sledece kolo, samo parovi i udri ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Barem da napise kad se igraju mecevi, evo recimo ovo kolo je u nedjelju. Vala zar je toliko tesko napisati 2-3 recenice.sodaacm je napisao/la:Ne znam zasto ljudi otvaraju ovakvu temu na ovaj nacin,,,niti komentar od proslog kola niti uvoda za sledece kolo, samo parovi i udri ...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
O tome i pricam , samo parove polupao i to je to, i onda nesto kenjaju kada ljudi ispisu samo kao sportsku prognozu,pa sta drugo ocekivati?samo_lijevo je napisao/la:Barem da napise kad se igraju mecevi, evo recimo ovo kolo je u nedjelju. Vala zar je toliko tesko napisati 2-3 recenice.sodaacm je napisao/la:Ne znam zasto ljudi otvaraju ovakvu temu na ovaj nacin,,,niti komentar od proslog kola niti uvoda za sledece kolo, samo parovi i udri ...
Pa nije fazon samo otvoriti temu. Treba malo podataka. U prošloj sezoni ovdje je to odlično radio @KonjicBOY.
Znači, osvrneš se malo na prethodno kolo, najaviš utakmice narednog uz neki neutralan komentar tipa: "Zvijezda će se pred domaćom publikom pokušati iskupiti za lošu igru iz prvog kola, dok će Radnički također na domaćem terenu učiniti sve da ovjeri 3 boda osvojena na teškom gostovanju u Gabeli" itd, itd...
Znači, osvrneš se malo na prethodno kolo, najaviš utakmice narednog uz neki neutralan komentar tipa: "Zvijezda će se pred domaćom publikom pokušati iskupiti za lošu igru iz prvog kola, dok će Radnički također na domaćem terenu učiniti sve da ovjeri 3 boda osvojena na teškom gostovanju u Gabeli" itd, itd...
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma eto ubacio sam nesto nabrzaka. Uglavnom izvinite, nisam znao, na pdfu premier lige uglavnom vako spucaju samo parove i deri tipove.Zoom088 je napisao/la:Pa nije fazon samo otvoriti temu. Treba malo podataka. U prošloj sezoni ovdje je to odlično radio @KonjicBOY.

⭐
Jbg ti sad iz jedne krajnosti u drugutheboss_RD07 je napisao/la:Ma eto ubacio sam nesto nabrzaka. Uglavnom izvinite, nisam znao, na pdfu premier lige uglavnom vako spucaju samo parove i deri tipove.Zoom088 je napisao/la:Pa nije fazon samo otvoriti temu. Treba malo podataka. U prošloj sezoni ovdje je to odlično radio @KonjicBOY.

- theboss_RD07
- Kontakt:
5 minuta posla. Mogao sam i visesodaacm je napisao/la:Jbg ti sad iz jedne krajnosti u drugutheboss_RD07 je napisao/la:Ma eto ubacio sam nesto nabrzaka. Uglavnom izvinite, nisam znao, na pdfu premier lige uglavnom vako spucaju samo parove i deri tipove.Zoom088 je napisao/la:Pa nije fazon samo otvoriti temu. Treba malo podataka. U prošloj sezoni ovdje je to odlično radio @KonjicBOY.
Znači, osvrneš se malo na prethodno kolo, najaviš utakmice narednog uz neki neutralan komentar tipa: "Zvijezda će se pred domaćom publikom pokušati iskupiti za lošu igru iz prvog kola, dok će Radnički također na domaćem terenu učiniti sve da ovjeri 3 boda osvojena na teškom gostovanju u Gabeli" itd, itd...![]()
![]()

⭐
Dobro je sto nisi , potrosio bi citavu prvu stranutheboss_RD07 je napisao/la: 5 minuta posla. Mogao sam i vise

