Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kad bi jos Djuric preso u onaj Darmstadt bilo bi dobro tu jos Bajic u Konjasporu Hadzic u DInamu i to je to trenutno od napadaca sto bi moglo izgurati kvalifikacije..
E svasta se ovdje moze procitati cuj Ramos u Romu jbt.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
sanji je napisao/la:Kaze Sabatini da je Dzeko odličan igrač, ali da najveće pojaćanje tek dolazi....... Na koga misli????

krmpotich je napisao/la:sanji je napisao/la:Kaze Sabatini da je Dzeko odličan igrač, ali da najveće pojaćanje tek dolazi....... Na koga misli????
Ko je ovo? I gdje igra???
-
Evil Genius II
lacazette. napadac/krilo iz lyona. 40 utakmica, 31 gol prosle sezone. trazen igrac, ali sumnjam da ce u romu jer napad nam je nagomilan.sanji je napisao/la:Ko je ovo? I gdje igra???
Je li bolji od Dzeke??? Je li šta osvojio.....???Evil Genius II je napisao/la:lacazette. napadac/krilo iz lyona. 40 utakmica, 31 gol prosle sezone. trazen igrac, ali sumnjam da ce u romu jer napad nam je nagomilan.sanji je napisao/la:Ko je ovo? I gdje igra???
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 11 avg 2015, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
Cudi me ova izjava Sabatinija o jos vecem igracu od Dzeke kojeg misli dovesti moram priznati.Evil Genius II je napisao/la:lacazette. napadac/krilo iz lyona. 40 utakmica, 31 gol prosle sezone. trazen igrac, ali sumnjam da ce u romu jer napad nam je nagomilan.
Pa cak i ako im je to zelja nadam se da ga nece uspjeti dovesti ako se radi o napadacu.
I nadam se da ce Totti prihvatiti da ce od ove sezone puno vise biti na klupi sto do sada nije bio slucaj. Jer mislim da Garcia nece poceti sa dvojicom napadaca nego samo jednim.
U svakom slucaju ako nista drugo Dzeko ima Pjanica iza sebe sto bi trebalo da znaci golove.
igrali su i u cityu veci igraci od dzeke pa su odlazili zbog njega ili sjedili na klupiAjax je napisao/la:Cudi me ova izjava Sabatinija o jos vecem igracu od Dzeke kojeg misli dovesti moram priznati.Evil Genius II je napisao/la:lacazette. napadac/krilo iz lyona. 40 utakmica, 31 gol prosle sezone. trazen igrac, ali sumnjam da ce u romu jer napad nam je nagomilan.![]()
Pa cak i ako im je to zelja nadam se da ga nece uspjeti dovesti ako se radi o napadacu.
I nadam se da ce Totti prihvatiti da ce od ove sezone puno vise biti na klupi sto do sada nije bio slucaj. Jer mislim da Garcia nece poceti sa dvojicom napadaca nego samo jednim.
U svakom slucaju ako nista drugo Dzeko ima Pjanica iza sebe sto bi trebalo da znaci golove.![]()
Jos da ga sa krilnih pozicija budu vise uposljavali kao u Wolfsburgu prekucat ce ligu. Nadam se da tako i u Romi gledaju na njega.
roma preferira igru 4-3-3 i imaju samo dzeku kao centralnog treceg u napadu - sad se traze boci napadaci koji mogu igrati i povucenije po potrebi u veznom redu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kakvi crni napadači i bocbi napadači vise u Romi, imaju 10igraca na 3 pozicije u napadu, oni ce te ofanzivce prodavat, a pojacanja stižu u odbranu 
-
teteac8684
- Kontakt:
Edine neka ti je sretno, da, prije svega, budeš zdrav, da zabiješ što više golova, da budeš najbolji strijelac lige i da tvoj tim završi kao drugi sa pola boda iza Juventusa
Uglavnom Dzekson S R E T N O !
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Ma Totti ce da bude najveci problem Dzeki. Kako li ce to ukomponovati da obojica igraju, ili da Totti presjedi na klupi par meceva.. Velik je on ego da bi tek tako sjeo na klupu, a moze jos toga pruziti timu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: AW: Edin Džeko
Pa prošle sezone je sjedio itekako dosta na klupi, a i samom mu je jasno da vise ne može toliko pružitGoalgetter je napisao/la:Ma Totti ce da bude najveci problem Dzeki. Kako li ce to ukomponovati da obojica igraju, ili da Totti presjedi na klupi par meceva.. Velik je on ego da bi tek tako sjeo na klupu, a moze jos toga pruziti timu.
