Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Elddar
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Elddar » 10 avg 2015, 22:12

Epidaurus je napisao/la:Za koji klinac ovdje sluzi ovaj trener Pandza ? Pa jel moze lik uigrat vise od jedne j.e.b.e.n.e akcije kad se otvara Musa il Sikiras na niskom postu ? Jel on vidi da su nam ljudi lomili utakmicu visokim pick-om i sutem s poludistance ? Halo ba covjece, izgubio si od ekipe od koje si duplo kvalitetniji, ova igra u 4. cetvrtini je zalosa bila. Nek se gone u 3 pm, ako si kadet ne moras bit maloumnik pa da izgubis od ekipe od koji si tolko bolji i dat samo 6 poena za cetvrtinu
bravo, tacno sve od a do ž. pandza krivac #1 :guz:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 avg 2015, 22:13

geoxx je napisao/la:On je to iz zajebancije jednom napisao, ti ovdje na svakoj stranici smaras.

I da, ajmo prozivati Musu koji je na ovom prvenstvu ne duplo, nego pet puta bolji od svakog naseg igraca, koji je i danas bio najbolji nas igrac i koji je u cetvrtoj pao zbog umora jer momak igra skoro citavu utakmicu jer smo sa njim na klupi kita obicna.
Smije se pisati to dok pobjedjujemo a ne smije dok vodimo? Šta je bilo smeta ti to, a? Smiješan si.
@Zivot a kad si pisao 'europska amerika' nije bilo toga dečki ovo čitaju. Tad si rekao da nije uredu što to pišeš ako čitaju. Jao ko sve piše po ovom pdfu. :damn:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 10 avg 2015, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 avg 2015, 22:13

ja vam garantujem sa ovm sosam gledao zadnje dvije tekme cetvrtfinale je usopjeh jer mi igramo basketa ne kosarke, steta znog talenta
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 10 avg 2015, 22:14

Zivot je napisao/la::bih: Ja sam znao da cemo ovo batalit kad sam vidio da nas trener 13sec prije kraja izvodi maestra Aljosu Jankovica igraca sa brojem 7. :nene: :nene: nema psovanja ovo decki citaju, samo cete ih naljutit pa ce sylovat galske pjetlove sljedecu uz simultanku Aljose Jankovica. :bih: Bosna se bodri i kad gubi i kad vodi :bih:
Jel on neki tatin sin???

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 avg 2015, 22:14

Elddar je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ja samo nemam predstavu odakle ovi padobranci ovdje na temi, nema ih nigdje sem kada je poraz nakote se drama

Cuj ovog Eldara strucnjaka majke ti tvoje cim je on Pandza ne moze valjati hajde ubij se majke ti :tralala:
ajde **** djecace, nema opravdanja za ovu igru u 4/4, musi sto prije reci da nije superstar (jos), i neka nam neko pozove trenera na klupu

:bih:

Alo jeli ti shvatas jado jadni da su ovo djeca da je ovo normalno, de bolan nemoj se sramotiti i pricati gluposti ovdje nisi dosao na ovu temu do poraza sada, sutio si hajde malo bolan saberi se. Ti si nekome nasao da pricas i cuj djecace e tuge.

Mora da te Josip nije uzeo da igras kada si trebao, ili ti skinuo trebu pa psujes sada ko kocijas :guz:
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 10 avg 2015, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 avg 2015, 22:14

I to je Bosna. Od slabijeg gubis, to nam je skoro pa pravilo u svakoj utakmici
15.10 - 15.06 ...

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 10 avg 2015, 22:15

Zivot je napisao/la::bih: Ja sam znao da cemo ovo batalit kad sam vidio da nas trener 13sec prije kraja izvodi maestra Aljosu Jankovica igraca sa brojem 7. :nene: :nene: nema psovanja ovo decki citaju, samo cete ih naljutit pa ce sylovat galske pjetlove sljedecu uz simultanku Aljose Jankovica. :bih: Bosna se bodri i kad gubi i kad vodi :bih:
I kad gubi i kad gubi. :mrgreen:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 avg 2015, 22:15

ovu Crnu goru ce razbit Finskka a i Srbja nas i ako krene sudije ce nas ubit protiv Francuske , ma djeca se nafurala a i umorila malo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 avg 2015, 22:15

pinoglavi je napisao/la:
geoxx je napisao/la:On je to iz zajebancije jednom napisao, ti ovdje na svakoj stranici smaras.