Hahahahaha...kralju
. Ovo ti je odlican uvod u temu. Skidam kapu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. 2 (Domaći tvrda ekipa a Gosti glavni favoriti za PL)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (zicer kola)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (komšije lagano nakon teškog gostovanja)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE X (trebalo bi biti puno golova,recimo 2-2)
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1 (rudari rutinski 2-0)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST X (bez golova)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1 (možda 3 za 3
da se ne prosipaju bodovi)
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (šta reći
)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (zicer kola)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (komšije lagano nakon teškog gostovanja)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE X (trebalo bi biti puno golova,recimo 2-2)
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1 (rudari rutinski 2-0)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST X (bez golova)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1 (možda 3 za 3

NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (šta reći

Re: 1. kolo Prve lige FBIH
5/8 lošecokara je napisao/la:NK Bratstvo -NK Jedinstvo -1 (NAVIJČKI+gosti slabiji nego prošle sezone)
NK Gorazde - NK Zvijezda -1 (bez obzira na promjene domaći će teško kiksati kod kuće,gosti u pripremama ništa specijalno)
NK Sloga - HNK Branitelj -1 (sloga sastavila dobru ekipu za top 5.branitelj ko branitelj)
HNK Orasje - NKPodgrmec -1 (zicer kola,gosti jučer počeli sa pripremama)
FK Buducnost - FKRudar -X (podjednake ekipe)
NK GOSK - FK Radnicki -1 (teško će ko do bodova u gabeli)
HNK Capljina - NK Bosna V. -1 (novajlije napustilo par dobrih igrača)
NK NoviTravnik - Mettaleghe -2 (gosti za klasu bolja ekipa)

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma znam to al eto tako smo prošle sezone radili...al vidiš da se neće niko javit iz Jajca, Visokog, Bihac? Orašje, Mostar i dr...Zoom088 je napisao/la:Nemaju te ba sta zvati. Ja im se preko Vibera javim prije svake utakmice s koje mogu izvjestavati i tako im saljem situacije. Momci prate vise od 10 utakmica istovremeno i nemaju te kad zvati. Ako nema wifi na stadionu onda vidis s njima da ti posalju kredit za poruke ili da aktiviras internet na mobu pa tako radis
Zoom088 ljudi zovu svakog ko moze javljati rez...
Ma ima forumasa i iz Jajca, Visokog, Bihaca pogotovo, Mostar i Orasje je uvijek bila bolna tacka, jedino da ako koja ekipa i forumas ode njima u goste, pa javi rezultat, drugacije nikako...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo opet ću napisati...Mirzoni89 je napisao/la:Ma ima forumasa i iz Jajca, Visokog, Bihaca pogotovo, Mostar i Orasje je uvijek bila bolna tacka, jedino da ako koja ekipa i forumas ode njima u goste, pa javi rezultat, drugacije nikako...
Ostavite brojeve ko moze 100% javljati rezultat. Grad i broj šalji meni u pp. Znaci zvat će vas oni na mob.
Imal iko da kaze kakva je tekma u Capljini bila i kako Bosna izgleda , koju svi podcjenise.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja vam mogu javljati iz Visokog. Napisite sta i kako. Interneta nema na stadionu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Moderator
- Kontakt:
Pošalji mi svoj broj u poruku...samo_lijevo je napisao/la:Ja vam mogu javljati iz Visokog. Napisite sta i kako. Interneta nema na stadionu.
Ovdje je jako bitno izabrati korektne forumase,koji nisu previše navijački nastrojeni,radi objektivnog javljanjaGracanicaAA je napisao/la:Evo opet ću napisati...Mirzoni89 je napisao/la:Ma ima forumasa i iz Jajca, Visokog, Bihaca pogotovo, Mostar i Orasje je uvijek bila bolna tacka, jedino da ako koja ekipa i forumas ode njima u goste, pa javi rezultat, drugacije nikako...
Ostavite brojeve ko moze 100% javljati rezultat. Grad i broj šalji meni u pp. Znaci zvat će vas oni na mob.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.