-
Evil Genius II
ruku na srce ta izjava sabatinija je malo i lose tj brutalno prevedena na nas jezik pa sad zvuci kao da ce roma dovesti veceg igraca od dzeke tj da je taj neko ko dolazi bolji, uspjesniji ili nesto trece, a to svakako nije istina. covjek je rekao kako dzeko nije zadnje pojacanje i kako je najveci transfer tek pred nama. taj transfer moze biti dovodjenje prijeko potrebnih bekova, stopera, mozda povratak od nekih ranije prodanih rominih ljubimaca i slicno.
za dzeku ne brigajte. on je doveden kao prva opcija u napadu, kao neko ko ce konacno zabiti 20+ golova u sezoni i ko ce biti konstantna prijetnja za razliku od njegovih prethodnika, a u tottiju moze imati samo inspiraciju, hodajucu enciklopediju fudbalskog znanja koju vazda moze otvoriti i traziti potrebne informacije, nikako prijetnju ili problem. uostalom, neka grize, neka se trudi i neka igra onako kako svi znamo da moze i nema sanse da mu iko otme minutazu. nije garcia mancini pa da ga nakon 4 gola na jednoj tekmi stavi na klupu u sljedecoj.
za dzeku ne brigajte. on je doveden kao prva opcija u napadu, kao neko ko ce konacno zabiti 20+ golova u sezoni i ko ce biti konstantna prijetnja za razliku od njegovih prethodnika, a u tottiju moze imati samo inspiraciju, hodajucu enciklopediju fudbalskog znanja koju vazda moze otvoriti i traziti potrebne informacije, nikako prijetnju ili problem. uostalom, neka grize, neka se trudi i neka igra onako kako svi znamo da moze i nema sanse da mu iko otme minutazu. nije garcia mancini pa da ga nakon 4 gola na jednoj tekmi stavi na klupu u sljedecoj.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: RE: Re: AW: Edin Džeko
Jeste sjedio na klupi nekoliko meceva, ali koliko sam ja to upratio (neka me evil genius ispravi) u svim velikim tekmama je startao Totti, kako u LP tako u Seriji A. Ali eto, doduse konkurencija je dosad nikakva bila, traljavi Destro i Doumbia.JoseMourinho je napisao/la:Pa prošle sezone je sjedio itekako dosta na klupi, a i samom mu je jasno da vise ne može toliko pružitGoalgetter je napisao/la:Ma Totti ce da bude najveci problem Dzeki. Kako li ce to ukomponovati da obojica igraju, ili da Totti presjedi na klupi par meceva.. Velik je on ego da bi tek tako sjeo na klupu, a moze jos toga pruziti timu.
Ali sve u svemu, meni ovo "mirise" na dobro.
-
Evil Genius II
Re: AW: RE: Re: RE: Re: AW: Edin Džeko
to je toGoalgetter je napisao/la: Jeste sjedio na klupi nekoliko meceva, ali koliko sam ja to upratio (neka me evil genius ispravi) u svim velikim tekmama je startao Totti, kako u LP tako u Seriji A. Ali eto, doduse konkurencija je dosad nikakva bila, traljavi Destro i Doumbia.
mislim, nije da totti igra samo na osnovu velicine svoga imena. covjek se trudi, zalaze na treninzima, daje skoro duplo vise od ostalih da bi bio u perfektnoj formi za svoje godine i nepobitna je cinjenica da roma igra daleko bolje sa njim na terenu nego bez njega. naravno, ima losih utakmica kao i svi drugi, ali u zadnjih nekoliko sezona uvijek je ili najbolji ili tu negdje kada je rijec o golovima i asistencijama i definitivno je zaluzio svaki minut proveden na terenu. doumbia, destro, prethodnici i dzeko ako dodje do toga trebaju da se stide sto im jedan 39godisnjak uzima minutazu.
Vidim da je ovo ironicno pitanje. Pa evo da ti odgovorim, u zadnje vrijeme nije nista osvojio ali trpa kao lud. Covjek ti fino napisao koliko je zabio prosle sezone. Dzeko je osvojio i pogadjao, ali kada? Roma sem Dzeke nece imati klasicnu spicu i Francuz bi itekako dobro dosao. Sta ako se Edin povrijedi ili fasuje crveni. Ko ce igrati u napadu? Totti?!?sanji je napisao/la:
Je li bolji od Dzeke??? Je li šta osvojio.....???
eee...lako je biti prvi u selu, hajde da vidimo dje ce biti u gradukrmpotich je napisao/la:Vidim da je ovo ironicno pitanje. Pa evo da ti odgovorim, u zadnje vrijeme nije nista osvojio ali trpa kao lud. Covjek ti fino napisao koliko je zabio prosle sezone. Dzeko je osvojio i pogadjao, ali kada? Roma sem Dzeke nece imati klasicnu spicu i Francuz bi itekako dobro dosao. Sta ako se Edin povrijedi ili fasuje crveni. Ko ce igrati u napadu? Totti?!?sanji je napisao/la:
Je li bolji od Dzeke??? Je li šta osvojio.....???Mislim da im je prioritet zadnji red gdje izgledaju blago receno užas. Ako se misle upustitti u ozbiljniju pricu za Scudeto ove sezone ih ne smije trpati Cagliari kako hoce i to jos na domacem terenu. Run@gun moze igrati Golden State ali ne i ozbiljan fudbalski klub
ps
redzepagic je izjavio da je dzeko sretan u rimu
Taman ce Roma dovoditi napadača od 30 miliona pa da ovaj čeka da se Dzeko povrijedi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakav Lacazzete, sta vam je? Roma ima probleme na drugim pozicijama, posebno bekovi, tu treba traziti slijdeci transfer. Napadacka linija im je odlicna ove godine.
@genius, imal kakvih svijezih informacija iz kluba? Kad bi mogao potpis leci?
@genius, imal kakvih svijezih informacija iz kluba? Kad bi mogao potpis leci?
Kapiten bh. nogometne reprezentacije Edin Džeko danas je prvi put trenirao sa saigračima iz Rome u trening kampu Fulvio Bernardini u Rimu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.