I da, ajmo prozivati Musu koji je na ovom prvenstvu ne duplo, nego pet puta bolji od svakog naseg igraca, koji je i danas bio najbolji nas igrac i koji je u cetvrtoj pao zbog umora jer momak igra skoro citavu utakmicu jer smo sa njim na klupi kita obicna.
Smije se pisati to dok pobjedjujemo a ne smije dok vodimo? Šta je bilo smeta ti to, a? Smiješan si.
Dajte kredu da mu nacrtam. Ne, ne svidja mi se to ali to iskuliram buduci da je hajka, cak i da nije hajka, ako vec moram to sranje citati jel onda moram uz to citati i vase prozivanje? Ako imas sta pisati o kosarci pisi, nismo evropska Amerika, pogotovo nismo zbog rijeci par momaka koji su se po pedeseti put kazem, hajkali. Ajmo dalje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 avg 2015, 22:16

geoxx je napisao/la: Dajte kredu da mu nacrtam. Ne, ne svidja mi se to ali to iskuliram buduci da je hajka, cak i da nije hajka, ako vec moram to sranje citati jel onda moram uz to citati i vase prozivanje? Ako imas sta pisati o kosarci pisi, nismo evropska Amerika, pogotovo nismo zbog rijeci par momaka koji su se po pedeseti put kazem, hajkali. Ajmo dalje.
Dok ima takvih što pišu to u euforiji, bit ću ja koji će ih zajebavat za to. Uostalom evo i ti meni sereš što ih ja prozivam. Forum je momak, vozdra :wave:
I još mi pišeš da prozivam igrače :lol:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 10 avg 2015, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 10 avg 2015, 22:17

geoxx je napisao/la:Neki su ocito govvna od ljudi. Par ljudi napise i to ISKLJUCIVO iz zajjebancie ' evropska amerika' i slicna sranja i onda ovi pomenuti na svakoj yebenoj stranici nabijaju na nos isto to citavom pdf-u. Isti ljudi koji ocigledno o kosarci blage nemaju a postovi na ovoj temi im se iskljucivo svode na prozivanje ovih par pojedinaca. Prosto me smaraju ovakvi likovi

Musa je fizicki pao u cetvrtoj, skoro pa nije odmarao cijelu tekmu. Ne mozes se valjda danas uzdati u Camparu i Sikirasa koji bazen ne mogu pogoditi.
Bihac...vidim sto Musu branis zivotom...smanji dozivljaj...Musa da nema visinu tu od 204 cm ne bi ni zabijao toliko s ovom lakocom, da se mora pouzdati u svoj sut svaka bi mu bila kao ove na kraju od vrh table. Musa se ocito previse trosi jer mu se sve svodi na trku i zabijanje u reket gdje u duelima trosi puno snage...da malo vise koristi sut, manje bi se umarao i ne bi mu se desilo ovo da u zadnjoj cetvrtini zabije 0 poena jer se umorio previse...samo da kazem i teletovic igra po 36-40 min u repki i to na seniorskom nivou pa mu se nije desilo da ostane bez poena u cetvrtini...nemoj ovo shvatati nista osobno, samo kazem da Musa mora mjenjati nacin igre

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 avg 2015, 22:17

Nama ocigledno trebaju 2 poraza da se dozovemo, jer smo duplo jaci i od Crnogoraca i od Finaca. Ne znam koji im je danas bio, pa prosuli su sve moguce. Emir i Dzanan fulali slobodna ko ludi, a uz Sanija ih najbolje izvode u ekipi. Ne mogu da vjerujem sta nam se desava.
Idemo momci jos jace i uzeti preostale protivnike u grupi, nema posustajanja! :bih:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 avg 2015, 22:18

Jel cetiri ekipe idu dalje iz ove grupe ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 10 avg 2015, 22:19

mercurial je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Neki su ocito govvna od ljudi. Par ljudi napise i to ISKLJUCIVO iz zajjebancie ' evropska amerika' i slicna sranja i onda ovi pomenuti na svakoj yebenoj stranici nabijaju na nos isto to citavom pdf-u. Isti ljudi koji ocigledno o kosarci blage nemaju a postovi na ovoj temi im se iskljucivo svode na prozivanje ovih par pojedinaca. Prosto me smaraju ovakvi likovi

Musa je fizicki pao u cetvrtoj, skoro pa nije odmarao cijelu tekmu. Ne mozes se valjda danas uzdati u Camparu i Sikirasa koji bazen ne mogu pogoditi.
Bihac...vidim sto Musu branis zivotom...smanji dozivljaj...Musa da nema visinu tu od 204 cm ne bi ni zabijao toliko s ovom lakocom, da se mora pouzdati u svoj sut svaka bi mu bila kao ove na kraju od vrh table. Musa se ocito previse trosi jer mu se sve svodi na trku i zabijanje u reket gdje u duelima trosi puno snage...da malo vise koristi sut, manje bi se umarao i ne bi mu se desilo ovo da u zadnjoj cetvrtini zabije 0 poena jer se umorio previse...samo da kazem i teletovic igra po 36-40 min u repki i to na seniorskom nivou pa mu se nije desilo da ostane bez poena u cetvrtini...nemoj ovo shvatati nista osobno, samo kazem da Musa mora mjenjati nacin igre

