[youtube][/youtube]
A roknite se svi zajedno. Koja zatucana sredina 99% ninapla
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Tifoz je napisao/la:Zayebo si se klonjas. Taj si post trebao napisat s nicka zenicacelik pa sebi replicirat sa targeta![]()
Moc zapazanja detalja.Ovakvo O sa dvije tackice je koristio nekad popularni Solinjo.Dje on svega ti Sandy?Sunderland je napisao/la: ...öd....
Ma daj koji kuraccc?Zar za ovo nemaju KUD-ovi ili neke manifestacije tipa Kalesijske noci ili slicno?Zamisli,dodjes na jezero malo odmoriti...taman utones u san....i ovi seljoberi pocnu drndati.E bozesacuvaj.Tifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ma daj koji kuraccc?Zar za ovo nemaju KUD-ovi ili neke manifestacije tipa Kalesijske noci ili slicno?Zamisli,dodjes na jezero malo odmoriti...taman utones u san....i ovi seljoberi pocnu drndati.E bozesacuvaj.tepsija je napisao/la:
Hajde ja recimo nesto i ne podrzavam ovako nesto ali brate da te babo tvoj cuje sta govoris za nasu bosansku tradiciju odreko bi te se..brate normalan narod te ovdje cita i smije ti se...zato nam i jest u drzai kako jeste jer nikad i nismo podrzavali nase dok druge jesmo..ti samo si sa ovim se posro na nasu tradiciju ..idi care skoci sa starog ali nemoj stijenu profulat molim teTifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Gledaj bule što igraTifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
zenicacelik je napisao/la:Mjesanje alkohola i marihuane vrlo lako moze dovesti do mucnine, povracanja i vrtoglavice, uz smanjenu moc rasudjivanja i koordinaciju. Tu kad dodas i antidepressive njegovo ponasanje je onda i opravdano...Tifoz je napisao/la:Pusti cobane brato. Bujrum i u maršala na dzoju i toču. I ja sam svudje dobrodosao. U pokojnog Škore u radobolji sam cesto na doručku. Oni navikli na ratove između sela ono ukrade mladu iz drugog sela pa se ratna sjekira vadi. Kod nas je normala gradska raja. Ma ja bolamostarac1312 je napisao/la:pa poanta je u tome sto idem gdje hocu i kako hocu u svom gradu a doslje kao ti mi nece govoriti kuda cu ici i kada cu ici to je moj grad i moja raja i moje sunce koliko i tvoje i boli me briga razumijes
Jarane, ja sam i prošli put ovo isto pisao što se kola tiče kad se prvi put na ovoj temi pročulo za kolo u kupaćimSaltCityAttack je napisao/la:Hajde ja recimo nesto i ne podrzavam ovako nesto ali brate da te babo tvoj cuje sta govoris za nasu bosansku tradiciju odreko bi te se..brate normalan narod te ovdje cita i smije ti se...zato nam i jest u drzai kako jeste jer nikad i nismo podrzavali nase dok druge jesmo..ti samo si sa ovim se posro na nasu tradiciju ..idi care skoci sa starog ali nemoj stijenu profulat molim teTifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Tifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Tifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Vidi Dzelle al sizi.dzelllo je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Gledaj seljadije. Evo i danas šizili 10.08.2015![]()
![]()
[youtube][/youtube]
A roknite se svi zajedno. Koja zatucana sredina 99% ninaplahop hop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.