FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ikande ima taj neki 1+1 ugovor? Koje su sanse da ga uspijemo zadrzati poslije ljeta ako nastavi ovako igrati? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
Opcija je da Abdulah ode i ovjeri još godinu ugovor, opcija +1 je opcija isključivo vezana za klub, ako igrač zadovolji, klub samoinicijativno produži ili ne produži.joker90 je napisao/la:Ikande ima taj neki 1+1 ugovor? Koje su sanse da ga uspijemo zadrzati poslije ljeta ako nastavi ovako igrati?
-
Pitaristok
- Kontakt:
Brata mi vise puta umalo da se pobijem na istoku sa psovacima, mrzim takve stvari, jedini kome sam i ja je bo sestru je naš dragi melun...FrancescoTotti je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Stvarno ne shvatam zašto toliko serete na Miloša Bojana pa i Nemanju prije, ok nisu u formi ne pružaju nešto više al dok jesu dok su zabijali volji ste ih i radovali se njihovim partijama...
Uredu želimo nesto vise jače igrače od njih al iz poštovanja,zbog toga što su nosili naš sveti dres i postizali uspjehe za naš klub, zahvalite se na kulturan način i reci sretno doviđenja...te koje si ti nabrojao, izuzev Miloša (donekle), nisu zaslužili da se odnosi prema njima tako!
Kažu, 200€+ bonus na minute i mjesto na tabeli...
Kod Cimija cifra nije pitanje, pod raspravom je također bonus od naredne prodaje i minute...
jurisicduska je napisao/la:Opcija je da Abdulah ode i ovjeri još godinu ugovor, opcija +1 je opcija isključivo vezana za klub, ako igrač zadovolji, klub samoinicijativno produži ili ne produži.joker90 je napisao/la:Ikande ima taj neki 1+1 ugovor? Koje su sanse da ga uspijemo zadrzati poslije ljeta ako nastavi ovako igrati?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
100K €Pitaristok je napisao/la:Brata mi vise puta umalo da se pobijem na istoku sa psovacima, mrzim takve stvari, jedini kome sam i ja je bo sestru je naš dragi melun...FrancescoTotti je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Stvarno ne shvatam zašto toliko serete na Miloša Bojana pa i Nemanju prije, ok nisu u formi ne pružaju nešto više al dok jesu dok su zabijali volji ste ih i radovali se njihovim partijama...
Uredu želimo nesto vise jače igrače od njih al iz poštovanja,zbog toga što su nosili naš sveti dres i postizali uspjehe za naš klub, zahvalite se na kulturan način i reci sretno doviđenja...te koje si ti nabrojao, izuzev Miloša (donekle), nisu zaslužili da se odnosi prema njima tako!
Kažu, 200€+ bonus na minute i mjesto na tabeli...
Kod Cimija cifra nije pitanje, pod raspravom je također bonus od naredne prodaje i minute...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam ti rekao, prodaj ekskluzive, ispisi se fakulteta, ali kad ne znasHead je napisao/la:Dajgle sto SC kopira moj post i pravi clanak.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Pitaristok
- Kontakt:
200k€
-
Pitaristok
- Kontakt:
Neko je spominjao zašto se odbila ponuda grasshopers(jel se vako piše), pa bas zbog bonus kojeg u njihovoj ponudi nije bilo...
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Hilmo pratis li mladje kategorije?Kakav ti se cini ovaj mali Civic?hilmo je napisao/la:Veladžić je vezni igrač, nešto tipa Saida mnogo se kreće po sredini i ono što je najbitnije ima hrabrost, da ne upotrijebim neki drugi izrazcollector je napisao/la:dobro Cimiju i Stojcevu je vrijeme da idu, jedan iz jednog drugi iz drugog razloga, mozda i nasi imaju spremnu barem zamjenu na zadnjem veznom, al tu su jos i dalje Rustemovic i Kovacevic, a vrijeme je i da mladji dobiju priliku, nisam siguran koja je pozicija ovaj mali Veladzic al ljudi kazu da je vrhunski potencijal sto ne bi pokusali sa kojimn omladincem, a tu je i Mesa svakako, a sada imamo i opciju da igramo i sa 2 napadaca !!!, povući loptu naprijed. Fizički dosta dobar.
jurisicduska je napisao/la:Opcija je da Abdulah ode i ovjeri još godinu ugovor, opcija +1 je opcija isključivo vezana za klub, ako igrač zadovolji, klub samoinicijativno produži ili ne produži.joker90 je napisao/la:Ikande ima taj neki 1+1 ugovor? Koje su sanse da ga uspijemo zadrzati poslije ljeta ako nastavi ovako igrati?
Ovo je odlicno. Gledajuci, utakmicu sam u sebi sam razmisljo boze mili gitara ode u januara. Ibrace za harmuniku zasto nemoj sjedat bez 2m €. On je izmislio fudbal za cimija.
Barbaric je beton, al moje misljenje da je stepanov za nijansu bolji.
Ikande je fakat dobar i vidi se da odskače od drugih, ali ponovnim pregledom tekme , sam se uvjerio da je ipak ima nekoliko netačnih paosva u prvom poluvremenu, a to sam čuo iz od Džene, kako ni on nije potpuno zadovoljan bio u prvom i strepio jel se zeznuo sa njim kao starterom, sreća drugo je razvalio.Ja mislim da će kod njega biti još oscilacija, ali da će još bolji biti aBd 
Mosa RajvoSa
Kakav bi dobar i poslovno pametan potez napravili da parama od Stojceva kupimo Subica.Prvo sto bi dobili extra igraca.Drugo pokrili najslabiju poziciju u ekipi,i trece uzeli kao od sale milonce.Tako to rade klubovi u regiji Dinamo,Partizan.Moramo platiti obestecenje,moramo riskirati,moramo napraviti taj iskorak.