Mozda jest isfuralo musa bog, da nije muse ne bi nista bla bla ali tako je. Jankovic jednu utakmicu super, drugu ****, ne mozes bacati loptu kroz igrača, kao i Alikadic.

Nece musa uvijek biti ovakav, pa da kontas nece moci nista u seniorima.

Podrinjac92
Kontakt:

Post Postao/la Podrinjac92 » 10 avg 2015, 22:21

Ja ih gledam posljednje tri utakmice i stvarno nisam vidio kvalitet za tu zlatnu medalju. Oni uopšte ne znaju šta je dugi napad. Ono je igra na silu, srljaju bezveze, provlače se kroz tri igrača, gube bezpotrebno lopte, slobodnjaci loši, trica loša ...
Stvarno, kako su oni došli do zlatne medalje ? Može li mi ko reči ?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 avg 2015, 22:22

mercurial je napisao/la:

Zaboli me **** odakle je Musa. Branim momka jer je on zadnji kojeg treba kritikovati, jer je daleko najbolji igrac BiH na prvenstvu. Danas su zakazali mnogi, i mnogo vise od Muse. Da ekipa moze kvalitetno funkcionisati sa njim na klupi, mozda bi i bio odmoran za zadnju cetvrtinu i mozda bi dali vise od 6 poena.
Valjda oces reci, ' da Musa nije doktorirao ulaz pod kos ne bi zabijao sa ovom lakocom' :?:
Eto on samo zbog visine dominira, inace igra protiv djecurlije pored skole. Sto se suta tice, vremena ima. Daleko je on od formiranog igraca i jos ce svasta dodati na svoj arsenal.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 10 avg 2015, 22:23

Ma ove indijance poput Jankovica necu ni da spominjem...ja od muse i sikirasa ocekujem da budu seniorski igraci i zelim im sve najbolje da bosnu odvedu na olimpijadu nekad aBd...ali me smetaju ona uzdizanja pa se dese ovakvi porazi od finske i cg zbog kojih mozemo ispasti.
Da napomenem izgleda da niko osim Campare ne moze pogoditi dvije povezane trojke (a i on kad mu je dan)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 avg 2015, 22:24

Zaboli me **** odakle je Musa. Branim momka jer je on zadnji kojeg treba kritikovati, jer je daleko najbolji igrac BiH na prvenstvu. Danas su zakazali mnogi, i mnogo vise od Muse. Da ekipa moze kvalitetno funkcionisati sa njim na klupi, mozda bi i bio odmoran za zadnju cetvrtinu i mozda bi dali vise od 6 poena.
Valjda oces reci, ' da Musa nije doktorirao ulaz pod kos ne bi zabijao sa ovom lakocom' :?:
Eto on samo zbog visine dominira, inace igra protiv djecurlije pored skole. Sto se suta tice, vremena ima. Daleko je on od formiranog igraca i jos ce svasta dodati na svoj arsenal.[/quote]

Nemoj se truditi objasniti, sada ce omiljeni sport u Bosnjaka da krene pljuvanje, pardon vec je krenuo.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 10 avg 2015, 22:28

Ma necemo se sad mi izmedju sebe svadjat ljudi kad nismo uticali na igru ni kada smo pobjedjivali tekme a i ni sada kad gubimo pa da trazimo krivca ko je od nas ovdje davao pogresne savjete, a @pinoglavi sad sam 100% uvjeren ne samo da reprezentativci dream teama ovo citaju nego da vise na ovom forumu :kafa: :kafa: zato sad konstruktivne kritike trebaju da preplave ovaj forum :lol: za bolje sutra i prekosutra :hmmmm:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 avg 2015, 22:28

Jedno je pljuvati. Jedno je kritikovati. Ovo sto se danas desilo, odnosno vec od drugog poluvremena protiv Italije je vrlo lose i zbog toga treba se kritikovati. Eh sad, linija je vrlo tanka kad su u pitanju te dvije stvari. Dobili smo dvije velike samarcine i hvala fincima i crnogorcima na tome. Uzdigli smo se pre vise. SVI!

Idemo pobjedit sutra... (nadam se)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 15 gostiju.