ugl bili ste bolji i dobili..sad vam je to tako i tako gledate jer ste dobro igrali dok recimo Zrinjski vas je razvalio prošlu sezonu ali ste srećom dobili..zabili taj jedan gol a oni sve živo promašili..lako je mogao i jučer biti takav scenarij...ima i iduće kolo..vidjet ćemo da li ćete nastaviti, da ste u formi ili ste jednostavno imali svoj dan naspram Širokog koji nije
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni
ugl bili ste bolji i dobili..sad vam je to tako i tako gledate jer ste dobro igrali dok recimo Zrinjski vas je razvalio prošlu sezonu ali ste srećom dobili..zabili taj jedan gol a oni sve živo promašili..lako je mogao i jučer biti takav scenarij...ima i iduće kolo..vidjet ćemo da li ćete nastaviti, da ste u formi ili ste jednostavno imali svoj dan naspram Širokog koji nije
Šta ste bolan vi promašilibrig je napisao/la:zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Govori za Zrinjski prošle godine Aduka, i bilo je tako nije tu ništa slagao.
JUčer smo jednostavno bili puno bolji od njih i rezultat nije realan pokazatelj stanja na terenu.
JUčer smo jednostavno bili puno bolji od njih i rezultat nije realan pokazatelj stanja na terenu.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ado, mislio je na tekmu protiv zrinjskog na AFH u prosloj sezoni...Ado76 je napisao/la:Šta ste bolan vi promašilibrig je napisao/la:zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni![]()
ugl bili ste bolji i dobili..sad vam je to tako i tako gledate jer ste dobro igrali dok recimo Zrinjski vas je razvalio prošlu sezonu ali ste srećom dobili..zabili taj jedan gol a oni sve živo promašili..lako je mogao i jučer biti takav scenarij...ima i iduće kolo..vidjet ćemo da li ćete nastaviti, da ste u formi ili ste jednostavno imali svoj dan naspram Širokog koji nije![]()
Pa sam Benko vam je tebao utrpati najmanje 4 gola,Velkosi 2 mrtva zicera, ne računajući uz to nedosuđen penal i poništen čist gol
RN87 je napisao/la:Govori za Zrinjski prošle godine Aduka, i bilo je tako nije tu ništa slagao.![]()
Hvala braćobordoakapitar je napisao/la:Ado, mislio je na tekmu protiv zrinjskog na AFH u prosloj sezoni...Ado76 je napisao/la:Šta ste bolan vi promašilibrig je napisao/la:zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni![]()
ugl bili ste bolji i dobili..sad vam je to tako i tako gledate jer ste dobro igrali dok recimo Zrinjski vas je razvalio prošlu sezonu ali ste srećom dobili..zabili taj jedan gol a oni sve živo promašili..lako je mogao i jučer biti takav scenarij...ima i iduće kolo..vidjet ćemo da li ćete nastaviti, da ste u formi ili ste jednostavno imali svoj dan naspram Širokog koji nije![]()
Pa sam Benko vam je tebao utrpati najmanje 4 gola,Velkosi 2 mrtva zicera, ne računajući uz to nedosuđen penal i poništen čist gol
Svi u napad jedan je Hase!!
Zna Dino.asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Zna pile, pitaj njega.asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
1946
Sigurno da necemo kao naše kone 5 milionceta,ali jedno 2.5 hocemo sigurno.
Head je napisao/la:Zna pile, pitaj njega.asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
SRETAN BROJ - 1725
Ado76 je napisao/la:RN87 je napisao/la:Govori za Zrinjski prošle godine Aduka, i bilo je tako nije tu ništa slagao.![]()
JUčer smo jednostavno bili puno bolji od njih i rezultat nije realan pokazatelj stanja na terenu.Hvala braćobordoakapitar je napisao/la:Ado, mislio je na tekmu protiv zrinjskog na AFH u prosloj sezoni...Ado76 je napisao/la: Šta ste bolan vi promašili![]()
Poletio sam malo, a izvinjenje i @Brig, nisam baš najbolje pročitao
-
Pitaristok
- Kontakt:
@brig
Ja jos nisam upoznao nekog navijača da je sretan kad ti klub gubi u ranoj fazi utakmice...
Ali tek smo vas počeli uništavati (sportski) par minuta nakon vašeg gola...
Koja ti je poenta poredjenja ove utakmice sa jučerašnjom?
Ja jos nisam upoznao nekog navijača da je sretan kad ti klub gubi u ranoj fazi utakmice...
Ali tek smo vas počeli uništavati (sportski) par minuta nakon vašeg gola...
Koja ti je poenta poredjenja ove utakmice sa jučerašnjom?
Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ti vazda nesta palamudiš, praviš se pametan, a sad si pokazao da ustvari ti i ne pratiš fudbal.terabajt je napisao/la:Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???
terabajt je napisao/la:Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???

1946
Pa samo pitam sta sam pametovo ako pitam ? Zasto uvijek tako odgovarata kad vas neko nesta pita , ocigledno da ne razumijem te prelazne rokove.Pitaristok je napisao/la:Ti vazda nesta palamudiš, praviš se pametan, a sad si pokazao da ustvari ti i ne pratiš fudbal.terabajt je napisao/la:Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???
- PitarBordo
- Kontakt:
@terabajt: prelazni rok se odnosi na dolaske. A odlazak (uslovno raskidanje ugovora ili prodaja ugovora) nema veze sa istim, možeš ti i dovesti igrača van prelaznog roka, ali ga ne možeš registrovati ako je bio pod ugovorom nakon isteka istog, te ga registruješ za igru tek na slijedećem.
Samo Saraj'vo.
Moze otici u ligu u kojoj traje prelazni rok.
A traje u citavoj evropi,osim kod nas.
A traje u citavoj evropi,osim kod nas.
Ovo je normalna komunikacija, hvala drug.PitarBordo je napisao/la:@terabajt: prelazni rok se odnosi na dolaske. A odlazak (uslovno raskidanje ugovora ili prodaja ugovora) nema veze sa istim, možeš ti i dovesti igrača van prelaznog roka, ali ga ne možeš registrovati ako je bio pod ugovorom nakon isteka istog, te ga registruješ za igru tek na slijedećem.
sirokom je i falilo igraca , ima ozlijedjenih, ali to je utakmica, omjer trenutnih snaga u datom momentu, nama je Ikande bio nepoznanica, desni bek rezerva igrao, par igraca van forme, osteceni od sudije za 2 gola, i opet uprkos svemu bolji tim, sirina igrackog kadra nam je donijela pobjedu, kvalitet i kvantitet zajedno dakle...brig je napisao/la:zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni![]()
zrinjski je bio nesretan prosli put, a nadam se opet istom, pobjedi se u zube ne gleda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za koliko je otisao stojcev ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: dime, fks74, KimJongEsmer, Mahalasi i 62 gosta.