- PitarBordo
- Kontakt:
Subić ide u Belgiju, mislim da je to gotovo izvjesno... A mi ga ionako ne možemo sada dovesti, jer mislim da prije svega on ne bi došao da bi bi 6-7 mjeseci trenirao bez utakmice u nogama... I dosta drugih stvari.
Ja mislim da je igrači roster zaključen već... Možda griješim, ali mislim da je to to.
Ja mislim da je igrači roster zaključen već... Možda griješim, ali mislim da je to to.
Samo Saraj'vo.
A sta ako ode u Kotrjik, pa dodje pola godine kod nas? Moze li takoPitarBordo je napisao/la:Subić ide u Belgiju, mislim da je to gotovo izvjesno... A mi ga ionako ne možemo sada dovesti, jer mislim da prije svega on ne bi došao da bi bi 6-7 mjeseci trenirao bez utakmice u nogama... I dosta drugih stvari.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
PitarBordo je napisao/la:Subić ide u Belgiju, mislim da je to gotovo izvjesno... A mi ga ionako ne možemo sada dovesti, jer mislim da prije svega on ne bi došao da bi bi 6-7 mjeseci trenirao bez utakmice u nogama... I dosta drugih stvari.
Ma samo onako maštam.Ali sve se moze kad se hoce.Das ljudim lovu u Banja Luci koju traze.Oni ti ga kao posalju na posdbu,a u jesen potpise ugovor.Opet kazem ovo je šupljak,ali jednostavno mi moramo poceti kupovati igrace.Ne dovoditi,vac kupovati .Kupovinom bi uzimali milioske cifre.Mislim da nam treba neko ko ima muda da prelomi da uvali lovu i da to kasnije unovci.Ovako cemo se muciti da za najbolje igrace prodamo bud zasto.Mucno mi je citati za Stojceva koji puno više vrijedi ,da muku mucimo da ga prodamo, a da to nije ispod svih minimuma.
RuleHz je napisao/la:A sta ako ode u Kotrjik, pa dodje pola godine kod nas? Moze li takoPitarBordo je napisao/la:Subić ide u Belgiju, mislim da je to gotovo izvjesno... A mi ga ionako ne možemo sada dovesti, jer mislim da prije svega on ne bi došao da bi bi 6-7 mjeseci trenirao bez utakmice u nogama... I dosta drugih stvari.
Ne može.
Prvo ga mi uzmemo za 300-400 k,a onda u Belgiju za 1,2 k. Tako se to radi,sto mi nemamo muda da se uvalimo pojma nemam.Ovako suprotno kod nas proigra,udje u formu i onda ga ljudi talnu za dobru lovu.
**** ti nas...
Tako je i ja sam imao takav osjecaj oko Stojceva. Oko Cimija necu imati ako se proda za oko milion. To je onda sasvim ok i vise od toga posebno jer ima jos samo godinu ugovora. A sto se tice prodaje igraca za realnu cijenu. Za nesto tako Sarajevo mora dogurati do grupa evropa lige. E tek onda bi cijene igraca skocile x 3,4,5. Posto ne igra u jakoj i priznatoj ligi. Jedini put je da se nekako dogura do grupa EL. A da se dogura do grupa EL potreban je veci broj kvalitetnih igraca ( 12-15 ) + malo srece oko protivnika kao i na utakmicama.amypitar je napisao/la:Ma samo onako maštam.Ali sve se moze kad se hoce.Das ljudim lovu u Banja Luci koju traze.Oni ti ga kao posalju na posdbu,a u jesen potpise ugovor.Opet kazem ovo je šupljak,ali jednostavno mi moramo poceti kupovati igrace.Ne dovoditi,vac kupovati .Kupovinom bi uzimali milioske cifre.Mislim da nam treba neko ko ima muda da prelomi da uvali lovu i da to kasnije unovci.Ovako cemo se muciti da za najbolje igrace prodamo bud zasto.Mucno mi je citati za Stojceva koji puno više vrijedi ,da muku mucimo da ga prodamo, a da to nije ispod svih minimuma.
Mislim da je Sarajevo na dobrom putu. Vidjecemo kakvi igraci ce se dovesti za pola godine ili mozda cak i prije.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam neki dan rekao da bi mogla biti šema da njega uzme Kotrjik pa na zimu zamjene se Cimi i on, da bi Kortjik prodao Cimija za veće pare, jer oba kluba su Tanova, a čovjek je biznismen prije svega... Ljudi me napadoše kao da ja to priželjkujem.RuleHz je napisao/la:A sta ako ode u Kotrjik, pa dodje pola godine kod nas? Moze li takoPitarBordo je napisao/la:Subić ide u Belgiju, mislim da je to gotovo izvjesno... A mi ga ionako ne možemo sada dovesti, jer mislim da prije svega on ne bi došao da bi bi 6-7 mjeseci trenirao bez utakmice u nogama... I dosta drugih stvari.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Za Milosa neka dobijemo ono sto smo mu dali u platama, kirijama, bonusima i sl. I ja prezadovoljan. Mislim da on i nije igrac da se na njemu zaradi bas puno. Ima 28, formu promjenjivu (a igra na osjetljivoj poziciji).
Za Cimija ocekujem stvarno min. 1 mil €. I npr. 10% sljedeceg transfera.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Za Cimija ocekujem stvarno min. 1 mil €. I npr. 10% sljedeceg transfera.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sretno Miloše!