PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tifoz je prirodno nadaren.
Sa nevidjenom gluposti.nije on kriv.bog ga blesava poslao na svijet.
Neko i to mora.
Neko i to mora.
Sloboda je moja nacija
-
mostarac1312
- Kontakt:
-
mostarac1312
- Kontakt:
jos su gori jer se primaju na fore onog zgubidančeta tifoza, lik kaze sjeda u black pearl izvini dzenane nisam te prepozno jesi to ti
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakav lik brate strasno hahahah..jos da mi nismo studantski grad od rata pa na dalje i nas bi bilo haahhaha..ali on ce sad opet ono gostovanje sa koseva da spominje a i nas je bilo na tom kosevu 16 autobusa kakve veze ima ..inas je nekad islo dok nam nisu ljudi uveli 1000km bus pa ti hoces ili neces...ali on spominje neku zastavu ahahhaha lik cija grupa prijavi policiji da su im Fukare oduzele zastavu...ja bi zamolio nase momke iz grupe da nazovu policijsku upravu tamo u Zivinicma i zatraze audio gdje zovu i prijavljuju kradju transa hahaha..bio bi crnjak valja to imaju hajde molim vasSkver je napisao/la:De nam sad ispricaj kako je to bilo u proslom vijekuTifoz je napisao/la:Ali zato na gostujucim smo imali gute od 3 milje sto ti ta smijurija od grupice sanja i preznojava se 10ak godina koliko postojite...
nisi dugo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sunderland je napisao/la:Tifoz je prirodno nadaren.
Neko i to mora.

DŽELO ODLAZI
Makar stavi veliko slovo poslije tačke da razumijem sta pišeš.Sunderland je napisao/la:Tifoz je prirodno nadaren.
Neko i to mora.
-
mostarac1312
- Kontakt:
hahah vidi ovog kenjca iz amerike kaze 1000 maraka bus ,,,, pa koliko bi ti da košta stručnjak đaba jeli ----- eto koliko volite svoj tim seljaci iz tuzle --- dobro je neko vas napiso da fina raja iz casije ne prati slobodu jer sam upozno fine raje iz tuzle vidi se da su normalni dok ne prate taj odron od kluba
Salt neka brato jesi se u Chicagu uvlacio rođenim u pakas i kakav bola trans. Cuj fukare odradile i vratile trans ra pa brato neka te u dijaspori jos pobjeguljo sa tim mokrim snovima. Ja bi se rokno kad bi ta kvazigrupica nama otela trans. Ako imas video ili foto dokaz postavi. Do tada nakrivi kacket spusti tole do lapo zicegu budweiser u ruke i ns bullse haha
DŽELO ODLAZI
-
Sunderland
- Kontakt:
Jel to naginjes zrinjevcima...Tifoz je napisao/la:Sunderland je napisao/la:Tifoz je prirodno nadaren.
Neko i to mora.
Neka bato i trebas.öd veleza nema hajra
Sloboda je moja nacija
Zayebo si se klonjas. Taj si post trebao napisat s nicka zenicacelik pa sebi replicirat sa targeta

DŽELO ODLAZI
-
Sunderland
- Kontakt:
Opet kenjas bez argumenata.Tifoz je napisao/la:Zayebo si se klonjas. Taj si post trebao napisat s nicka zenicacelik pa sebi replicirat sa targeta![]()
Nisu svi klosari i gurbeti kao ti da imaju sto nickova.
De stavi jos koji smajlic imace veci odjek post.
Jesi se nadovazao na te momke.izgleda da si bio oplodjen momacki
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Sta ti trabunjas mister "Japanke vs. carape"? Uleti u po nicega i naziva tuzlake seljacima, i kao on dobrica.mostarac1312 je napisao/la:hahah vidi ovog kenjca iz amerike kaze 1000 maraka bus ,,,, pa koliko bi ti da košta stručnjak đaba jeli ----- eto koliko volite svoj tim seljaci iz tuzle --- dobro je neko vas napiso da fina raja iz casije ne prati slobodu jer sam upozno fine raje iz tuzle vidi se da su normalni dok ne prate taj odron od kluba
Idi bola, do mosta ne smijete prismrditi od onih tamne teni i ofirnog hoda, ko mazdraci lelujate po zapadu.
Rigotina - ti si mi king, protiv tebe nista, Tita mi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
mostarac1312
- Kontakt:
hajvanu svako drugu vecer sam u oscaru ti ces mi reci gdje smijem gdje ne smijem
- Beduin
- Kontakt:
Izadji u Publiku ako smijes bola, tam' su oni okorjeli. 
075 ❤
075 ❤
-
mostarac1312
- Kontakt:
pa poanta je u tome sto idem gdje hocu i kako hocu u svom gradu a ljudi kao ti mi nece govoriti kuda cu ici i kada cu ici to je moj grad i moja raja i moje sunce koliko i tvoje i boli me briga razumijes
vidis ja i tifoz pijemo piće svaki dan u blek pearlu samo sto se jos nismo upoznali ali kad ga skontam namjerno cu ga pocastit zna on da je sad bolja kafana nego kad je vaha imo nikad častio nije hafiz
vidis ja i tifoz pijemo piće svaki dan u blek pearlu samo sto se jos nismo upoznali ali kad ga skontam namjerno cu ga pocastit zna on da je sad bolja kafana nego kad je vaha imo nikad častio nije hafiz
- Beduin
- Kontakt:
Zezam se ja drug, nisam ja mostarac vec zezam Tifoza malo. A naravno da je grad tvoj koliko i Tifozin, za nadati se da ce vas pratiti mladja raja. 
075 ❤
075 ❤
Pusti cobane brato. Bujrum i u maršala na dzoju i toču. I ja sam svudje dobrodosao. U pokojnog Škore u radobolji sam cesto na doručku. Oni navikli na ratove između sela ono ukrade mladu iz drugog sela pa se ratna sjekira vadi. Kod nas je normala gradska raja. Ma ja bolamostarac1312 je napisao/la:pa poanta je u tome sto idem gdje hocu i kako hocu u svom gradu a doslje kao ti mi nece govoriti kuda cu ici i kada cu ici to je moj grad i moja raja i moje sunce koliko i tvoje i boli me briga razumijes
DŽELO ODLAZI
-
mostarac1312
- Kontakt:
šta ce hajvani kupaju se u onom odronu od jezera kako će biti normalni
Kad si dole?Beduin je napisao/la:Izadji u Publiku ako smijes bola, tam' su oni okorjeli.
lezVe do bagro
- zenicacelik
- Kontakt:
Mjesanje alkohola i marihuane vrlo lako moze dovesti do mucnine, povracanja i vrtoglavice, uz smanjenu moc rasudjivanja i koordinaciju. Tu kad dodas i antidepressive njegovo ponasanje je onda i opravdano...Tifoz je napisao/la:Pusti cobane brato. Bujrum i u maršala na dzoju i toču. I ja sam svudje dobrodosao. U pokojnog Škore u radobolji sam cesto na doručku. Oni navikli na ratove između sela ono ukrade mladu iz drugog sela pa se ratna sjekira vadi. Kod nas je normala gradska raja. Ma ja bolamostarac1312 je napisao/la:pa poanta je u tome sto idem gdje hocu i kako hocu u svom gradu a doslje kao ti mi nece govoriti kuda cu ici i kada cu ici to je moj grad i moja raja i moje sunce koliko i tvoje i boli me briga razumijes
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.